ha kell kuldok linket
Ha szállitana levest a vatta nedves lenne szerintem ez a sodrony szar…
Megkeresem
Van hasonló levegöző eme csoda rdta-án…nincs e abba a nyilásba valami eltömödve?
Brunhilde nek szerintem nincs olyan
Akkor nem jó konstrukció polcra fel másik elő…
Várj, egy picit előreszaladtál, van akinek még nincs ilyen polca
Nekem ilyen rdta-ám sincsselesz…
Szedd ki a sodronyt, és vágd le a vattát olyan hosszúra, h le érjen a kazan aljáig. Előtte ritkisd meg a vattát, aztán óvatosan nyomkodd át a vattát a lyukon, ahol a sodrony volt. Majd töltsd tele a kazánt liquiddel. Úgy kell h működjön. 2.5 magra tekerj bele tekerést. Mert a 3as vatta nem fog át férni a lyukon.
Ez ám egy kihívás én is végig szenvedtem ugyanígy ,még döntögettem is hátha felemelkedik a lötyi,de én hamar feladtam a harcot azzal a csajjal
Nekem képen se volt szimpi…túlvan sminkelve…én másra bukok
Előre.tekert van neki
Ma láttam legalább három jelöltet aki keresi gondoltam magamban :szegény ti
Ennél azt se tudjuk,hogy az eredetileg benne lévő sodronnyal müködöt-e?
Van nekem polcom, sőt, egy egész szekrényem De csak levesekkel van tele, tankokkal nem most adtam neki egy újabb vattát, kicsit többet, hátha túl sokat ritkitottam. Legelsore többet hagytam és akkor jó volt. Mindjárt kiderül, kiszarad e megint ha nem, akkor majd megprobalom a vattalehuzos trükköt… És rendelek új sodronyokat a héten. De ha azzal sem fog menni, akkor tényleg feladom. van még pár porlasztóm a másikba, még az a szerencse de már nem szeretnék/szerettem volna új porikat venni, hiszen pont ez az egyébként egyetlen oka a valtasomnak. hogy én is szívom - fújóm, ha melóban egyedül vagyok, akkor bent is (vagy ha nem, akkor fél óránként a wcn míg “pisilek”) de így nekem bőven nem 1-1,5 hét egy pori, hanem inkább 4-5 nap, mert nagyon kényes vagyok, ha már nem annyira finom… Gondoltam én, hogy heti 2 vattazas sokkal gazdaságosabb lesz, csak ezért váltottam… Pedig meglepően jó ízt és gőzt ad a kis 3ezer forintos gtl tankom, jobbat, mint az egyik haveromé, aki szintén poricserés, de valami nevesebb márka, amit most meg nem mondok…
És igen, előre tekert huzalom van
Valami egyszerű olcsó rta kell és kész…