A döntésedhez fontos lenne tudni, hogy milyen boro tankot használnál a készülékben. Maradnál a szetthez adott porlasztós vagy építhetős boronál (bridge+tank)? MTL vagy inkább DL felhasználás lenne a cél vagy esetleg szűk DL?
Nagyon sok opció van egy ilyen eszköznél. Kicsit a borozás olyan mint egy kapudrog ami beránthat de meg is ijeszhet
+info a B80-hoz, hogy a saját tankjain kívűl nem működik más boro kompatibilis tankkal
Köszönöm a válaszod, olvastam őket, de ezek 1-1 vélemények, én most úgy kérném ki a véleményeket, hogy melyik a jobb és miért.
Egyenlőre biztosan a gyári boro tankot használnám, mindenképpen rba és igazából mtl és dl-re is nyitott vagyok bár talán az mtl-t jobban szeretem, de lehet dl is ha nem “zabálja” a liquidet.
Veszem észre, hogy nagyon sok az opció… nem is nagyon tudok dönteni közöttük, ezért is írtam ide, mert tényleg annyi féle-fajta van.
Én anno nagyon belemerültem ebbe a világba és ár/érték arányban akkor a Pulse AIO.5 jó választás volt. Lelkes voltam és minden sz@rt kipróbáltam amit lehetett de végül alábbhagyott a lelkesedésem és felszámoltam mindent. Belefáradtam, hogy olyan pepecselős az egész borozás.
Részemről két tanácsot adnék neked:
megállsz az alapmodellnél és nem kisért a kisördög, hogy a létező összeg bridge-t/tankot/driptipet/oldallapot ki akard próbálni
nem állsz meg és egy szatyor pénzt ráköltesz a borora
B80-at tudtommal 3an használunk az aktív tagok közül. Az alapmodell nekünk megfelel. Én MTL/RDL-ben, @TheSoftParade1968DL-ben, @SiD_SiDoCiOuS pedig porlasztóval használja.
Szia. @Balazs_Samu_Nagy - nak van Cthulhu AIO-ja, arról Ő tudna beszámolni.
Ha tehetek egy megjegyzést, mivel én teszteltem a Pulse V2-őt és fogalmam sincs, hogy másnál is elő jött e az általam tapasztalt hiba, hogy konkrétan szétesik a Boro, így én azt a helyedben nem biztos, hogy megvenném. Vagy max úgy, hogy előtte utána nézel Redditen is, hátha tényleg csak én kaptam rosszat, mert egyébként ízre szuper, de nem MTL-re van optimalizálva, hanem inkább RDL-re, amivel nem is lenne semmi baj, csak hát a Boro… Minden más szuper vele kapcsolatban, masszív készülék, könnyű a menüt kezelni és az akkuval is jól bánik, de azért mégiscsak a Boro lenne a legfontosabb, hogy az legyen csalódásmentes. Ezért én azt javaslom, hogy ezt azért gondold át.
Nem nagyon szeretném felvásárolni az egész piacot, egyet szeretnék ami működik és zseb-barát, az egész vapelésben egyetlen dolog irritál nagyon az pedig a kifolyt liquid… és ez pont zavar a Vandy Vape Pulse v2 esetében… attól félek, hogy a hajam kitépném tőle. A Cthulhu esetében kicsit sokallom a 100 eurót, nem látom, hogy bármivel többet tudna mint az olcsóbb verziók, cserébe még az ajtaja is lötyög ha jól tudom. A Lost Vape borojáról pedig furcsállom, hogy alig van review.
Lehet pont azért, mert úgy működik ahogy kell.
Megtekered,összerakod, megtöltöd, belerakod, nem folyik, nem lötyög, összepasszol ahogy kell és elvárható.
Az ízek finomak, jók, a gőzképzés remek, bőséges, a mérete a modnak számomra zsebbarát.(van könnyebb-nehezebb modom is mint a B80)
Veszek is mégegyet, + 1 tankot tartalékba, ha üsszegyűlik a HC-n a rávaló pont.
Olvastam a posztodat, megmondom őszintén nagyon tetszik kinézetre, viszont amiket olvastam/hallottam róla eléggé negatív, hiába a jó ár, ha ennyi baja van.
Szerintem nem is annyira klasszikus megfolyásra gondolt hanem kondenz képződésre. Azért a kettő picit más. Újabban nálam ez utóbbi napi max 1perc törődést igényel. “Ezer” pozitív dolog mellett ez az 1 apróság meg eltörpül. Lehet a 90+% vg-s leves is közrejátszik mert előtte semmi kondenz nem volt.
Én a 3. megvételén agyalok …nem potyára
Igen, köszi a helyesbítést, valóban arra gondoltam. Nem azzal van a problémám hogy naponta 2x ki kell törölnöm a belsejét, hanem, hogy a Pulse esetében pl. minden egy helyen van és akksitól kezdve minden IS liquides lesz. Háh! Kezdtek meggyőzni, hogy tényleg jó lehet