Brunhilde MTL lészállítás, segítség?

Nos, a fejem, amikor a cseppentős gyógyszertári üveget előkaptam, hogy megtöltsem brüncit:

Shame Facepalm GIF by MOODMAN

Csakis aranyban vennék, és széthasználtat, bennehagyott M-type levessel.

A sodrony nem fér a fejembe amúgy. A Holdon stabilabban működne :thinking: (de ezt Picard kapitány jobban tudja :grin:)

1 kedvelés

Na nem mondom én csípem a szőkéket is :joy::joy::joy:de……áhhhh inkább nézz egy jobb kazánt :grin:
Ne kezd hogy ajánljunk valami jó rta-t :joy::joy:

Igazából a levegozo lyuk nagyobb volt, úgyhogy automatikusan arra mentem. Ennyi történt. :rofl::rofl::rofl: Utána vettem észre a cseppecske jeleket :sweat_smile::sweat_smile::joy:

Ha megjön a két rendelt sodrony, szépen elmosni, eladni, közben már várni egy másikat :blush:

1 kedvelés

levegozo lyuk nagyobb volt

Ha fújva használod, oda is OK :+1::grin:

Nézd, én megértem, lyukat kerestél nem egy pontot a tank oldalán. :joy:

Pedig akartam… De itt pár napja már kaptam áment dwarwra, vagy dwarw klónra… :grinning:

Azzal nincs ennyi szívás :blush:

2 kedvelés

Lehet inkább ráfekszem az elhasznált porlasztóim felújítására, ha már így belejottem a szerelgetésbe :rofl:

Tudom :grin::grin::grin::grin:ezért van :joy:

Kezdőknek tökéletes :joy::joy::joy:
Nem, nem! Bocsi :hugs:
De tényleg a legegyszerubb, ha nem felejti ki a bigyót a végén :blush:

Most jött infó van még K :wink::wink::wink::wink:

Mégegy off kérdés. Mtl/dl. Én szerintem az én mostani tankom egyik sem. Nem tudom, melyik lenne jobb. Szerintem én egyből tudore szívom. Aztán a franc se tudja :grinning: a szipka szélesebb, mint ez a bruni mtl, jóval… De dl - nél meg kisebb, ahogy nézegettem.

1 kedvelés

Mit csináljak,mit csináljak :thinking::thinking::thinking:
:joy::joy::joy::joy:

Ha egyből tüdőre, akkor nem Mtl

Vedd, vagy ne vedd?! :thinking:
:joy::joy::joy:

Innen a messzi távolból az mtl podfejnek látszik sok levegővel,és gondolom 0.6 ohm porival :thinking:az már súrolja a fél Dl kategóriát.
Ha levegőt veszel rajta akkor Dl.
Ha mint a cigarettát szívod,akkor Mtl :wink:

1 kedvelés

Hát én sima cigiről jöttem át, azt nem így szívtam. De most, hogy figyelek rá, talán van egy kis tudozesem a végén. De nem tudom :sob::joy:

Ritka fehér holló már és ki tudja mit hoz a jövő még :joy::stuck_out_tongue_winking_eye: