Brunhilde MTL lészállítás, segítség?

ha kell kuldok linket

Ha szállitana levest a vatta nedves lenne szerintem ez a sodrony szar…

Mindjárt vágok a vattabol még. Megerkezett a segedem is :sweat_smile:

3 kedvelés

Ne Ákosra stílusára koncentráljunk most,hanem a technikára! hátha jó kesz! kb 9 percnél kezdődik

2 kedvelés

Megkeresem

Van hasonló levegöző eme csoda rdta-án…nincs e abba a nyilásba valami eltömödve?

1 kedvelés

Brunhilde nek szerintem nincs olyan

Akkor nem jó konstrukció polcra fel másik elő…

Várj, egy picit előreszaladtál, van akinek még nincs ilyen polca :flushed::rofl::rofl:

Nekem ilyen rdta-ám sincsselesz… :slightly_smiling_face:

Szedd ki a sodronyt, és vágd le a vattát olyan hosszúra, h le érjen a kazan aljáig. Előtte ritkisd meg a vattát, aztán óvatosan nyomkodd át a vattát a lyukon, ahol a sodrony volt. Majd töltsd tele a kazánt liquiddel. Úgy kell h működjön. 2.5 magra tekerj bele tekerést. Mert a 3as vatta nem fog át férni a lyukon.

1 kedvelés

Ez ám egy kihívás :joy::joy:én is végig szenvedtem ugyanígy ,még döntögettem is hátha felemelkedik a lötyi,de én hamar feladtam a harcot azzal a csajjal :grin::grin:

Nekem képen se volt szimpi…túlvan sminkelve…én másra bukok

1 kedvelés

Előre.tekert van neki

1 kedvelés

Ma láttam legalább három jelöltet aki keresi :joy:gondoltam magamban :szegény ti :joy:

Ennél azt se tudjuk,hogy az eredetileg benne lévő sodronnyal müködöt-e?

Van nekem polcom, sőt, egy egész szekrényem :rofl::rofl: De csak levesekkel van tele, tankokkal nem :grinning: most adtam neki egy újabb :joy: vattát, kicsit többet, hátha túl sokat ritkitottam. Legelsore többet hagytam és akkor jó volt. Mindjárt kiderül, kiszarad e megint :grinning: ha nem, akkor majd megprobalom a vattalehuzos trükköt… És rendelek új sodronyokat a héten. De ha azzal sem fog menni, akkor tényleg feladom. :frowning: van még pár porlasztóm a másikba, még az a szerencse :grinning: de már nem szeretnék/szerettem volna új porikat venni, hiszen pont ez az egyébként egyetlen oka a valtasomnak. :frowning: hogy én is szívom - fújóm, ha melóban egyedül vagyok, akkor bent is :rofl: (vagy ha nem, akkor fél óránként a wcn míg “pisilek”) :rofl: de így nekem bőven nem 1-1,5 hét egy pori, hanem inkább 4-5 nap, mert nagyon kényes vagyok, ha már nem annyira finom… Gondoltam én, hogy heti 2 vattazas sokkal gazdaságosabb lesz, csak ezért váltottam… Pedig meglepően jó ízt és gőzt ad a kis 3ezer forintos gtl tankom, jobbat, mint az egyik haveromé, aki szintén poricserés, de valami nevesebb márka, amit most meg nem mondok… :woman_shrugging:t4:

1 kedvelés

És igen, előre tekert huzalom van

1 kedvelés

Valami egyszerű olcsó rta kell és kész…

Hát ez gyerekek megint aszály, asszem ma is a szekrényben fog aludni…