Tudom kicsit off leszek, de amikor a Brüncis posztokat olvasom, mindig az jut eszembe, hogy szinte mindig azt a dumát nyomják, hogy ez egy kezdő, könnyen építhető kazán. Hát biztos van jó tulajdonsága is, de biztos nem ez
Hát ebbe most ne menjünk bele…
Legalább jól néz ki
Én is vettem majdnem egyet, pont ezért
Megépíteni nem nehéz, jó nagy hely van benne, nem is egy bonyolult darab.
Az más kérdés hogy mire működőképes már egy tekercs huzal meg egy csomó vatta elfogyott.
Legalább kezdőként kigyakorolod magad
Értem én, de nem az lenne a lényeg, hogy kezdőként legalább nagyjából élvezhető legyen az eredmény?
Nem ártana. Biztos van, akinek kezdöként is jó. Én bénáztam vele sokat, biztos hogy nem ajánlanám.
Az ares2-nél pl tutira jobb, mert az még később is egy szar
Na nekem az is kimaradt .
Hát, legalább egy csomag vatta & huzal megvan 2 porlasztó árából… Még ha el is bénázom az egészet hosszútávú megtérülésnek szántam, oké, de azért jó lenne ráérezni kár, hogy nincsen már vape shop, ahol személyesen is az ember segítségére lennének… Későn váltottam, sajni
Este jelentkezem az újabb próbálkozás eredményével
És akkor érkezek, mint Hildával kezdő és elsőre problémamentesen építő
A képen jobb oldali sodrony félig fedetlen alapban, azon nem fog menni lötyi. A vatta meg meg van gyötörve, ami szintén nem használ a folyadékszállításnak.
Igaz ez más RDTA, de a lényeg ugyanaz. A rendelkezésre álló helyet kitölteni, a vatta VÉGE érjen a sodrony tetejére és lehetőleg egyáltalán ne legyen benne törés.
Van előnye is, ha ez megy kb mindegyik megy majd
Nekem úgy érzem szerencsém van akkor
Elsőre teljesen jó élményben volt részem
Hát modot akartam én rendelni, aztán szembe jött hogy csak 18$… Elkapott a hév
Igen, erre mondom. Nekem nem ment, sokat szenvedtem vele, a desszertjeim meg az életben nem hozta úgy ahogy szerettem volna
Van akinek meg ez a maga tökély
és ezzel ki is merült az összes előnye …így sajna drága dísz 18$-ért (is)
Hát, én még kitapasztalom.
Egyenlőre ízben egy picit alul marad de nem vészesen. Th jó. Még ki kísérletezem
Szerintem:
A legjobban építhető deck, ever. A tekerés iránya mindegy, így is jó, úgy is jó, kényelmes hely.
A huzal lefogatása egy álom, hogy nem egy fél mm fejű csavar alá kell beszenvedni, hogy ne csússzon ki. A végek elhajtására akkora hely van, mint egy futópálya.
A tank nagy, bártan neki lehet indulni vele bárhová.
Nem folyik.
A levegőzés a szűk MTL-től a tágig/szűk DL-ig bármi lehet.
Íz nyilván véleményes, nálam a jobbak között van, olyan nagyon semmi nem teljesítette eddig túl.
Ja és szép
Nem tudom mit csinálok másképp, de soha nem volt égett, forró vagy bármi ilyesmi.
Én csak egyszerűen belehúzom a vattát és kész. Kezdek arra gondolni, hogy másnak misztikus ez a sodrony dolog és eleve másképp próbálkozik.
Na pont ezért szép ez a vape világ.
Van akinél egyből kuka, nálam közepes, neked meg nagyon jó.
Nem hinném hogy annyira másképp tekertük volna, inkább ízlések és pofonok.
Hanyas szálhuzal van ott benne, mert az nekem eléggé vastagnak tűnik… sztem 24ga esetleg 26ga…?