Igen láttam. Elég magasak. És karcsúbbak bőséggel a zennithemhez képest.
A jobb oldali egy byka v8 a nagy palásttal, a bal oldali a byka v9 a nagy palásttal.
Ez itt a bishop és a byka v7 a nagy kombi palásttal.
Ezen a fotón még a bishop is jól néz ki. És igen a v8 is tök fain, bár így nagy különbséget nem látok a v7tel
Hát igen, akkor dönts!
Szívesen.
A v6 is ebből az akolból van, szóval kb ilyen.
Kac kac igazából mint mindig már az elején döntöttem tudatalatt. V6 nagyon tetszetős. De ahoz van nagy palást? Ha igen, akkor v6. Ha nincs akkor v8
Addig-addig, új tag kerül be a by-ka klubba… hála neked…
Én is ilyen vagyok, az első pillanat…
https://www.tisvapo.it/prodotto/by-ka-v6-vintage-edition-full-kit-clone/
Ez nano, ami azt jelenti, hogy 3ml-es, azaz a kisebb palást, kombi és pc kivitelben, vadászni kell hozzá sajna standard kéményt és palástot.
https://www.tisvapo.it/prodotto/ka-v8-clone/
Ez v8 full kit, nano kombi palást és pc standard palásttal.
Alakul már lassan-lassan…üdv a klubban. …
Az a baj az első pillanattal hogy mindig a végén ismered fel hogy végig az első opciót kerülgetted a vadászatból egy időre elég lesz. Akkor marad a v8. Megnyerte a napot. “nehéz döntésnek nehéz döntés volt…de döntöttem”
Nem rossz az ares2, meg a brünci, de ez a bájka még klónba is veri őket, szerintem, jó döntés…reméljük, ha nem, akkor nem én modtam.
Természetesen kb 2 honapja kinéztem egy modot, amire nem tudtam hogy milyen tank illene. Mosmá tudom. Egyből be is ugrott a kicsike, ahogy megláttam a szettjeid
A brunciről még nem mondtam le, de beláttam nem bizti h jó dolog rajta tanulni. Egyébként nem nem kételkedem a szavadban/szavatokban. Csak ne tetszen meg annyira h kelljen egy eredeti, mert akkor nem rendelhetem 10esével a lötyiket
Milyen mod? Muti!
Nem nagy cucc, nem is drága, es azert fogott meg mert full ellentéte a fekete coolfire z80nak ami most van ez olyan csajos. A rózsaszín persze
Jó lesz, pico igásló, csak szeret kopni, sokat ne fogdosd.
Sajnos volt tippem hogy ilyen könyörtelen
Esetleg ajánljunk helyette mást ?
Szlovákoknál 34 júró.
És akkor a tank rendelése hogy fog zajlani? Mert az egy kicsit ködös maradt erről még kifaggatlak aztán nem fárasztalak tovább Sensei
Akár. De azt nem mostanság fogom megvenni, majd majd tavasz körül. Ha jó béremelésem lesz hamarabb