Ezt pofázom rég óta…
Ez a hobbim. A cigi egy rohadt kényszer.
Bevinni a nikotint,mert voltam akkora barom hogy rászokjak. Igen,ez jó módja.
Nem, nem látsz bele a pénztárcámban.
Idén gyerek érkezik hozzánk, hónapokig nem lesz jövedelmem. Csak mert annyira támogatnak.
Nem tudok drága tankokat venni és nem lapul semmi használat nélkül a szekrényemben.
Itt senki nem cikiz senkit
Mondhatom szerintem :mindannyiunk nevében mi is klónokkal kezdtünk !
Ahogy @Elek_Segits írta sok van már a szekrényben belőlük.
Mertünk nagyot álmodni és ez lett belőlünk
Sok pénzt elszórtam klónokra próbálgatni ! Amiből tudtam volna venni eredetit is.
Tudom sajnálja az ember a pénzt rá,de a cigarettára nem tette.
Inkább erre költöm a két kezemmel keresett pénzem mert ezek megmaradnak,nem kifricskázom az autó ablakán
Oks, akkor fillérbaszó leszek
De még mindig nem dohányzom.
Arról volt aszt hiszem szó a vaperinán hogy nincs ilyen megkülönböztetés, azt látom mégiscsak van.
A többit meg nem írom le, az én bajom hogy ebben a rohadt országban nem tudok megélni.
Nincs ,és nem is lesz semmilyen megkülönböztetés !
Mi nem azok vagyunk!
Ne érts félre minket !
Nem jól látod…senki nem néz le senkit csak a legjobb össze állítást akarjuk mindenkinek…
Remélem nem az és hsz-emre reagáltál így…mert én biztosan nem olyan szándékkal írtam, fogalmaztam, sőőőőt
Ha csak fele olyan jók lennének az emberek, mint amilyen jószívűek, és segítőkészek vagyunk itt a vaperinán, akkor minden más és jobb lenne ezen a világon…
Én biztos nem vennék meg vakon egy 60k-s kazánt, ami ha nem jön be lehet 30k-ért eladni, de kinek mi.
Igy még többe van hogy 1klón után vessz az ember eredetit.
És megvetted ,sokunk unszolására mert láttál a klónban valamit amiért megérimegérett a dolog nálad is .
Végül úgyis mindenki a saját döntéséből adódó utat járja végig…mi csak útirányokat adunk saját tapasztalatból. Én pl ott hibáztam, hogy 9-10 évig porlasztós tankokat és nem magam kevert liquidet használtam…emiatt évi kb 70-80k ment el feleslegesen. A hardverekkel viszont nem nyúltam mellé…kivéve egy beépített akkus obs cube moddal.
Szépen össze szedett gondolatok. Egész este bújtam itt a lehetőségeket, meg a két ex(?) versenyzőről a tapasztalatokat. Ugyan oda jutottam, mint mindennel amikor árról van szó. Összességében elmondhatni, hogy mindkettő ára pénzkidobásnak nekem sok. Valahol írtam hogy megyek feljebb pénzben ha megéri.
Az a menetes tekerősegéd kifejezetten jó ötlet. Milyen kár h nem fogok ares 2őt venni a brünci még kapaszkodik az elmémbe, de azt sem most fogok venni. Vagy a fene tudja. Nézegettem a klónokat, hát ez egy teljesen új világ, bár zsákbamacskának tűnik ez a játék is. De nem elvetendő. Még most frissen üdén átnézem a tippeket, aztán úgy is hozom a kiszemelteket.
Nem, nem azért vettem, hanem mert kipróbáltam és bejött. Már az elején is ez volt a terv. Nekem nem mindegy, hogy 15k-ért kipróbálom, ha nem jön be szinte semmit nem bukok, vagy 70k-ért megveszem, aztán megy a polcra.
Szerintem is ez a gazdaságosabb út. Nyilván már a klónt is ezer vélemény elolvasása után választva.
Lehet,hogy elfelejtődött itt közben,hogy az első építős tankról van szó.Nem egy ember írta ,hogy kipróbálta az építést,de nem jött be neki,és visszatért a porlasztóshoz.Emiatt gondolom túlzásnak,egyből egy high-end megvásárlását.Viszont abban az árkategóriában,amiben a Brünhilde és az Ares2 van,bőven van választék,és itt tudnak segíteni azok között eligazodni.A személyes tapasztalatom egyébként az,hogy a keresgélés,próbálgatás,több féle kazán kipróbálása,a játék része.Egyébként unalmas lenne.Így viszont tök jól elvonja a figyelmedet az analógról.
Amikor én kezdtem nagyjából 15k volt a max, amit egy kazánra hajnadó voltam kiadni. Én nem osztom az egyből a drága véleményt, én a sokat vegyél, sokat próbálj ki és utána dönts mellett vagyok. Ami meg nem kell eladod, buksz 20-30%-ot rajta, vagyis azt sem bukod, mert használod pár hónapig. Highend kazánt csak az vegyen, aki már látott pár rtat, tudja mit vár el vagy csak nem számít neki a pénz.
Vettem egy klón kayfun x-et csalódás volt,ezért nem veszem meg az eredetit,mert szerintem ennyit nem ér hiába a nagy kayfun rajongók sokasága.
Sőt nem is jött be egyik sem belőle.
Számít mert a két kezemmel keresem ha az nem lenne én se ugrottam volna bele ezekbe
Az már más kérdés kinek mit intézett a …tudod
@Bea nincs itt megkülönböztetés szerintem. Mindenki csak a tapasztalatát írja le, legyen szó klón vagy eredeti tankról.
Nekem is van mindkettőből. Van amelyik annyira jó klónban, hogy eszemben sincs eredetit venni.
Itt csak tanácsokat, vagy inkább tapasztalatokat osztunk meg, és mindenki a pénztárcájához mérten cselekszik!