Nos, a fejem, amikor a cseppentős gyógyszertári üveget előkaptam, hogy megtöltsem brüncit:
Csakis aranyban vennék, és széthasználtat, bennehagyott M-type levessel.
A sodrony nem fér a fejembe amúgy. A Holdon stabilabban működne (de ezt Picard kapitány jobban tudja )
Na nem mondom én csípem a szőkéket is de……áhhhh inkább nézz egy jobb kazánt
Ne kezd hogy ajánljunk valami jó rta-t
Igazából a levegozo lyuk nagyobb volt, úgyhogy automatikusan arra mentem. Ennyi történt. Utána vettem észre a cseppecske jeleket
Ha megjön a két rendelt sodrony, szépen elmosni, eladni, közben már várni egy másikat
levegozo lyuk nagyobb volt
Ha fújva használod, oda is OK
Nézd, én megértem, lyukat kerestél nem egy pontot a tank oldalán.
Pedig akartam… De itt pár napja már kaptam áment dwarwra, vagy dwarw klónra…
Azzal nincs ennyi szívás
Lehet inkább ráfekszem az elhasznált porlasztóim felújítására, ha már így belejottem a szerelgetésbe
Tudom ezért van
Kezdőknek tökéletes
Nem, nem! Bocsi
De tényleg a legegyszerubb, ha nem felejti ki a bigyót a végén
Most jött infó van még K
Mégegy off kérdés. Mtl/dl. Én szerintem az én mostani tankom egyik sem. Nem tudom, melyik lenne jobb. Szerintem én egyből tudore szívom. Aztán a franc se tudja a szipka szélesebb, mint ez a bruni mtl, jóval… De dl - nél meg kisebb, ahogy nézegettem.
Mit csináljak,mit csináljak
Ha egyből tüdőre, akkor nem Mtl
Vedd, vagy ne vedd?!
Innen a messzi távolból az mtl podfejnek látszik sok levegővel,és gondolom 0.6 ohm porival az már súrolja a fél Dl kategóriát.
Ha levegőt veszel rajta akkor Dl.
Ha mint a cigarettát szívod,akkor Mtl
Hát én sima cigiről jöttem át, azt nem így szívtam. De most, hogy figyelek rá, talán van egy kis tudozesem a végén. De nem tudom
Ritka fehér holló már és ki tudja mit hoz a jövő még