Köszi András!!!
Szia András! Tökéletesen bemutattad amit megpróbáltam leírni! Gratula! Beatrix erről lenne szó!!!
Ú,de fáradt a hangod
Köszönöm szépen Meddig is vártam erre a videjóra?
Most 2.5-es magra csináltam megint
Nekem nem megy be ennyire könnyen a vatta a magba…mindig sodorgatnom kellDe ennél sokkal jobban megritkítomÉs sztem hosszabbra is hagyom a vatta végeit.
Ki fogom próbálni,hogy a másik féle csavarhúzót használom.
Van azuramnak ilyen is,de azt nem adta nekem
Ohh …erre nem írnék semmit talán 2500ft ha volt
Még jó, hogy jött András, én meg nem álltam neki, mert nincs is már meg ez a tankom.
András, szuper lett nagyon. Gratula!
Ne is mondj semmit,te még nem tudod milyen azuram
3 féle szettje van…mágnesesek+…én ezt kaptam meg.
@Andras_Barton a megmentő köszönjük
Beatrix ha így nem megy …add vissza a sógornak adjon egy másikat
Ja…azuradtól meg simán el kell venni ,me kell osz kész
Valamit meg kell vonni…természetesen a kajára gondolok
mást szoktak a nők megvonni azt hiszem
Nem tudom még nem jártam úgy mindent oda adok kérni se kell
én se csak hallottam már olyat valamit…valamiért
Sajna nincs másik 24-ese a sógornak.Kérdeztem tegnap.Ott derült ki számára,hogy lehet elbactam a tankját
Amikor kezdtem és mutattam @Andras_Barton -nak a készleteket…választottunk.Elvettem.Majd másnap kereste is.És visszavette
Az már meg van.Nem adtam neki enni.Megcsináltam amit ő szeretett volna,mi mást ettünk a lánnyal,és nem szedtem neki.Így járt.Szedjen magának
Csak keményen
Nem az egészről szerettem volna tőled videót @Vaperina_Kinga ,csak,hogy-hogy kell a lábakat a segédre…
Úgy kipróbálnék azonnal mindent IS,amiket tanácsoltatok,de nappali fényben sem látok már rendesen,néha kell a zseblámpa is a szemüge mellé…de már olyan sötét van.Ezzel azuram által vett távirányítós car égővel meg tiszta romantika van a konyhában(ahol szoktam gyártani),hogy azorromig sem látok.(Hiába mondom neki,hogy cserélje vissza a régi izzót(amit persze nem tudok,hogy hol van) mert így főzni sem látok rendesen,lexarja…mert szerinte soha nem oltom le magam után a villanyt.Hiába ígértem fűt-fát,hogy eztán inkább mindig lekapcsolom,mert ez car)
A sógor a ludas. Már agyonra koptatta. Ilyen eszközökkel nem is tudhattad a csavarmenetet megszakítani. Még én sem szakítottam meg egyszer sem, pedig gyilkos erővel húzom meg néha. A Siren2 tankomban sem kellett még csavart cserélni, pedig azt adtak hozzá egy párat, az a szarvacska tört le, amihez a csavar vége a huzalt odaszorítja.
Az Ares2 szinte ugyanaz a hülyeség:
Látom, közben, hogy a téma megoldódott. Tényleg?
Ilyen munkához asztali lámpa kell. A suliban neonfénynél sem szerelek apró dolgokat. Azokat inkább otthon csinálom meg.