Brunhilde MTL lészállítás, segítség?

Még jó, hogy nem az új brunhildet rendeltem, amihez 6 sodrony van… Azzal mennyit szenvednék :sob::rofl:

4-5 naponta porlasztót 1500-2000/db ? :flushed:
Azt nem mondanám barátinak :flushed:akkor inkább másik kazán,akár egy jobb nevű klón,vatta,szálhuzal……és addig próbálkoznék míg el nem fogy az a 10 méter drót :joy:
Hidd el nem nevetünk ki ! Csak segíteni próbálunk :hugs:
Láttam ott nagy polcot,ott elférne pár hoshíjják​:crazy_face::crazy_face::crazy_face::crazy_face:

3 kedvelés

Na igen, 5db kb 7 500… A 0.8as. De mostanában a 0.4re is rákaptam, ami Még drágább :sweat_smile: egy furgonról leeshetne a ház elé néhány raklapnyi… :smiley:

1 kedvelés

Nálam itt megbukott…ez a szó is idegesít.:grin:
Utána megfogtam egyszer…akkor eldőlt, hogy inkább egy talpas fecske.

Működött. Csak szálaira tekeredett sajnos… Amilyen ügyes voltam :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Abból szépen ki tudtam szippantani egy tanknyi white kinget. Csak aztán fekcseszett az utántöltés és szét akartam szedni, hogy egyből a tankba töltsem és hát… Rip sodronyok :cry:

Dehát az oldalán van egy lyuk amin feltöltöd a tartályt :flushed:

Akkor már nincs is kérdés :woman_shrugging: sodrony, addig meg pori

1 kedvelés

Akkor ez a pót sodrony szar…ügy megfejtve… :joy:
ui: a huzal is nagyon vastag ehez a szállitási mennyiséghez… :slightly_smiling_face:

Én már láttam pár lyukat, ezt nem nevezném annak…

1 kedvelés

Lyukacska :joy::blush:

vagy kacskalyuk…

Ez is igaz :joy:
Csak nem értettem miért szedte annyira darabjaira,ha azon a kis lukacskán kellene töltenie​:flushed:

Nem ismerte fel, hogy az egy lyuk…megértem, én is így voltam, csak én visszacsomagoltam a tankot a dobozába és eladtam. :sweat_smile:

Mert folyt ki mellette… És idegesített… A white kingnek minden cseppje aranyat ér :sob: többet mint ez az igényes Brunhilde rib…!!! :joy::joy:

3 kedvelés

A lyukkal együtt? :thinking:

Barom hülye egy megoldások - mindez 1 tankban. Más cég háromba osztja szét :grin:

Volt hogy ott töltöttem ahol levegőzik és nem értettem mi a fracért szörcsög :thinking:elismertem magamban hogy béna vagyok :joy::joy::joy::joy:

Azt csak vékony végű flakonból lehet tölteni. Leginkább 10 ml-esből

1 kedvelés

Ez volt a 2.probléma, csak nem akartam szőkeségem felfedni… :rofl::rofl::rofl:

Azt nem mertem beleírni a hirdetésbe, hátha más nem látja.