Ha beteg is keljen fel nézze meg az e-mailjeit
Itt vagyunk figyelünk mond mit kívánsz?
De vigyázz mit kívánsz mert teljesül !
Ezt egy filmben hallottam
Hogy a lányom teljes életet tudjon élni és ne essen vissza. Más kívánságom nincs azt hiszem. Bár lenne ötletem, de ő a legfontosabb.
A Lyézuska szóljon belőled.
Ez kicsit érdekes. Erre rákérdeztem már más topikban is. Van benne valami furcsa. Többször elgondolkodtam már rajta. Előforduk ritkán, hogy eléggé ízelen lesz a setup. Semmi egyéb eltérést nem vettem észre. Lehet, hogy számít, hogy hova kerül a tekerés? Lenne egy “holtpontja” ahol íztelen lesz?
Lehet benne valami, hogy nem mindegy. Nincs rá konkrét módszer, hogy mit kellene csinálni. Na ezt megpróbálom, hogy mindig megemelem kicsit a tekerést és idővel kiderül, hogy előfurdul-e íz vesztés vagy nem
Én ezt a holtpont dolgot akkor tapasztaltam amikor nagyon mélyre tettem a tekerést hogy ne legyen th-s.
Amikor alig volt íze szétszedtem és arra jutottam hogy a vatta ugye egy mélyedésben ül, és ahhoz képest magasan vannak a levegőzők.
A beszívott légáramlat elmegy a tekerés fölött, és az alsó “holt térben” hiába lenne íz, nem jut fel a driptipen.
Üdvözletem.
Pár nap múlva érkezik meg nekem is ez a kazán, és sok tippet láttam a tekerésről és a vattázásról. Az lenne még a kérdésem, hogy milyen keverés arányú vg,pg liquddel használható üzembiztosan ez a kazán?
Köszönöm a segítséget.
Egyensúly alapot használok, szerintem tökéletes vele. Nem folyott soha, még csak nem is szörcsögött egyszer sem.
Köszönöm szépen. Kipróbálom