Aki nagyon gondolkodik a Bishop MTL RTA - Ambition Mods + The Vaping Gentlemen Club kazánjába, az sokat ne tétovázzon! Hozzám tegnap érkezett meg és nem tudom letenni! Zseniálisan megtervezett kis RTA remek ízekkel, nagyon jó gőzökkel! Az oldalon a nagyobb kapacitású tank érhető el(szerencsére) mert egy kis hátránya ami megszokható az a feltöltése! Alsó feltöltésű a tank amit kétféleképpen lehet eszközölni vagy lehúzza az ember a tankszekciót és úgy tekeri le a palástot ill. fejre állítva csak a tankrészt szétcsavarva! Amúgy tekerést berakni, bevattázni 3perc! És az eredmény fenomenális! Az AFC fúvókákkal teljesen egyedire lehet hangolni a levegőzését! Takarítása is pillanatok alatt kivitelezhető! Drip tipje kicsit alacsony és széles számomra de ez igencsak egyéni vélemény! Kiváló választás lehet!
Minden szavaddal egyetértek, üdv a bishop rajongók táborában!
nekem is kéne egy ilyen el gondolkodtató nagyon anno néztem már én is ezt az mtl tankot lehet venni kéne egy ilyet is majdan
@anon40018559 @Szabolcs_Barna Jó döntés, tuti nem fogtok benne csalódni szerintem!
Nekem már csak egy kérdésem van hozzátok, ki honnan szerezte be? Én ezt az egyet találtam, ahonnan be tudtam szerezni, viszont a nagy érdeklődés miatt szerintem ez is fontos kérdés.
Én a Vaporism-os srácoktól!
https://www.vaporism.cz/atomizery-ambition-mods/ambition-mods-bishop-mtl-rta/
Ezt én is nézegettem, de az alsó feltöltés miatt nem vettem meg, helyette inkább egy BP Mods Pioneer lett, az is nagyon jó ízre, gőzre. A feltöltése tök egyszerű, a tekerését kell megszokni, mivel a tekercs befogató csavarok egy oldalon vannak.
@Somaba70 @Viktor_Hajdu nagyon szépen köszönöm!
@anon40018559 most már van honnan válogatnod!
@Somaba70 én is innen tervezem egyébként ez az oldal járt az eszbe itt még pioneert is lehet kapni meg sok minden mást is lehet venni
Szia Zoli! vaporism.cz itt volt 3nap alatt! És hála égnek náluk a 4ml verzió van!
nekem az a baj ha vennék tankot megint akkor kell alá egy mod is mert jelenleg most mind a 3 modom foglalt 2 mtl tankkal és egy dl tankkal van ellátva már
Ez a 2ml-es Zoli?
ebben is van igazság így tudsz rá venni tankot is
nekem ez a baj,hogy szabad mod nincs
@Elek_Segits kb mikor adtál le rendelést az oldalon? Mert ugye azt is hallottam már,hogy nem lehet rendelni a csehektől még emailben sem akkor ez nem igaz?ugyan úgy lehet rendelni megy minden simán akkor?
Szia Szabi! Egy barátommal rendeltük emailben, okézták és küldték!
köszi szépen a választ.
Nincs mit!
Igen. Gondoltam, ha már MTL, akkor legyen a kicsi.