Beszéljünk a Lost Vape Centaurus B80-ról

Én csak egyszer használtam aromával, most nemrég…az egy Old Captain (nem kivonatos) volt és parádésan adta az ízt.
@TheSoftParade1968 tud neked biztos választ adni…ő használ kivonatos aromát.

6 kedvelés

Na, egy év használat után a meglévők mellé most úton van újabb 2db B80. Kipróbáltam rajta kb mindent és maximálisan elégedett vagyok a teljesítményével…és hejjj, még a 12 órás repülőúton (stikában szívva), magasabb kabinnyomáson is komolyabb megfolyás nélkül teljesített!
Szóval most jól bespájzolok belőle és részemről a hardver kérdés lezárva…célba értem. Kívánom, hogy érjétek el ti is ezt az érzést az elvárásaitoknak totál megfelelő hardver megtalálásával.

15 kedvelés

Megvan köszi! :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Beszéltem cults3d.com-on ennek a panelnek a tervezőjével mivel keskeny átmérőjűnek gondoltam a megadott 3x1mm-es mágnesnek kialakított lyukakat. Azt az infót adta, hogy jó a méret és egyszerűen csak fogóval bele kell préselni a mágnest a lyukba​:index_pointing_up: (ragasztó nélkül) Nos, teszteltem és tényleg frankón beleszorult :+1: Arra kell csak ügyelni így is, hogy a jó polaritású oldal legyen kívül. Én egy vastagabb papírt tettem préselésnél a fogó és a lyukhoz illesztett mágnes közé:index_pointing_up:

Amúgy itt van egy csomó más panelterv tervezőktől: 41 search results for 3D models to 3D print with the keyword(s) “b80”・Cults

Ha valaki 3D nyomtatáshoz keres korrekt embert akkor Alexet ajánlom…ezen az oldalon 3dkraft.hu rám hivatkozva a fenti modell 3D file már birtokában van. Ha másik dizájn kell akkor azt le kell tölteni a cults3d.com oldalról és Alexnek elküldeni.

8 kedvelés

Legutóbb azt kértem Alextől, hogy szellőzőnyílás nélkülire módosítsa a Boro felőli panelt…megoldotta​:+1:

12 kedvelés

Az én alkatrészem pedig lehet elfelejtette. Vagy csak elfoglalt nagyon. :thinking: :saluting_face:

4 kedvelés

Írj rá, de ne a PH-n (azt már nem nézi) hanem a weboldalán!

7 kedvelés

Akkor majd írok Neki. Köszönöm a tippet. :saluting_face:
Csinált már egyet, de mire megkaptam letört róla pont a lényeg. :sob:

7 kedvelés

Na, 15hónap után megvolt az első hidegburkolatra szanaszét hullós leejtésteszt is. Szerencsére működik. Az biztos, hogy egy hasonló zakózáson egy mod+tank kombó elvérzett volna…ha máshol nem is, de az 510es csavarnál biztos hajlott volna. Még egy érv az AIOk mellett…de leginkább a B80 mellett​:+1:

10 kedvelés

Sziasztok, tudnátok ajánlani valami oldalt, ahonnan be tudnék szeretni egy ilyen készüléket? Egyenlőre kifogott rajtam, minden zárva, nincs raktáron, nem szállítja ki. :cry:

4 kedvelés

Van az a pénz​:grin: talán eladó lehet az enyém.

5 kedvelés

írtam :smiley:

3 kedvelés

Rövid időn belül 3napja másodszor is sikerült leejtenem hidegburkolatra az enyémet…nagyot csattant, szanaszét hullott, de összerakva ezúttal is kutyabaja. Ez még mindig az az AIO amelyik tavaly január óta 7/24-ben (csak ez) van használatban (napi 1000+ puff :index_pointing_up:) és amivel indítottam ezt a témát itt. Szóval csapj le @Tivadar_Szocs ajánlatára…hiszen tutira nem tudja mit veszít :wink:

8 kedvelés

Ez az egyik legjobb Lost Vape termék az utóbbi időkben szerintem. Örülnék neki ha a B60 és B80 vonalon is tovább gondolkoznának, mert nem véletlen van/volt ekkora népszerűsége ezeknek.

11 kedvelés

Na, 17hónap 7/24 használat után búcsút kellett intenem az elsőszőr vett B80-nak. Nem az elektronika és nem a tűzgomb adta meg magát hanem a Boro rögzítőcsavarfoglalat menete kopott el úgy, hogy már nem lehet fixen rögzíteni a csavart (javíthatatlan​:confused:).
Tanulság a második példányhoz: kevesebbszer csavarom szét (nem naponta) és kapni fog pl wd40-et is alkalmanként a csavar. Az a kevés kondenz ami képződik nem ér annyit, hogy szétcsavarjam naponta a kitörlése miatt.
Ettől függetlenül továbbra is különösen ajánlott maradt a B80 részemről!

10 kedvelés

Lustaság.. tud jó megoldásokat kreálni.. én teszek a készülékbe a tartály mögé mindig egy félbe hajtott papírtörlő darabot .. kb hetente 1 X szedem szét és cserélem a papírt

4 kedvelés

talán még a Boro-ban lévő folyadékszint is jobban látszik úgy :thinking:

4 kedvelés

Van olyan készülékem amiben igen :heart:

3 kedvelés

Csak meg ne jelenjen holnap az Alin, 100 db-os papírbetét szett Boro-hoz :roll_eyes::grin::wink:

4 kedvelés

Amennyiben a tulajdonos vágyik egy kis másfajta küllemre, ízre, neadjisten kisérletezni támad kedve.
Bridge: SXK Exopod
“Boro tank”:SXK Monarchy S’Bo Style
A lényeg, hogy a bridge kitekerhető pinje ne üreges legyen, mert nem fog működni vele a B80 AIO

A sajátjánál kisebb kazántér, jobb íz, a gőz kb. egyforma mennyiségű.
Sponsor: https://www.2fdeal.com/
:wink: :saluting_face: :face_in_clouds:

9 kedvelés