Az sincs még, mert nekem sem volt. Kölcsönben sem.
Én is kíváncsi lennék néhány tankra. Mint pl
Buy Authentic Ambition Mods Amazier MTL RTA Atomizer Silver 4ml (3fvape.com)
Memo MTL RTA | Atomizer by Phevanda | inTaste
A Dramm-ot is néztem már. Csak néhány ismereltelen példa. Viszont nem merném bevállalni egyiket sem. Van egy felsorolt listám, mindgyiket veri nálam a Bishop. Nehéz így az biztos…
Mondjuk a huzalra Neked meg Janinak köszönhetően sok gondom már nem lesz.
Ka1 szálhuzal oszt’ puszi.
Próbáltam Ni80 - at, Claptont de valahogy nem.
Nekem a kanthal adja. Szerintem a legjobb ízű “viselkedésű” huzal.
Rendben. Benne vagyok. Most a Dram teszt zajlik, utána a megbeszélt T… jajj, nem spoilerezek. Tudod melyik. És azzal párhuzamosan, vagy épp utána futhat egy Bishop is. Mivel az nem új nekem, így hamarabb megírom azt hiszem. Csak most jobban kell figyelnem mindenre.
Kíváncsian várom,(de csak jókat írj léccccci róla )
Majd szépen körbeírom, hogy nem jó, csak virágnyelven. Neeeem, egyébként eddig pozitívan csalódtam.
Icipicivel hosszabbra hagyom a vattát a deck szélénél,ez csak egy szösszenet tőlem és klasszul mutat a Danin is
Már rágyüttem.
Volt pisi ? járt már úgy más is
Csak megsiratta milyen béna voltam először.
Én sírtam majdnem mikor reggelre a D könnyes lett tőle,vagyis nem könny volt az hanem folyás azóta újult,de vigyázok a hosszára nem hiába,mindíg tanul az ember a saját kárán
Igyekeztem bajszosan vattázni, mert úgy adta magát a tekerés. Gondoltam odateszek minden vattát a bejárat elé. De így is bejött a liquid. Nem mindegy, hogyan vattázzuk. Még hátra van pár próbálkozás, de egyébként tetszik, mert jó íze van. Egyensúly liquiddel ennyire van csak nyitva.
Este félig volt nyitva, úgy hagytam, reggelre szörcsögött. Most jó.
Amaziert @Elek_Segits vett a múltkor, mert ő is kíváncsi volt, ha jól emlékszem azt írta, hogy egyszerűen szar.
Egyszer azért kíváncsi lennék, hogy egy hera és egy dani között mennyire éreznéd a különbséget ugyanazzal a tankkal, mert néha úgy érzem, hogy csak placebo, de remélem azért nem (a többiek véleménye nem mérvadó, mert ők is placeboznak ).
Megkeresem a providentes telefonszámát és pár hónap múlva megmondom.
Ne csináld hogy te még nem írtál a YÉZUSKÁNAK
Én már rég letudtam
Jó, hát aki menő ablakos, á, hagyjuk.
Én hiába írok, mindig zoknit hoz, meg szappant, lehet büdös vagyok?
Márciusban? Lyézuskának? Még alszik az szerintem.
Fehér papírt meg tollat vettem a múltkori munkámból,csak azért sikerült írni,de megkértem mást mert szebben írt