Persze hogy szeretném. És akkor meg kell sürgetnem a választást is jaj de jó
Amúgy is krumplis tésztába vagyok, a fél családdal, meg munkatársammal. Szóval talán annyiból még jó is hogy nem nekem kell leadni a rendelést juppí
Hát ezaz, mindig én copok, meg szegény Tamás, de már hozzászoktunk.
Küldtem linket, majd oda rakjad be az okosságot.
Teljesen együtt érzek! de azért jo érzés mikor nem vagy alig kell fizetni a szállításért
Hát itt nem is az a baj, hogy fizetni kell, hanen hozzánk nem hozzák a csomagot, csak a szlovákokhoz. De van 10% kedvezményem, így kb ingyen van a szállítás.
Most akkor én megyek, kitakarítok bedobom a fehéreket a mosásba, elmosogatok, macskákat etetek, meglocsolom a növénykéimet, összekészülök meloba, aztán kivàlasztom az első áldozatom.
Mit jelent az h “copok”?..
Én nem dolgozok ennyi mindent egész héten…
Én sem szeretnék. De legalább főzni nem kell
Hát az azt jelenti, hogy…hagyjuk.
Cumi az élet…!
Cukor az élet, csak copni kell…
Akkor hozzátenném,nem mindegy melyik végén vagy a nyalókának
Köszönöm. Bocs a kifakadásért, most rosszkor jött.
Nem ismerem a kazánt de mindent szívesen fogadok
Hali sziasztok na akkor én is mondanék valamit, a mai napig csak Clone-kat használok, számomra nagyon jók, eddig mind bevált, az eredeti Ammit+Dwarv v1 ezért is pihen a szekrényem aljában, jó ha van az is! A mottóm naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták!
Na a Mod-oknál, ott gondban vagyok , de ami van nem is szeretném eladni!
Már nem kell a ruhád,a motorod és a dvarwod,csak a drip tipped
És a napszemüveg…
Még csak annyit szeretnék mondani , a Dwarv-ot, már elígértem valakinek a szavamat tartom, de hogy mikor még nem tudom, a Mod-ra meg gyűjtök, vagy lesz vagy nem, de ezen nem idegeskedek, ahogy testvérem mondotta ENGEDD EL!
És mi lesz a módi? Csak nem egy D?