A Brünci (leírni is utálom) egy szépen kinéző, ám antibiztonságos cserbenhagyásos gázolás, büntetőfékezés a szememben.
Nem hogy munkába nem merném vinni, 1 fokot se merném megdönteni az asztallapon. Zsebbe folyatni se vágyom… Végignéztem, mennyit kínlódik vele a saját testvérem, mielőtt őszülni kezdett.
Szia Vivien! Ha rám hallgatsz azt veszed amelyik neked tetszik. Mindegyik általad választott kazánnak vannak pozitív tulajdonságai. Bár az Ares 2 szerintem több negatívummal rendelkezik. Legszembetűnőbbek a rengeteg fehér műanyag bizbasz használata amik sajna nem bírják a leveseket. Mind a felöntésnél a membrán, mind a levegőzőnél a betét. Idővel szépen elszíneződnek borzasztó. Ugyan ez az esztétikai borzalom figyelhető meg a vatta fityegésénél is a tankban. Legnagyobb jóság a dobozban rejlik ez nem más mint a tekerősegéd, főleg a hézagos fele! Kötelező kezdő tank! Brünhilde na ez megint meg ér egy misét. Tripla slukkok használatával körbe üli a család lehet spórolni a fűtésen. Sajna a tripla slukk másik nagy negatívuma a sodronyok sem tudják szállítani a levest az elvárt mennyiségben. Felöntés egy borzalom. A cap részéből a driptip kijátszása az estek 75%-ban a hosszú szép driptip tőrésével végződik. Összefoglalva kezdő RTA-nak mindegyik kötelező darab! Ez ki van találva az első pár db 10-est mire kell költeni. Viszont ha összességében, hosszú távra ennyit szánsz a történetre akkor ne kapkodd el. Várd meg míg összejön a nép segítségével kiválasztott tankra való és azt vedd meg! Hogy megkapd azt az élményt amire vársz!
Nem értem. Első kazánként vettem meg a brüncit.
Nem mondanám kezdőnek,de 2× folyott meg,mind a kétszer én próbáltam levegőt szívni a feltöltő nyíláson
Hepciás dög,az igaz, elsőre nagyon nem kellett volna, biztos van nála jobb is, de mára szeretem az ízeit, jóban lettünk.
Srácok…nekem nincs kess eredetire. Lehet kigúnyolni,kinevetni,de szerinzem sokunknál lapulnak klónok. Igen is,rohadt drágán mérik az eredeti kazánokat, a magyar (melóst) meg nem fizetik meg. Talán majd egyszer nekem is lesz rá…én is inkább eredetit vennék, de nincs miből
Addig is, elszipákolom a szarjaimat, addig sem dohányzom.
Nincs baj a klónnal ha működik. Az van, hogy minden tank (eredeti is) igazából zsákbamacska…túl sok a változó tényező egyénenként ahhoz. Max olyan van ami többeknek bejön. A konstrukciós hibákat viszont lehet tudni a tapasztalatok olvasása után…azokat a tankokat jobb elkerülni.
Általánosságban kezdőknek én a felső légbeömlős, egyszerűen építhető, single RTA-kat ajánlom.
Nem a kess a téma, de ennek ellenére aki ebbe a világba belecsöppen az biztos, hogy nem filléres gondokkal küzd. Szerintem ha sokan összeszámolnák a fiókban heverő klónokat+a budget kategóriát. Azoknak a bekerülési költségén, komoly hosszú távon használható szetteket lehetne összeállítani. És akkor a rengeteg felesleges callungot nem is elemeztük.(alapo,aromák,lonfillek,huzalok)