Egyébként ebben a 20k-s ársávban is vannak korrekt tankok és modok, ezzekkel simán le lehet rakni az analógot, és nem is kell ennél tovább menni, ha valaki nem akar. Egy bishop, egy akira, vagy egy pico egy purityvel, sok opció van, és akár lehet az a brünci is. Csak vele könnyebb lyukra futni, de ha valaki elfogadja, hogy ez nem biztos, hogy a végállomás lesz és lehet küzdeni kell vele, az vegye nyugodtan. Ha valaki végleges megoldást keres, az ne ezzel kezdje.
Erre muszáj reagálnom.
Nincs megkülönböztetés. Senki nem lát bele a másik pénztárcájába, pont ezért írják azt amit írtak. A legjobbat ajánlják, de amint ír valaki egy keretösszeget akkor abban kezdenek el gondolkodni. Én is le vagyok égve. Nekem jelenleg nem csak eredetire, de klónra sincs pénzem. Jelenleg a nyakamig ér a szar, remélem már nem tart sokáig. Ezt már tudják itt páran, de soha nem hozták szóba. Olyan viszont már volt, hogy egyszer csak jött az email, hogy feladtak valamit. Mindenki segít mindenkin, ahogy tud. Mi is adtunk már fel csomagot amikor bizonyos tagjaink megszorultak. Itt ez így megy, amire nagyon büszkék is vagyunk. Hidd el, ilyen közösség máshol nincs. Persze kellemesen lökött itt mindenki de soha nem cikiznek ki senkit, mindenkivel empatikusak. Ez volt a fő cél mikor létrehoztuk az oldalt. Ha nem valósult volna meg egy családias, megértő és segítőkész közösség akkor már nem is lennénk. Én inkább azt érzem, hogy feszült vagy. Velük lehet lazítani. Kicsit dőlj hátra és add át magad, olvass. Itt barátok vannak.
Jó, de te nem vagy normális.
Sokmindennel nem értek egyet ,de EBBEN IGAZAD VAN
Ok, bocs. Nekem most sok ez a klónt csak fél áron meg fillérbaszós duma most.
A férjemtől kaptam karácsonyra egy klón dwarv-ot meg egy használt modot.
1.5 miliót vittek el a fogaim, így kb ennyire sem tellik.
Kérlek gondoljatok bele hogy másoknak nem biztos hogy van annyi pénze mint másoknak.
Mindenkinek vannak kattánási, én büszke vagyok a sajátjaimra.
2 évig pörgettem 2 dvarw klónt, csak semmi pánik. A fillérbaszás nem itt kezdődik, csak vannak itt páran, akik másképp látják a világot, mert már túl sokat láttak és azt hiszik ezt az út bejárást meg lehet spórolni. Szerintem meg nem lehet, csak nem muszáj egyből egy pofáraeséssel kezdeni. De ahogy a te példád is mutatja, lehet brüncivel is kezdeni, minden tanknak vannak rossz oldalai, ez már egyéni kinek mi a fontos.
Egyébként a számomra tökéletes bringanyereg vagy futócipő megtalálása nehezebb és drágább volt
Ott a pont! Olyan nincs akinek ne számítana.
Igaz ezt félve teszem ide…de azt kívánom mindenkinek legyen jaóó https://www.youtube.com/watch?v=5K0kY_t_2LA&t=1s
Szóval, akárcsak tegnap, a bőség zavara kissé kásássá tette az agytekervényeimet, de a javaslataitok alapján kiválasztottam a szimpatikus tankokat:
By-Ka v8 clone
By-Ka SE clone
Bishop mtl rta
Igazából a liqvid kapacitás volt a lényeg. 4ml alá nem szeretnék kerülni. Ezenek mindenképp alaposabban utánna nézek.
Ha estleg még valaki adna hozzá jelöltet az tegye meg
Ez a nő még mindiiiig veszélyes
Ez egy szleng a vaper körökben és hidd el van alapja. Hidd el most ami Neked sok, akkor amit írtál az meg rengeteg, másoknak! Ez nem erről szól. Itt megpróbál mindenki segíteni másoknak. Egy első RTA-ról szólt a téma. Mindenki leírja a tapasztalatait, véleményét. Hogy első neki futásra ne menjen el a kedve az egész történettől. Hidd el amit írunk negatívumokat kontra pozitívumokat azok valós jelenségek. Mi nem azt mondjuk, hogy ne vedd meg a kiszemelt kézséget hanem ha belevágsz ezekkel a problémákkal számolj ill. ebben a kategóriában van jobb. Itt senkitől nem hangzott el, hogy csak a 100-500eurós kazán a jó azt kell venni. Itt bátran ki merem jelenteni vagy így vagy úgy mindenki használt klónt.
A " fillérbaszás" ,szerintem nem azt takarja, hogy klónt vesz valaki vagy eredetit. Hanem mikor megengedhetnék magamnak jobbat, akkor is inkább magamon spórolok. Például megveszem a 900 forintos aromát,azt hőbörgök, hogy mennyire szar. A " fillérbaszás" ,és a jelenleg nem engedhetem meg magamnak között lényeges különbség van. Az egyik felfogás,a másik átmeneti állapot. Legalábbis én így látom. Nem szégyen ha valaki nem tud kifizetni egyben 50-70 ezret egy tankra. Abszolút nem az! Viszont az eddigi tapasztalatok alapján így is-úgy is ki lesz fizetve az az összeg, csak apránként, vélhetően csalódásokkal tele. Ettől próbálunk megóvni páran mindenkit,mikor komolyabb beruházásra sarkalljuk,vagy álláspontja átgondolására. Az analóg, százezreket visz el forintban éves szinten. Ehhez viszonyítunk. Nem akarunk megbántani senkit!
Alakul az a lista! Hogy megkönnyítsük a döntésed még ezeket betenném a választási listába: Ambition MODS Amazier MTL RTA, Exvape Expromizer V5 igaz a V5 csak bővítő segítségével képes elérni a 4ml kapacitást!
Nos, akkor kedves @Bea, lenne egy megoldás, ha esetleg érdekelne…
Nemrég kaptam ajándékba, itt, egy vaperina tagtól egy berserker v2 klón kazánt. Az illető is vigyázott rá, és én is vigyázok rá mind a mai napig is. Nagyon jó kis kazán, ízben jó, építeni is könnyű, de ezt tanúsíthatják mások is itt, akiknek volt/van ilyen kazán. Mivel én is ajándékba kaptam, igy én is tovább tudnám neked adni ajándékba. Gondold át, ha neked megérné igy, akkor szólj…
Az Amazier külsőre elég tetszetős, ő tuti felkerül a listára a v5 hát nem is tudom nagyon pasis bár a bishop is…egyébként kiváncsi leszek hogy egyáltalàn honnan tudom majd beszerezni a győztest. Nyilván azért is ares és brunhilde volt a befuto mert liquidhallon is elerhetőek. Ismerek pár oldalt, de ezek az új jelöltek egyiken sem elérhetőek.
E-smoke.sk
Bevehetünk a csopiba ha szeretnéd, jövő héten rendelünk onnan.
Van a cseheknél is meg a szlovákoknál is! És itt van Istvánunk aki Tyutyikával be tuszkolják egy rókába! És lesz nagy öröm bódogság!
Byka klónnal az a baj, hogy tisvapo.it, de ott meg vagy rendelsz 100 eurért vagy fizetheted a 17 euros szállítást, ami hát a 7 fő bűn egyike.
Szóval össze kell állni, mint a krumplis tészta és akkor olcsóbban kijön, nem olyan nehéz itt pár függőt összeszedni.