Én csak egyszer használtam aromával, most nemrég…az egy Old Captain (nem kivonatos) volt és parádésan adta az ízt.
@TheSoftParade1968 tud neked biztos választ adni…ő használ kivonatos aromát.
Na, egy év használat után a meglévők mellé most úton van újabb 2db B80. Kipróbáltam rajta kb mindent és maximálisan elégedett vagyok a teljesítményével…és hejjj, még a 12 órás repülőúton (stikában szívva), magasabb kabinnyomáson is komolyabb megfolyás nélkül teljesített!
Szóval most jól bespájzolok belőle és részemről a hardver kérdés lezárva…célba értem. Kívánom, hogy érjétek el ti is ezt az érzést az elvárásaitoknak totál megfelelő hardver megtalálásával.
Megvan köszi!
Beszéltem cults3d.com-on ennek a panelnek a tervezőjével mivel keskeny átmérőjűnek gondoltam a megadott 3x1mm-es mágnesnek kialakított lyukakat. Azt az infót adta, hogy jó a méret és egyszerűen csak fogóval bele kell préselni a mágnest a lyukba (ragasztó nélkül) Nos, teszteltem és tényleg frankón beleszorult
Arra kell csak ügyelni így is, hogy a jó polaritású oldal legyen kívül. Én egy vastagabb papírt tettem préselésnél a fogó és a lyukhoz illesztett mágnes közé
Amúgy itt van egy csomó más panelterv tervezőktől: 41 search results for 3D models to 3D print with the keyword(s) “b80”・Cults
Ha valaki 3D nyomtatáshoz keres korrekt embert akkor Alexet ajánlom…ezen az oldalon 3dkraft.hu rám hivatkozva a fenti modell 3D file már birtokában van. Ha másik dizájn kell akkor azt le kell tölteni a cults3d.com oldalról és Alexnek elküldeni.
Legutóbb azt kértem Alextől, hogy szellőzőnyílás nélkülire módosítsa a Boro felőli panelt…megoldotta
Az én alkatrészem pedig lehet elfelejtette. Vagy csak elfoglalt nagyon.
Írj rá, de ne a PH-n (azt már nem nézi) hanem a weboldalán!
Akkor majd írok Neki. Köszönöm a tippet.
Csinált már egyet, de mire megkaptam letört róla pont a lényeg.
Na, 15hónap után megvolt az első hidegburkolatra szanaszét hullós leejtésteszt is. Szerencsére működik. Az biztos, hogy egy hasonló zakózáson egy mod+tank kombó elvérzett volna…ha máshol nem is, de az 510es csavarnál biztos hajlott volna. Még egy érv az AIOk mellett…de leginkább a B80 mellett
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami oldalt, ahonnan be tudnék szeretni egy ilyen készüléket? Egyenlőre kifogott rajtam, minden zárva, nincs raktáron, nem szállítja ki.
Van az a pénz talán eladó lehet az enyém.
írtam
Rövid időn belül 3napja másodszor is sikerült leejtenem hidegburkolatra az enyémet…nagyot csattant, szanaszét hullott, de összerakva ezúttal is kutyabaja. Ez még mindig az az AIO amelyik tavaly január óta 7/24-ben (csak ez) van használatban (napi 1000+ puff ) és amivel indítottam ezt a témát itt. Szóval csapj le @Tivadar_Szocs ajánlatára…hiszen tutira nem tudja mit veszít
Ez az egyik legjobb Lost Vape termék az utóbbi időkben szerintem. Örülnék neki ha a B60 és B80 vonalon is tovább gondolkoznának, mert nem véletlen van/volt ekkora népszerűsége ezeknek.
Na, 17hónap 7/24 használat után búcsút kellett intenem az elsőszőr vett B80-nak. Nem az elektronika és nem a tűzgomb adta meg magát hanem a Boro rögzítőcsavarfoglalat menete kopott el úgy, hogy már nem lehet fixen rögzíteni a csavart (javíthatatlan).
Tanulság a második példányhoz: kevesebbszer csavarom szét (nem naponta) és kapni fog pl wd40-et is alkalmanként a csavar. Az a kevés kondenz ami képződik nem ér annyit, hogy szétcsavarjam naponta a kitörlése miatt.
Ettől függetlenül továbbra is különösen ajánlott maradt a B80 részemről!
Lustaság.. tud jó megoldásokat kreálni.. én teszek a készülékbe a tartály mögé mindig egy félbe hajtott papírtörlő darabot .. kb hetente 1 X szedem szét és cserélem a papírt
talán még a Boro-ban lévő folyadékszint is jobban látszik úgy
Van olyan készülékem amiben igen
Csak meg ne jelenjen holnap az Alin, 100 db-os papírbetét szett Boro-hoz
Amennyiben a tulajdonos vágyik egy kis másfajta küllemre, ízre, neadjisten kisérletezni támad kedve.
Bridge: SXK Exopod
“Boro tank”:SXK Monarchy S’Bo Style
A lényeg, hogy a bridge kitekerhető pinje ne üreges legyen, mert nem fog működni vele a B80 AIO
A sajátjánál kisebb kazántér, jobb íz, a gőz kb. egyforma mennyiségű.
Sponsor: https://www.2fdeal.com/