Halo-halo !
Azért teszem fel ezt itt, mert már biztos többen használtátok, próbáltátok mindkét tankot.
Szóval, van egy Taifun GTR clone-om, de ki szeretnék próbálni másikat is, na meg tarcsiba sem rossz, ha van egy
Elég jó áron rendelhetö most mindkettő, szóval melyiket válasszam; Berserker V3 (B3) MTL RTA vagy Brunhilde MTL RTA ? Javarészt gyümis, desszertes liquidek mennek, ízvisszaadás a prioritás
Köszi az ajánlásokat!
Mennyi cc. az a ‘jó áron’??(Értsd: mennyi a keret?)
Lesz jobb Mindkét tank macerás ugyanis a maga módján
Sziapont a két legmegosztóbb kazánt nézted ki
Mindkettőnek van ellen és tábora is.
19,3 dollár és 23 dollár, Sourcemore. Pont a jó ár miatt néztem ki őket
Hátha lesz olyan, aki ajánlást tud adni mindkettő használata után
Csak azért ne vegyél vackot, mert olcsó. Szükebb v. inkább tágabb mtl a cél?
Az egyikről tudnék,de az nem releváns
Brünci?
Lehet csak én használom így, de használok DL-t és MTL-t is.
Itthon inkább a szűk mtl ami megy, nyugiba gőzölgetve, kimozdulásnál, iszogatós estén Zeus Dl
Igen a nagyasszony,és a nagyember hát….mi jó bennük sokak szerint azt nem tudom
Nem meleg vagyok hanem MÁS
Mármint mást jobbnak találtam tőlük
Akkor ezt neked találták ki
Mostanában egy ilyet nyúzok melóban(csak az Ulton klón), olyan sokoldalú, hogy szinte már gömb
Van itthon OG is, van összehasonlítási alap, picit lötyögősebb az illesztéseknél, de egyébként teljesen korrekt, vállalható belőle a klón is.
Már nézem is!
Nemcsak TE.
gyanítom a külalak volt a meghatározó ezúttal is
Nekem nem
De nem minden a külcsínylásd én magam
Itt a Vaperinán már kiveséztük totálisan a témát sokszor. Ha beírod a keresőbe bármelyiket vagy mindkettőt olvashatsz róluk eleget.
Számomra 5/5 volt mind a két kazán, ha hátrányt kéne írnom bármelyikre akkor az az hogy mind a kettő nagy. Ha ízvisszaadás akkor talán a Brünci kicsit jobb volt , nem csoda mivel RDTA szóval a coil majdnem csak a szádban van.
Építeni mind a kettőt könnyű volt, de RDTA lévén megint csak a Brünci nyer. Hátránya az acélsodrony, de az se nagy hátrány csak radikálisabb ízváltásnál jól ki kell takarítani, és nem szabad koszos kézzel összezsírozni. Takarításakor ezért nekem a szúró lángra esett a választás . Gyors és hatékony.
Ha meg ajánlanom kellene egy és csakis egy MTL tankot akkor egyik sem, kövezzen meg bárki de Dvarw klón.
pl láncslukkolás hogy ment vele?
A törpike örökzöld, klónban pofátlanul olcsó, egyszerű, mint egy fakocka és én személy szerint szeretem
Igen!!! Egy Dvarw-ot mindenképpen rakjon mellé, bármit is választaszt a fiatalember.