Bunhilde vagy Ares 2?

Persze hogy szeretném. És akkor meg kell sürgetnem a választást is :nerd_face: jaj de jó :sparkles:

1 kedvelés

Amúgy is krumplis tésztába vagyok, a fél családdal, meg munkatársammal. Szóval talán annyiból még jó is hogy nem nekem kell leadni a rendelést :hugs: juppí :laughing:

1 kedvelés

Hát ezaz, mindig én copok, meg szegény Tamás, de már hozzászoktunk. :grin:

Küldtem linket, majd oda rakjad be az okosságot.

1 kedvelés

Teljesen együtt érzek! :face_holding_back_tears: de azért jo érzés mikor nem vagy alig kell fizetni a szállításért :upside_down_face:

Hát itt nem is az a baj, hogy fizetni kell, hanen hozzánk nem hozzák a csomagot, csak a szlovákokhoz. De van 10% kedvezményem, így kb ingyen van a szállítás.

1 kedvelés

Most akkor én megyek, kitakarítok bedobom a fehéreket a mosásba, elmosogatok, macskákat etetek, meglocsolom a növénykéimet, összekészülök meloba, aztán kivàlasztom az első áldozatom. :rofl:

1 kedvelés

Mit jelent az h “copok”?..:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Én nem dolgozok ennyi mindent egész héten…:rofl:

1 kedvelés

Én sem szeretnék. De legalább főzni nem kell :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Hát az azt jelenti, hogy…hagyjuk. :grin:

Sucks The Simpsons GIF

1 kedvelés

Cumi az élet…! :rofl: :rofl: :rofl:

Cukor az élet, csak copni kell…:rofl:

1 kedvelés

Akkor hozzátenném,nem mindegy melyik végén vagy a nyalókának :grin:

1 kedvelés

Köszönöm. Bocs a kifakadásért, most rosszkor jött.
Nem ismerem a kazánt de mindent szívesen fogadok​:heart:

3 kedvelés

Hali sziasztok :vaperina: na akkor én is mondanék valamit, a mai napig csak Clone-kat használok, számomra nagyon jók, eddig mind bevált, az eredeti Ammit+Dwarv v1 ezért is pihen a szekrényem aljában, jó ha van az is! :wink: A mottóm naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták! :joy: :rofl:

4 kedvelés

Na a Mod-oknál, ott gondban vagyok :thinking:, de ami van nem is szeretném eladni! :heart_eyes:

1 kedvelés

Már nem kell a ruhád,a motorod és a dvarwod,csak a drip tipped :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

És a napszemüveg… :point_up:

2 kedvelés

Még csak annyit szeretnék mondani :vaperina:, a Dwarv-ot, már elígértem valakinek a szavamat tartom, de hogy mikor még nem tudom, a Mod-ra meg gyűjtök, vagy lesz vagy nem, de ezen nem idegeskedek, ahogy testvérem mondotta ENGEDD EL! :hugs: :+1:

És mi lesz a módi? Csak nem egy D? :grin:

1 kedvelés