Hát…az csak tisvapon van, 90 vagy 100 eur a free shipping, lehet érdemes lenne ott megvenni modot, tankot, vattát, húzalt és akkor van free shipping, vagy csak a tank, meg 17 júró szállítás.
Persze a tekeréshez a cumót érdemes már onnan venni. A mod is cuki, meg ugye van itthon egy kis knipexem fogóm, más szerszámom nem igen van szóval még azt is érdemes lehet nézni. Viszont akkor el kell engedjem a kinézett 6 lötyit. Elég lesz az is ami itthon van és ez hogy nem szállitanak hozzánk ez hogy is van?
Én bejelentkezés után 22-nek látom, de a 24$ sem rossz a 19 E-hez képest.
Itt viszont 3 hét mire megjön. Ha óriási szerencséd van, bekerülhet a fa alá.
De inkább nem.
Itt viszont nincs bájka. @Ispy keze idáig nem ér el.
Na én el is köszönök, ideje mentálisan felkészülni a hétfőre. Tényleg köszi mindenkinek aki nem sajnálta az energiát hogy merre induljak! Aztán majd úgy is jövök a hírekkel jó pihit nektek
Köszi mindenkinek a tanácsokat, segítséget, tippeket Szerelem lett ez így együtt. Ma hozta a futár melóba….mondanom sem kell ment minden mint a karikacsapás…elsőre. Holnap viszem melóba, de azert viszem az innokint is, hátha lesz vlmi gebasz. Amúgy fini ez a Heisenberg, végre sorra került a listámon
Ohh leszek én még erre szerintem Köszönöm a dícsérő szavakat, és azért hozzátenném hogy közösen született meg ez a szíp külalakja a második szettemnek. Egy driptip az majd kell mindenképp, egy sötétbordó-rózsaszín, ami az innokinen van az nagyon széles erre a tankra, de a szín miatt kell egy, mert hát a rúzs, rajtam hétköznapi dolog, és na…még az extratartós is fog sokszor…
Az az, kombi palást! Nem jutott eszembe, hogy a viharba is lehet hívni ezt a vasas palástot. Na olyan kelleni fog, 5 ml nagyságban remélem kaphato…sajna ez a kombi palast csak 3 ml-esben járt hozzá…sokkal szebb azzal. Ezzel a tankkal a közeljövőben mindent is szívok újra ami csak itthon van…szóval egy pár vatta csere, meg tekergetés bizti lesz.