Bunhilde vagy Ares 2?

Igen láttam. Elég magasak. És karcsúbbak bőséggel a zennithemhez képest.

A jobb oldali egy byka v8 a nagy palásttal, a bal oldali a byka v9 a nagy palásttal.

Ez itt a bishop és a byka v7 a nagy kombi palásttal.

6 kedvelés

Ezen a fotón még a bishop is jól néz ki. És igen a v8 is tök fain, bár így nagy különbséget nem látok a v7tel :slight_smile:

Hát igen, akkor dönts!

Szívesen. :joy:

A v6 is ebből az akolból van, szóval kb ilyen.

Kac kac :joy: igazából mint mindig már az elején döntöttem tudatalatt. V6 nagyon tetszetős. De ahoz van nagy palást? Ha igen, akkor v6. Ha nincs akkor v8 :innocent:

Addig-addig, új tag kerül be a by-ka klubba…:rofl::rofl::rofl: hála neked…:grin::grin::grin:

3 kedvelés

Én is ilyen vagyok, az első pillanat… :grin:

https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v6-vintage-edition-full-kit-clone/

Ez nano, ami azt jelenti, hogy 3ml-es, azaz a kisebb palást, kombi és pc kivitelben, vadászni kell hozzá sajna standard kéményt és palástot.

https://www.tisvapo.it/prodotto/ka-v8-clone/

Ez v8 full kit, nano kombi palást és pc standard palásttal.

Alakul már lassan-lassan…üdv a klubban. …:smiley:

3 kedvelés

Az a baj az első pillanattal hogy mindig a végén ismered fel hogy végig az első opciót kerülgetted :joy: a vadászatból egy időre elég lesz. Akkor marad a v8. Megnyerte a napot. :sweat_smile: “nehéz döntésnek nehéz döntés volt…de döntöttem” :laughing:

1 kedvelés

Nem rossz az ares2, meg a brünci, de ez a bájka még klónba is veri őket, szerintem, jó döntés…reméljük, ha nem, akkor nem én modtam. :sweat_smile:

Természetesen kb 2 honapja kinéztem egy modot, amire nem tudtam hogy milyen tank illene. Mosmá tudom. Egyből be is ugrott a kicsike, ahogy megláttam a szettjeid :slight_smile:

A brunciről még nem mondtam le, de beláttam nem bizti h jó dolog rajta tanulni. Egyébként nem nem kételkedem a szavadban/szavatokban. Csak ne tetszen meg annyira h kelljen egy eredeti, mert akkor nem rendelhetem 10esével a lötyiket :joy:

Milyen mod? Muti! :grin:

Nem nagy cucc, nem is drága, es azert fogott meg mert full ellentéte a fekete coolfire z80nak ami most van :sweat_smile: ez olyan csajos. A rózsaszín persze :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jó lesz, pico igásló, csak szeret kopni, sokat ne fogdosd. :grin: :joy:

Sajnos volt tippem hogy ilyen könyörtelen :smiley:

Esetleg ajánljunk helyette mást ? :rofl::rofl::rofl::rofl:

Szlovákoknál 34 júró. :face_with_hand_over_mouth:

1 kedvelés

És akkor a tank rendelése hogy fog zajlani? Mert az egy kicsit ködös maradt :sweat_smile: erről még kifaggatlak aztán nem fárasztalak tovább Sensei :innocent:

Akár. De azt nem mostanság fogom megvenni, majd majd tavasz körül. Ha jó béremelésem lesz hamarabb :joy: