Hát, amennyi, atfert " rajta, pont ráborul, vége ritkitva. Feladom
Nem vattát, wattot
Hát hasonló árkategória (kb 20), inkább íz mint füst, mtl vagy szűk dl. Most Istick t80-am van, 0.8as és 0.4es porival az íze tökéletes, csak nem annyira gazdaságos 5 naponta cserélni az 1400 hufos porit, mert szívom rendesen…
Közbe nézegesd, Ispy mit tett fel neked, a brünci tényleg nem kezdő kazán.
Én őszültem tőle komoly százalékban
16 watt…
Az pedig nem kellene hogy sok legyen.
Én szálhuzalt használtam bele, 28gat, ni80-at. 1 ohm körül kérte a 12-13w-t
A clapton több liquidet kér, talán vidd lejjebb a w-t.
Ha ízre mész miért claptont használsz?
Hát, majd még próbálkozom vele… Ugyanitt 0km-es brunhilde eladó
Sodrony leér rendesen?
Pedig nekem ezt ajánlották kezdő tanknak + a dwarwot… Ami kicsit drága nekem kísérletezgetni egyelőre
Igen, de már ez is tekeredik szét az egyik… Biztos én vagyok túl állat az érzékeny hölgy lelkéhez
A dwarv jó. Az belefér kezdőként, alliról 6e körül már van. 2 hét alatt itt van az is.
Az nagyon nem szabadna. Sodronyt én még sose cseréltem benne, azt se értettem minek adnak pluszt.
Akkor mit kellene használni? Bocs a sok értetlenkedésért
Ni80-as szálhuzal, 28ga, 6 tekerés 2.5-s magon.
Az 1 ohm. Kb. Közepes afc(meg nem mondom az mekkora).
12.5w. Nekem ez jött be. Közben kénytelen voltam kanthalra váltani, az már kicsit lassú hozzá.
Ja és nem baj, mindenki így kezdi
Köszi! Kísérletezgetek majd még. Szerencsére van még pár porlasztóm a másik tank a, ameddig bénázok a hölggyel.
Szerencsés vagy. Én annó idegből mentem bagózni
Szia @Martina
Ahol kilog a lóláb, akarom mondani a coil lába miután befogattad, ott hajtsd el oldalra a lábikót mert mikor ráteszed a top cap-et hozzáér és ezért mész át zárlatba. Itt látom is a lábikókat:
Az a vájat pont emiatt van ott.
Köszönöm, holnap ha újra nekiesek és behajtogatom!
Ahogy @Vaperina_Kinga mutatja, lábakat elhajlítani. A Brünciben rengeteg hely van erre.
Egyébként a képeket nézve , ahogy tegnap is említettem kevés a vatta és most már rövid is
Ez nem kényeskedés, minden tanknál megvan, hogy milyen vattahosszúságnál/mennyiségnél működik jól. Egyszer kell megtaláláni
Este folyt köv…