Üdv !
Hát nagyon viszket a tenyerem, hogy vásároljak egy újabb AIO készüléket.
Sokat nézegettem és kérdezgettem @tibor_balogh vapertársat … és hát úgy fest a dolog, hogy nagyon csak a B80 lesz az, amit venni fogok.
Végig olvasva itt a Vaperinát, csak pozitív hozzászólásokat találok.
Elég kevés helyen kapni már csak … de azért @tibor_balogh talált nekem … csak hogy költhessem a pénzem.
Még alszok rá, de a hétvégén szerintem megrendelem.
Tudom én,hogy van baj nálam ,
Ahha. Akkor innen van a szereti a más pénzét költeni. Most olvastam egy másik témában.
Ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot : NE beszélgess vele !!!
Majd a pénztárcád meghálálja.
Jah, én 1.5év B80 használat után nem tudok belekötni az elhatározásodba
Itt mindent leírtam (ebben a témában) amit tapasztaltam.
Hát ez az … legalább valaki fikázná … de így … vehetek egy ilyet is.
Nem nem vonz az Aio. Nem kell még egy nyűg. Nem stubby se kell.
Szerinted nekem lenne Stubbym, ha nem beszélgettem volna vele ?
Meg pulse v3 ?
Meg pulse aio mini ?
Meg most B80 ?
Szólj ha vettél Indul egyből egy “miért fos…” topic
Hál istennek én makacs vagyok és a saját fejem után megyek. Ezért vettem a wotofo rdta-t. Hiába olvastam hogy megfolyik és a sodronyos megoldás sem a legjobb csak megvettem. Tény,hogy sokféle képpen meglehet építeni és jóféle,de valahogy a Dvarw jobban bejött. Nem nyűgös semmire kivéve a chimney-t ha kifelejtem.
Meg ugye DVARW az rtak Ferrari-a!!! (Jó csak szerintem)
Nem próbáltam sok tankot de nekem ez jött be idáig egyedül. Szóval tapasztalat az 0.
Szeretnék még pár dolgot venni .. privát ?
Kb van vagy 30 tankom, de a Dvarw állandó használatban van!! Nekem még mindig az első!!
Tekintve, hogy rengeteg darabból áll… (Én is felejtettem már ki, hát, nem olyan…
)
Nekem egy kangertech subtank mini van ami a legelső tankom volt. Rba-t még a wish-ről rendeltem hozzá. Azon tanultam tekerni és solub aromákat szivtam belőle. Majd jött a Mystic juice nutty dream nevü nedüje. Abból rengeteg átment rajta. Szóval az emlék miatt elraktam. A wotofo pihen csak a dvarwok üzemelnek. Volt még pár tankom ami összetört de annyira nem volt jó hogy foglalkozzak velük. Kuka lett a vége mindnek.
E-baktam
Csak hogy legyen valaki itt, akit köpködni is lehet, én azért tudnék negatív dolgot is említeni
De egyrészt az nem fikázás lenne, mert azokkal együtt is, mai fejjel u.úgy megvenném újra, másrészt pedig részben szubjektív dolog, az meg kinek a papné, kinek a lánya