Bunhilde vagy Ares 2?

Na hát nézegetem, nézegetem…videokat, leírásokat. A szívem így hirtelen kettőre tudta szűkíteni a tankok számát.

amazier mtl rta
By-Ka v8 clone

Ők ketten fainak. Tetszenek tényleg. Azt nem tudtam kibogarászni hogy szelelnek e rendesen. Illetve hogy van e rá lehetőség h szeleljenek rendesen. :slightly_smiling_face:

A v8 elég szeles tud lenni, bár nem tudom mik az elvárások, azért nem egy dl tank, viszont ki lehet venni az afct és akkor egy emberes lyuk fog ott tátongani.

1 kedvelés

Köszönöm a ?? nem! :face_with_hand_over_mouth:
Ez lesz, egy :vaperina: barátomnak köszönhetően, aki mindig mondja a tutit, amit köszönök is neki! :hugs:

2 kedvelés

Az afc külső gyűrűtől függ úgy is…

Jah, bocsánat, akkor egy szinttel tovább, lesz pénz lóvéra. :sweat_smile:

Biztos jó cucc, nem kérdés.

Jó döntés! örök darab :+1:

1 kedvelés

Igen, de ha nagy az afc lyuka, nagyobb levegőt tudsz átszívni rajta, szerintem visszafelé jobban korlátozódik, ha a külső levegő nagyobb és az afc szűk. De mint írtam attól ez még nem lesz dl, de biztos levegősebb lesz, mint egy ares 2.

1 kedvelés

Hát szeretem ha nem ájulok el miközben bele szippantok. Jelenleg zenith 2 tankot használok. Annyira cupákolós csak hogy érezzem hogy szívok vlmit. És kb tényleg félig tüdőre is veszem.
Anno töltött cigit nyomtam, és agymenést kaptam mindig is egy keményre töltött cigitől. Van ami nem változik. A szlogenem máig az h csak lazán :laughing:

3 kedvelés

Lehet akár meg is tudnám próbálni mert van mind 2-tő de az ares2 a szekrény legmélyén van…

Egyébként szerintem bőséggel elég nekem egy tágabb mtl. Próbáltam én már 2-3x dl-t, rendesen gatya volt tőle. Nem csípom. A mostani tankomhoz is volt egy rdl pori. Persze kiprobaltam. Nem volt rossz, de jó semmiképp.

1 kedvelés

A végén kiderül, hogy igazából RDL tankot keresel amit “félig mtl-ként” szívnál.:+1:

Skacok, ki is vapel így​:thinking:…jah én​:rofl:

Szigorú értelemben véve nem, de a számomra kényelmes levegő mennyiség az mtl felső határán van. A valódi rdl-t már süvítésnek érzem. :laughing:

nincs ott feltétlenül hatalmas süvítés ha olyan a tank. De tény, hogy a több levegő átszívása picit hangosabb az én tankomban is.
Ezt írtam tegnap egy hozzád hasonlóan ares 2-n agyaló, addig zenit 2-t használó érdeklődőnek:
Első RTA tanácsok - Kérdések - Vaperina

Én sem szeretem az agyhorpasztós tankokat, szóval a v8 biztos jó lesz, a másikat nem ismerem. Ha van 1.2, 1.5, 1.7 afc opció, az azért nem a szűk mtl tank, az mondjuk a pioneer 0.8-as afc-vel, vagy a purity ahol fix 1.2-es afc van, azok szűkek.

Szóval 1.2 felett a levegősebb mtl van, az rdl meg már inkább a 2 feletti tartomány.

1 kedvelés

az SE levegősebb…nem az lenne a tuti neki? :thinking: (szebb is :smiling_imp:)

A se-n nem lehet állítani a levegőt, csak afcvel, nálam az kiesett, meg nem is kapni, se a v9-et.

A v8 vagy a v6 ugyanazt tudja kb, csak könnyebb tölteni és lehet a levegőt állítani, a deckben minimális az eltérés.

Nekem a full pc tank nem tetszik a v8-hoz is rendeltem egy kombi palástot, de persze kinek mi.

1 kedvelés

A v6-V6+V7-v7±V8 ezek jobban állithatóak levegő ügyileg addig nem ajánlott a Se amig nem tudni mi a jó…

1 kedvelés

oké, ezt mondjuk ti érzikek, hogy mire elég a max 1.7 afc…ha éppen kevés még, de majdnem elég dl-ként történő nagy beszívásra akkor szerintem is elég levegős

1.4 pin,második levegő lyuk így tökéletes nekem a v9​:grin:

1 kedvelés

1.7 pin 2 nagy lyuk a v9 :slightly_smiling_face:

1 kedvelés