Bunhilde vagy Ares 2?

Az első felújíthatós tankom címére az Ares 2 és a Brunhilde pályázik. Ares 2 természetesen azért mert innokint használok most is, és mert fontos hogy ne meredjen meg a tüdőm egy nagy slukkért, és mert tetszik, és akarom, de tagadhatatlanul ott van Brunhilde, akinek tetszik a sodronyos rendszere, külleme, és mert ízkergető vagyok, és mert tetszik és akarom. Az Ares vezetett eddig, de láttam egy vidit, ahol a csóka légáram betét (?) nélkül szerelte össze, és hát nem tűnt túl cuppanósnak, sőt…és most fej-fej mellé kerültek újra. Egyszerűen hónapok óta nem tudok dönteni. Az biztos hogy mindkettőt beszerzem idővel. De az első az az első na. Segítsetek dönteni :upside_down_face::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Komolyan Vivi, a héten már nem is tudom hányadik vagy, aki ares 2-t akar venni. :grin: De nem akarok én lenni itt a buli gyilkos, aki itt mindenkit le akar beszélni az ares 2-ről, ráadásul a másik opciód a brünci, ami meg a másik yay, szóval azt vedd, amelyikhez jobban húz a szíved, ha gond van, majd jössz és kiokoskodjuk mi a tosz van :joy:

Ha meg nincs gond, akkor boldogság!

3 kedvelés

Szerintem olvasd el ezt is…

1 kedvelés

További olvasni való:
https://vaperina.cc/search?q=Ares%202

1 kedvelés

Teljesen magánvéleményem: a 2 legfázósabb, legkutyább, leginstabilabb tankot versenyezteted éppen. :slightly_smiling_face:
De van aki szereti…

3 kedvelés

Tény hogy mindkettő kapott fekete pontot. De elsőre talán nem merek akkorát dobbantani árban. Talán egy tizest még mernék felfele menni, de csak ötletem sincs merre a felfelé, vagy h érdemes e. :slight_smile:

1 kedvelés

Szívtam mindkettőből,már nem ők a "legkedvesebb"kazánjaim​:smiling_face:
Ha ránk hallgatsz kipróbálod őket,de ne írd majd hogy csalódás volt mindkettő:smiling_face:
Újdonságként van varázsa,de inkább nem :grin:

1 kedvelés

Minden tanknak vannak fekete és piros pontjai, mindegyiknek. A kérdés mennyire hülyebiztos egy tank vagy éppen mennyire kényes. Te a 2 legkényesebb tank közül szeretnél választani. Elsülhet ez jól is vagy…de minden tankból ki lehet hozni valamit, kérdés mennyi időt szánsz a témára.

És milyen alternatívát dobnál közéjük? Csak h elinduljak egy vonalon amin érdemesebb? :slight_smile:

Szerintem abból a 10 aromából vonjál ki 7-et, és azt az összeget dobd rá a tank árára. :grin:

Azt hiszem hétvégén előveszem egy újabb próbára, hogy letudjam írni, miért nem vennék ares2-t, ha újra kezdeném. Brunhilde-re emlékszem. Szerintem szép, de nagyon nagy és nehéz. Építése nem nehéz, viszont nem is egyszerű eltalálni. Ha jó volt az íz , gőz, akkor hangos volt, sípolt. Persze lehet nagyon jó, de több hét alatt, nekem egyszer sikerült. Nyilván vannak nálam ügyesebbek is, akiknek többször, vagy mindig jó :slightly_smiling_face:
Ja hétvége van :joy::joy::joy: Szóval holnap vagy utána

1 kedvelés

És az a lyuk…oké, hogy szűk, de na, nálam az verte ki a biztosítékot. :joy:

2 kedvelés

Igen, a töltése sem a legbarátibb :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

De ahogy hallottam, amint megfekteted a Brüncit, megfolyhat… nálam ez már itt elkaszálta magát.
Nem egy hurcabarát.

4 kedvelés

Persze ezzel én is tisztában vagyok. A brunhildével legalább is mindenképp. Róla nagyon rosszat, és nagyon jókat is olvastam, vagy mondtak. Az hogy kényes, az h rá kell érezni azzal nem lesz gond. Egy dologtól aladok ki, de attól nagyon. Az orrán száján folyó tanktól. Mivel ez pl új info volt az ares-től így ki is esett. Ezzel nem fogok vacakolni. Melóban erre nincs időm és agyi kapacitásom sem.

Nálam ezek a szempontok: lékontroll, külső levegő állítás, felső töltés, legyen naaaggggy. :grin:

2 kedvelés

Szomorú, bár az h függőlegesben nem jellemző, azert még egész jó. Ott a gond mikor állva is dől a lé.

Very big, oké.
De nem méretre, hanem hasznos kapacitásra.

3 kedvelés

Pedig jó az ha dől a lé :joy::joy:
Bocsi :slightly_smiling_face:

Van sok amiket mi szeretünk és próbáltunk​:grin:
Csak nézd meg bármelyik oldalon (vagyis én szoktam látni )sok eladó van ezekből a kazánokból.
Szépek de annyira nem az a hű de f@sza​:grin:
Találsz itt pár ajánlást klón /eredeti/kazánokról akár olasz oldalakon azokban mindannyian bízunk,és van is itt egynéhányunknak :stuck_out_tongue_winking_eye:
És meg is érkezik karira​:smiling_face:

1 kedvelés