Az első felújíthatós tankom címére az Ares 2 és a Brunhilde pályázik. Ares 2 természetesen azért mert innokint használok most is, és mert fontos hogy ne meredjen meg a tüdőm egy nagy slukkért, és mert tetszik, és akarom, de tagadhatatlanul ott van Brunhilde, akinek tetszik a sodronyos rendszere, külleme, és mert ízkergető vagyok, és mert tetszik és akarom. Az Ares vezetett eddig, de láttam egy vidit, ahol a csóka légáram betét (?) nélkül szerelte össze, és hát nem tűnt túl cuppanósnak, sőt…és most fej-fej mellé kerültek újra. Egyszerűen hónapok óta nem tudok dönteni. Az biztos hogy mindkettőt beszerzem idővel. De az első az az első na. Segítsetek dönteni
Komolyan Vivi, a héten már nem is tudom hányadik vagy, aki ares 2-t akar venni. De nem akarok én lenni itt a buli gyilkos, aki itt mindenkit le akar beszélni az ares 2-ről, ráadásul a másik opciód a brünci, ami meg a másik yay, szóval azt vedd, amelyikhez jobban húz a szíved, ha gond van, majd jössz és kiokoskodjuk mi a tosz van
Ha meg nincs gond, akkor boldogság!
Szerintem olvasd el ezt is…
További olvasni való:
https://vaperina.cc/search?q=Ares%202
Teljesen magánvéleményem: a 2 legfázósabb, legkutyább, leginstabilabb tankot versenyezteted éppen.
De van aki szereti…
Tény hogy mindkettő kapott fekete pontot. De elsőre talán nem merek akkorát dobbantani árban. Talán egy tizest még mernék felfele menni, de csak ötletem sincs merre a felfelé, vagy h érdemes e.
Szívtam mindkettőből,már nem ők a "legkedvesebb"kazánjaim
Ha ránk hallgatsz kipróbálod őket,de ne írd majd hogy csalódás volt mindkettő
Újdonságként van varázsa,de inkább nem
Minden tanknak vannak fekete és piros pontjai, mindegyiknek. A kérdés mennyire hülyebiztos egy tank vagy éppen mennyire kényes. Te a 2 legkényesebb tank közül szeretnél választani. Elsülhet ez jól is vagy…de minden tankból ki lehet hozni valamit, kérdés mennyi időt szánsz a témára.
És milyen alternatívát dobnál közéjük? Csak h elinduljak egy vonalon amin érdemesebb?
Szerintem abból a 10 aromából vonjál ki 7-et, és azt az összeget dobd rá a tank árára.
Azt hiszem hétvégén előveszem egy újabb próbára, hogy letudjam írni, miért nem vennék ares2-t, ha újra kezdeném. Brunhilde-re emlékszem. Szerintem szép, de nagyon nagy és nehéz. Építése nem nehéz, viszont nem is egyszerű eltalálni. Ha jó volt az íz , gőz, akkor hangos volt, sípolt. Persze lehet nagyon jó, de több hét alatt, nekem egyszer sikerült. Nyilván vannak nálam ügyesebbek is, akiknek többször, vagy mindig jó
Ja hétvége van Szóval holnap vagy utána
És az a lyuk…oké, hogy szűk, de na, nálam az verte ki a biztosítékot.
Igen, a töltése sem a legbarátibb
De ahogy hallottam, amint megfekteted a Brüncit, megfolyhat… nálam ez már itt elkaszálta magát.
Nem egy hurcabarát.
Persze ezzel én is tisztában vagyok. A brunhildével legalább is mindenképp. Róla nagyon rosszat, és nagyon jókat is olvastam, vagy mondtak. Az hogy kényes, az h rá kell érezni azzal nem lesz gond. Egy dologtól aladok ki, de attól nagyon. Az orrán száján folyó tanktól. Mivel ez pl új info volt az ares-től így ki is esett. Ezzel nem fogok vacakolni. Melóban erre nincs időm és agyi kapacitásom sem.
Nálam ezek a szempontok: lékontroll, külső levegő állítás, felső töltés, legyen naaaggggy.
Szomorú, bár az h függőlegesben nem jellemző, azert még egész jó. Ott a gond mikor állva is dől a lé.
Very big, oké.
De nem méretre, hanem hasznos kapacitásra.
Pedig jó az ha dől a lé
Bocsi
Van sok amiket mi szeretünk és próbáltunk
Csak nézd meg bármelyik oldalon (vagyis én szoktam látni )sok eladó van ezekből a kazánokból.
Szépek de annyira nem az a hű de f@sza
Találsz itt pár ajánlást klón /eredeti/kazánokról akár olasz oldalakon azokban mindannyian bízunk,és van is itt egynéhányunknak
És meg is érkezik karira