SS316L 27GA 0,35mm ellenálláshuzal 10m
ezt a huzalt ajánljátok ares 2 be 28 ga helyett?
SS316L 27GA 0,35mm ellenálláshuzal 10m
ezt a huzalt ajánljátok ares 2 be 28 ga helyett?
Határeset, inkább 28-29ga, de az ares elég levegős jószág, elbírja a 27-est is. Magát az arest ellenben nem ajánlanám
Ajánljunk inkább egy tankot a 28-as húzalhoz?
Lehet?
Ok, bocsi, nagyonnemszeretem tank
Ízlés dolga. Nekem eddig jobban bejön, mint Brünhilda.
Alapból ha jól emlékszem, 26-os huzalt adnak mellé, azzal egész jól szuperál.
gondolom ugyanúgy nincs ízorgia, de legalább könnyebb jól építeni
Vannak itt többen is az Ares2 károsultak közül
3-as magon használható rta bár nekem is dobozban pihen…
A megszokott ízeket hozza nekem, könnyű tölteni, jó a levegőzése.
Ezek szerint itt kellett volna vennem, olcsóbban jutottam volna talán hozzá.
Jaja, ízlés dolga, ilyenen nem vitatkozunk, de kevés olyan tank volt, amit annyira utáltam volna, mint ezt.
Alapvetően nem ízproblémás volt, elég sok kacat átment a mocskos kis mancsaim között, azt megoldom,hogy valami élvezhető jöjjön ki belőle(mégha csak átlagos is), de ez egy naaagy kudarcélmény volt konstrukciós oldalról, a baromi nagy innováció masszívan a használhatóság kárára vált ebben az esetben. Szóval nem szerettem, na
Mi volt a konkrét probléma? Csak hogy tudjam, mire számítsak.
De tényleg nem akarom rugdosni szegényt, csak nekem nagy csalódás volt.
Ezek nálam eddig nem jelentkeztek.
Akkor örülünk Maradjon is így!
Az a baj az aressel hogy egyszer a kezedbe veszel egy jót akkor rájösz, hogy mekkora f.s.
A th-ját szerettem, ízre gyenge, sok volt a fals levegő, meg lépten nyomon bepisilt.
A töltését meg utálom mert hiába a méretes lyuk ha csak gorillával tölthető a hülye hártya miatt.3 esélye volt a pisire, eljátszotta, szekrénybe csücsül.
Én pont a th-t keveslem egy kicsit a Kayfunhoz képest, a többi problèma nem jelentkezett egyelőre. Vannak vékony cseppentős flakonjaim, de ezzel is simàn tölthető:
Na, a Brünhildát már tényleg csak a vékonnyal lehet tölteni, vagy töltőtűssel, az macerásabb.
Lehet, később még fog produkàlni hibákat, egyelőre még tisztességgel üzemel.
Annyira szeretem az Ares 2 őt,hogy hàrmat vettem eddig.Semmi gondom soha nem volt vele!Az îzekre nekem semmi panaszok nem volt soha…de ha lenne akkor megoldanàm túlaromàzàssal ozt csà