ha kell kuldok linket
Ha szállitana levest a vatta nedves lenne szerintem ez a sodrony szar..
Megkeresem
Van hasonló levegöző eme csoda rdta-án…nincs e abba a nyilásba valami eltömödve?
Brunhilde nek szerintem nincs olyan
Akkor nem jó konstrukció polcra fel másik elő..
Várj, egy picit előreszaladtál, van akinek még nincs ilyen polca ![]()
![]()
![]()
Nekem ilyen rdta-ám sincsselesz.. ![]()
Szedd ki a sodronyt, és vágd le a vattát olyan hosszúra, h le érjen a kazan aljáig. Előtte ritkisd meg a vattát, aztán óvatosan nyomkodd át a vattát a lyukon, ahol a sodrony volt. Majd töltsd tele a kazánt liquiddel. Úgy kell h működjön. 2.5 magra tekerj bele tekerést. Mert a 3as vatta nem fog át férni a lyukon.
Ez ám egy kihívás ![]()
én is végig szenvedtem ugyanígy ,még döntögettem is hátha felemelkedik a lötyi,de én hamar feladtam a harcot azzal a csajjal ![]()
![]()
Nekem képen se volt szimpi…túlvan sminkelve..én másra bukok
Előre.tekert van neki
Ma láttam legalább három jelöltet aki keresi
gondoltam magamban :szegény ti ![]()
Ennél azt se tudjuk,hogy az eredetileg benne lévő sodronnyal müködöt-e?
Van nekem polcom, sőt, egy egész szekrényem ![]()
De csak levesekkel van tele, tankokkal nem
most adtam neki egy újabb
vattát, kicsit többet, hátha túl sokat ritkitottam. Legelsore többet hagytam és akkor jó volt. Mindjárt kiderül, kiszarad e megint
ha nem, akkor majd megprobalom a vattalehuzos trükköt.. És rendelek új sodronyokat a héten. De ha azzal sem fog menni, akkor tényleg feladom.
van még pár porlasztóm a másikba, még az a szerencse
de már nem szeretnék/szerettem volna új porikat venni, hiszen pont ez az egyébként egyetlen oka a valtasomnak.
hogy én is szívom - fújóm, ha melóban egyedül vagyok, akkor bent is
(vagy ha nem, akkor fél óránként a wcn míg “pisilek”)
de így nekem bőven nem 1-1,5 hét egy pori, hanem inkább 4-5 nap, mert nagyon kényes vagyok, ha már nem annyira finom… Gondoltam én, hogy heti 2 vattazas sokkal gazdaságosabb lesz, csak ezért váltottam.. Pedig meglepően jó ízt és gőzt ad a kis 3ezer forintos gtl tankom, jobbat, mint az egyik haveromé, aki szintén poricserés, de valami nevesebb márka, amit most meg nem mondok… ![]()
És igen, előre tekert huzalom van
Valami egyszerű olcsó rta kell és kész..