Köszi András!!!
![]()
Szia András! Tökéletesen bemutattad amit megpróbáltam leírni! Gratula! Beatrix erről lenne szó!!!
Ú,de fáradt a hangod![]()
Köszönöm szépen
Meddig is vártam erre a videjóra?![]()
![]()
![]()
Most 2.5-es magra csináltam megint![]()
Nekem nem megy be ennyire könnyen a vatta a magba…mindig sodorgatnom kell
De ennél sokkal jobban megritkítom
És sztem hosszabbra is hagyom a vatta végeit.![]()
Ki fogom próbálni,hogy a másik féle csavarhúzót használom.
Van azuramnak ilyen is,de azt nem adta nekem![]()
Ohh …erre nem írnék semmit talán 2500ft ha volt
Még jó, hogy jött András, én meg nem álltam neki, mert nincs is már meg ez a tankom. ![]()
András, szuper lett nagyon. Gratula! ![]()
Ne is mondj semmit,te még nem tudod milyen azuram![]()
![]()
![]()
![]()
3 féle szettje van…mágnesesek+…én ezt kaptam meg.
@Andras_Barton a megmentő
köszönjük ![]()
Beatrix ha így nem megy …add vissza a sógornak ![]()
![]()
![]()
adjon egy másikat ![]()
Ja…azuradtól meg simán el kell venni ,me kell osz kész ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valamit meg kell vonni…természetesen a kajára gondolok ![]()
mást szoktak a nők megvonni azt hiszem
![]()
Nem tudom még nem jártam úgy mindent oda adok kérni se kell ![]()
én se csak hallottam már olyat
valamit…valamiért ![]()
Sajna nincs másik 24-ese a sógornak.Kérdeztem tegnap.Ott derült ki számára,hogy lehet elbactam a tankját![]()
Amikor kezdtem és mutattam @Andras_Barton -nak a készleteket…választottunk.Elvettem.Majd másnap kereste is.És visszavette![]()
Az már meg van.Nem adtam neki enni.Megcsináltam amit ő szeretett volna,mi mást ettünk a lánnyal,és nem szedtem neki.Így járt.Szedjen magának![]()
Csak keményen
![]()
Nem az egészről szerettem volna tőled videót @Vaperina_Kinga ,csak,hogy-hogy kell a lábakat a segédre…![]()
Úgy kipróbálnék azonnal mindent IS,amiket tanácsoltatok,de nappali fényben sem látok már rendesen,néha kell a zseblámpa is a szemüge mellé…de már olyan sötét van.Ezzel azuram által vett távirányítós car égővel meg tiszta romantika van a konyhában(ahol szoktam gyártani),hogy azorromig sem látok.(Hiába mondom neki,hogy cserélje vissza a régi izzót(amit persze nem tudok,hogy hol van) mert így főzni sem látok rendesen,lexarja…mert szerinte soha nem oltom le magam után a villanyt.Hiába ígértem fűt-fát,hogy eztán inkább mindig lekapcsolom,mert ez car)
A sógor a ludas. Már agyonra koptatta. Ilyen eszközökkel nem is tudhattad a csavarmenetet megszakítani. Még én sem szakítottam meg egyszer sem, pedig gyilkos erővel húzom meg néha. A Siren2 tankomban sem kellett még csavart cserélni, pedig azt adtak hozzá egy párat, az a szarvacska tört le, amihez a csavar vége a huzalt odaszorítja.
Az Ares2 szinte ugyanaz a hülyeség:
Látom, közben, hogy a téma megoldódott. Tényleg?
Ilyen munkához asztali lámpa kell. A suliban neonfénynél sem szerelek apró dolgokat. Azokat inkább otthon csinálom meg.