Centaurus B80 vs G80

Sziasztok!

Lost vape Centaurus G80 lenne a kiszemelt áldozatom. Olvastam Kinga beszámolóját a B80rol, illetve a G80rol is. Ezek alapjan, plusz kinézet alapján döntöttem a G80 mellett, de mindenhol a B80 van kiemelve es mindenki a B80 at dícséri. Nem találtam sehol összehasonlítást, hogy miben lenne jobb a B80, de chatgpt-vel egyutt meg csak véleményeket se nagyon a G80rol. Ha van aki jobban képben van ebben vagy esetleg tapasztalata is van mind a ket géppel. Megosztaná? Tenyleg ennyivel jobb lenne a B80 és ha igen, akkor miben? Vagy csak szimplan véletlenül azt jobban felkapta a tömeg?

5 Likes

Helló!
B80 használóként, nálam simán a kinézet döntene.
A B80-ban a tartályon kívül semmi műanyag, sok esztétikai hibát “orvosolva” ezzel.(volt már itt leeséses tapasztalat is, nem nálam)
A súlya sem vészes, ahhoz képest, hogy full fém.

7 Likes

Szia!

Köszönöm szépen! A linkeket is külön!:grin: Egyebként, mint gépről, mi a vélemenyed róla?

4 Likes

Mindamellett könnyű a döntés, hiszen a B80 már kb beszerezhetetlen

4 Likes

Azon kívül, hogy nem minden bridge passzol bele, semmi probléma.
Elég jó akkuidőket produkál.(használat milyensége és sűrűsége függő)
Néha egy kis kondenz folyadék a tartály mögött, semmi komoly.
@Zsolt68 7/24-ben használja, teljes megelégedéssel.
Amit Kinga tesztelt az én készülékem volt.
Ha találsz bárhol, emberi áron, vegyed-vigyed. Nem bántam meg a vásárlását.
:saluting_face:

5 Likes

Szia!! Kb 1 hónapja van g80 a tulajdonomban, de véleményt nem tudok írni, mert még nem bontottam ki!!:grin: :rofl:

7 Likes

“hibátlan, karcmentes​:+1::grin:

5 Likes

Nem dohányzó

4 Likes

Orvos házaspár

3 Likes

Eddig egyertelmu volt, de tegnap talaltam egy parat raktaron azert is merult fel a kerdes.

Király, köszi mégegyszer!:right_facing_fist::left_facing_fist:

Nem tudnék várni, mindent most, de rögtön tipus vagyok :sweat_smile: