Vegyél ha van hozzá porlasztó újitható…majd át veszem…
0.4-es pori, 23-25w… Attól függ, mennyire fagyasztós finomság van benne éppen
Amíg jó volt brunhilde jó volt vagy nem? Ha igen, akkor maradj Mtlnél esetleg nagyobb levegőzéssel. Szerintem
Van most jön 10 db
Ha kell intézem neked,nem tudom milyen állapotú,de bólints és intézem
Milyen árban mennek most?
A dl-t, az igazi dl-t onnan ismered fel, hogy olyan, mintha egy porszívócsövet dugnál a szádba, és az telepumpálja a tüdőd. A szűk dl ennek egy finomított változata, mert nem 50-60 watton megy, hanem csak 25-30 watton. 15-25 watt meg egy levegős mtl. Kábé.
Értem. Holnap takarítok, megszivom a porszívót. Aztán meglátom
Ő lenne az említett tank, ugye? Kell mellé rendelnem még valamit? Úgy értem, ebben mit tudok majd elrontani, amiből nem ártana plusz
Ebbe sem lesz jó a Cotton Bacon. Valami lazább vattát nézz MTL-re. Mondjuk a Super Sorb-ot (csak a papírzacsist), hogy ne mindig a Cotton Cloud’s - al jöjjek. Ja és 0.32es szálhuzallal szoktam, hogy SS vagy kanthal vagy Ni80 az tőled függ. Tömítést nem baj, ha teszel mellé pluszba.
Köszi, az új sodronyokkal majd rendelek vattát is. Meg akkor huzalt, meg huzal tekerő akármit. Milyen huzalt ajánlotok? (egyelőre a brunihez, hátha…)
Vattát amit írt Kinga, és valamilyen 28ga huzalt, tekeroseged, vagy ha nagyon nem akarsz tekerni, akkor előre tekert 28-as huzalból
Megírtam a kérdést, mire megjöttek a válaszok. Köszi
Jó az amivel építetted, de nyugodtan próbáld meg szálhuzallal, hátha nagyobb lesz a siker.
2.5 fekete fémfúró mert az olyan mint a koriander,az mindenkinek van otthon Stahl Judit ajánlásával
Olcsóbb mint egy készletet venni
Nem lesz az vastag Kinga?
Na akkor nekem azért nincs, mert a koriandert sem szeretem
Én azt sem tudom mi az csak a fúrót ismerem
28ga Kanthal A1így keress huzalt és inkább 2.5 magba való vattát ajánlanék elsőre amit Kinga írt .
Brunhildebe én superfine mtl-t használtam
Pl ezt
https://www.aromaparadise.hu/vandyvape-ni80-superfine-mtl-fused-clapton-10ft-3m
Elvileg ami majd jövő héten érkezik,abba a 30ga a klassz fogpiszkálóra tekerve 5-6 karika mujival