Beszéljünk a Lost Vape Centaurus B80-ról

Üdv !
Hát nagyon viszket a tenyerem, hogy vásároljak egy újabb AIO készüléket.
Sokat nézegettem és kérdezgettem @tibor_balogh vapertársat … és hát úgy fest a dolog, hogy nagyon csak a B80 lesz az, amit venni fogok.
Végig olvasva itt a Vaperinát, csak pozitív hozzászólásokat találok.
Elég kevés helyen kapni már csak … de azért @tibor_balogh talált nekem … csak hogy költhessem a pénzem. :grin:
Még alszok rá, de a hétvégén szerintem megrendelem. :hugs:

8 kedvelés

Tudom én,hogy van baj nálam ,:heart::joy:

7 kedvelés

Ahha. Akkor innen van a szereti a más pénzét költeni.:sweat_smile: Most olvastam egy másik témában.:grin:

9 kedvelés

Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot : NE beszélgess vele !!!
Majd a pénztárcád meghálálja.

Ricky Gervais Lol GIF

7 kedvelés

Jah, én 1.5év B80 használat után nem tudok belekötni az elhatározásodba :slightly_smiling_face:
Itt mindent leírtam (ebben a témában) amit tapasztaltam.

7 kedvelés

Hát ez az … legalább valaki fikázná … de így … vehetek egy ilyet is. :grin:

5 kedvelés

Nem nem vonz az Aio. Nem kell még egy nyűg.:sweat_smile: Nem stubby se kell. :sweat_smile:

5 kedvelés

Szerinted nekem lenne Stubbym, ha nem beszélgettem volna vele ?
Meg pulse v3 ?
Meg pulse aio mini ?
Meg most B80 ?

Drunk Fall GIF by Tomi Ferraro, Sportz

6 kedvelés

Szólj ha vettél :rofl: Indul egyből egy “miért fos…” topic :joy::wink:

7 kedvelés

kill me now hong kong GIF by FilmStruck

4 kedvelés

Hál istennek én makacs vagyok és a saját fejem után megyek. Ezért vettem a wotofo rdta-t. Hiába olvastam hogy megfolyik és a sodronyos megoldás sem a legjobb csak megvettem. Tény,hogy sokféle képpen meglehet építeni és jóféle,de valahogy a Dvarw jobban bejött. Nem nyűgös semmire kivéve a chimney-t ha kifelejtem.:sweat_smile:

7 kedvelés

Meg ugye DVARW az rtak Ferrari-a!!! (Jó csak szerintem) :grin:

7 kedvelés

Nem próbáltam sok tankot de nekem ez jött be idáig egyedül. Szóval tapasztalat az 0.

6 kedvelés

Szeretnék még pár dolgot venni .. privát ? :joy::joy::joy::joy:

5 kedvelés

Kb van vagy 30 tankom, de a Dvarw állandó használatban van!! Nekem még mindig az első!!

7 kedvelés

share no GIF

4 kedvelés

Tekintve, hogy rengeteg darabból áll…:joy: (Én is felejtettem már ki, hát, nem olyan…:roll_eyes:)

3 kedvelés

Nekem egy kangertech subtank mini van ami a legelső tankom volt. Rba-t még a wish-ről rendeltem hozzá. Azon tanultam tekerni és solub aromákat szivtam belőle. Majd jött a Mystic juice nutty dream nevü nedüje. Abból rengeteg átment rajta. Szóval az emlék miatt elraktam. A wotofo pihen csak a dvarwok üzemelnek. Volt még pár tankom ami összetört de annyira nem volt jó hogy foglalkozzak velük. Kuka lett a vége mindnek.

5 kedvelés

E-baktam :roll_eyes:

2 kedvelés

Csak hogy legyen valaki itt, akit köpködni is lehet, én azért tudnék negatív dolgot is említeni :smiling_face_with_horns:

De egyrészt az nem fikázás lenne, mert azokkal együtt is, mai fejjel u.úgy megvenném újra, másrészt pedig részben szubjektív dolog, az meg kinek a papné, kinek a lánya

4 kedvelés