Az a bajom, hogy ahol van nekem is tetsző színben, ott 100 euró lenne szállítással.
Annyit meg az én meglátásom szerint nem ér.
Szóval lehet, hogy mégsem lesz B80-am.
Továbbra is úgy gondolom ,hogy nem 100 eurós cucc , de sajnos eltűnt a piacról. Így ez már olcsóbb nem lesz ..
Szerintem is kicsit túlzás 100 eur érte (én kb. 40 dodó + shippingért vettem anno), de azért még itt-ott fellelhető. Pl. mai is nézelődtem, guglizgattam mert az éven/hónapban/héten már nem veszek semmit… ja de, mégis… és láttam 60 euróért (+10eur UPS shipping vagy 15eur DHL standard). Csak keresni kell kitartóan, ha kell valami.
Ja, amúgy milyen szín tetszene? Szvsz ilyen kifutott dolgoknál azért elég “luxus” a “nem tetszik a színe”
Már szerintem pihen a kolléga és álmodozik a következő vásárlásról
Két szin tetszik neki
Gunmetal és Black magnetic
Még itt vagyok.
Igen, ez a 2 szín tetszik.
Tisztában vagyok vele, hogy itt már nem lehet színben válogatni … vagy kicsit mélyebben kell a zsebbe nyúlni …
100 euróért inkább akkor a Blaze AIO DNA80 lesz.
80 euró + a tank.
én tényleg kedvelem a B80at (csak az van), de 100€-t egy AIO-ért sem fizetnék. Talán ez akkor változna ha lesz dani AIO…de ha lesz is az minimum 399€-ért lesz piacra dobva szerintem…annyit meg azért sem adnék
A Smoant Knight AIO Boro Kit még piszkálja a fantáziámat…20$-ért pontlevonások után persze
Sejtettem általában a “standard” (fekete, ss) színek fogynak el először. Ha nekem mindenképp B80 kellene, én utánajárnék mennyibe kerül esetleg az elő- és hátlap 3D nyomtatás + bizbasz mágnesek, mert akkor csak a fekete frame a lényeg (lásd pl. nebula sparkle) és még egyedi AIO-m is lett belőle. Ha viszont a teljes kompatibilitás a lényeg, azaz minden Boro rba működjön benne, akkor akár a Blaze is jó választás. De a B80 “érdekes” pozitív pin elrendezését már a G80S-ben is cserélték, hogy teljesen Boro kompatibilis legyen.
Nos, akkor még azt jegyezném meg, hogy a B80 akár elő- és hátlap nélkül is teljesen vállalható kinézetű a hétköznapokra…én pl így használtam egy ideig, mostanában pedig csak előlappal.