Bunhilde vagy Ares 2?

Nehéz kifordítani őket…

A Brünci (leírni is utálom) egy szépen kinéző, ám antibiztonságos cserbenhagyásos gázolás, büntetőfékezés a szememben.
Nem hogy munkába nem merném vinni, 1 fokot se merném megdönteni az asztallapon. Zsebbe folyatni se vágyom… Végignéztem, mennyit kínlódik vele a saját testvérem, mielőtt őszülni kezdett.

Hogy micsoda!!! :rofl: 4 már itt van a felettem lévő polcon :joy: és ez már leszűkített változat. Bár a franc tudja. Most megnézem egye fene. :rofl:

Görög VS Kelta mitológia :rofl::sweat_smile:

Valami hiba van a rendszeredbe István. Vagy nem eredeti cicussal tolod. :grin:

Szia Vivien! Ha rám hallgatsz azt veszed amelyik neked tetszik. Mindegyik általad választott kazánnak vannak pozitív tulajdonságai. Bár az Ares 2 szerintem több negatívummal rendelkezik. Legszembetűnőbbek a rengeteg fehér műanyag bizbasz használata amik sajna nem bírják a leveseket. Mind a felöntésnél a membrán, mind a levegőzőnél a betét. Idővel szépen elszíneződnek borzasztó. Ugyan ez az esztétikai borzalom figyelhető meg a vatta fityegésénél is a tankban. Legnagyobb jóság a dobozban rejlik ez nem más mint a tekerősegéd, főleg a hézagos fele! :grin: Kötelező kezdő tank! Brünhilde na ez megint meg ér egy misét. Tripla slukkok használatával körbe üli a család lehet spórolni a fűtésen. Sajna a tripla slukk másik nagy negatívuma a sodronyok sem tudják szállítani a levest az elvárt mennyiségben. Felöntés egy borzalom. A cap részéből a driptip kijátszása az estek 75%-ban a hosszú szép driptip tőrésével végződik. :grin: Összefoglalva kezdő RTA-nak mindegyik kötelező darab! :grin: Ez ki van találva az első pár db 10-est mire kell költeni. Viszont ha összességében, hosszú távra ennyit szánsz a történetre akkor ne kapkodd el. Várd meg míg összejön a nép segítségével kiválasztott tankra való és azt vedd meg! Hogy megkapd azt az élményt amire vársz!

6 kedvelés

Persze, hogy nem eredeti volt. :grin:

1 kedvelés

Ott a baj. A Dvarw klón után döntöttem el, hogy vagy eredeti kazán lesz vagy semmilyen! :grin: “Fillérbaszás a Vaper halála”!

1 kedvelés

vagy felső légbeömlőst használsz és problem solved :wink:

Klónt, csak ha nincs pénz liquidre sem!!! (És a kör be is zárult!) :wink:

2 kedvelés

Nem értem. Első kazánként vettem meg a brüncit.
Nem mondanám kezdőnek,de 2× folyott meg,mind a kétszer én próbáltam levegőt szívni a feltöltő nyíláson​:rofl:
Hepciás dög,az igaz, elsőre nagyon nem kellett volna, biztos van nála jobb is, de mára szeretem az ízeit, jóban lettünk.

5 kedvelés

Azt még akkor sem! :grin:

Klónt csak használtat féláron :rofl::smiling_imp: + eredeti o-ring szett ha bevált vagy azért, hogy beváljon :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Talán ez az egy pozitívuma van, hogyha nem fekteted meg Hildácskát nem folyik! :grin:

Srácok…nekem nincs kess eredetire. Lehet kigúnyolni,kinevetni,de szerinzem sokunknál lapulnak klónok. Igen is,rohadt drágán mérik az eredeti kazánokat, a magyar (melóst) meg nem fizetik meg. Talán majd egyszer nekem is lesz rá…én is inkább eredetit vennék, de nincs miből :disappointed_relieved:
Addig is, elszipákolom a szarjaimat, addig sem dohányzom.

6 kedvelés

Táskában cincálom, borul,melóban van. Hildácska fekszik eleget :roll_eyes:

1 kedvelés

Szerintem egy első RTA-nál ez nem pálya! Csak nyűg meg kínlódás!

Nekem van ezek szerint furcsa ízlésem a Brünci olyan ronda számomra, hogy csak azért nem vettem mert nem bírnám elviselni… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Nincs baj a klónnal ha működik. Az van, hogy minden tank (eredeti is) igazából zsákbamacska…túl sok a változó tényező egyénenként ahhoz. Max olyan van ami többeknek bejön. A konstrukciós hibákat viszont lehet tudni a tapasztalatok olvasása után…azokat a tankokat jobb elkerülni.
Általánosságban kezdőknek én a felső légbeömlős, egyszerűen építhető, single RTA-kat ajánlom.

2 kedvelés

Nem a kess a téma, de ennek ellenére aki ebbe a világba belecsöppen az biztos, hogy nem filléres gondokkal küzd. Szerintem ha sokan összeszámolnák a fiókban heverő klónokat+a budget kategóriát. Azoknak a bekerülési költségén, komoly hosszú távon használható szetteket lehetne összeállítani. És akkor a rengeteg felesleges callungot nem is elemeztük.(alapo,aromák,lonfillek,huzalok)

2 kedvelés

Viszont a cigizés a drágább és egészségtelen módja a nikotin bevitelének. A hobby pedig már más téma…az bármiről is szóljon drága tud lenni

1 kedvelés