Berserker vs Én csak nem jövünk ki egymással

Köszi András!!! :+1: :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szia András! Tökéletesen bemutattad amit megpróbáltam leírni! Gratula! Beatrix erről lenne szó!!!

5 kedvelés

Valami ilyesmi készlet ideálisabb lenne ezzel nagyobb erőt tudsz kifejteni persze csak érzéssel

5 kedvelés

Ú,de fáradt a hangod​:heart:
Köszönöm szépen :kissing_heart:Meddig is vártam erre a videjóra?:thinking::wink::joy:
Most 2.5-es magra csináltam megint​:slightly_smiling_face:
Nekem nem megy be ennyire könnyen a vatta a magba…mindig sodorgatnom kell​:cry:De ennél sokkal jobban megritkítom​:cry:És sztem hosszabbra is hagyom a vatta végeit.:cry:
Ki fogom próbálni,hogy a másik féle csavarhúzót használom.

1 kedvelés

Van azuramnak ilyen is,de azt nem adta nekem​:cry:

1 kedvelés

Ohh …erre nem írnék semmit talán 2500ft ha volt

3 kedvelés

Még jó, hogy jött András, én meg nem álltam neki, mert nincs is már meg ez a tankom. :sweat_smile:

András, szuper lett nagyon. Gratula! :heart:

4 kedvelés

Ne is mondj semmit,te még nem tudod milyen azuram​:cry::joy::joy::joy:
3 féle szettje van…mágnesesek+…én ezt kaptam meg.

1 kedvelés

@Andras_Barton a megmentő :smiling_face: köszönjük :dash:
Beatrix ha így nem megy …add vissza a sógornak :joy::joy::joy::joy:adjon egy másikat :wink:
Ja…azuradtól meg simán el kell venni ,me kell osz kész :stuck_out_tongue_winking_eye::crazy_face::crazy_face::crazy_face::crazy_face:

6 kedvelés

Valamit meg kell vonni…természetesen a kajára gondolok :rofl:

2 kedvelés

mást szoktak a nők megvonni azt hiszem :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

3 kedvelés

Nem tudom még nem jártam úgy mindent oda adok kérni se kell :grin:

2 kedvelés

én se csak hallottam már olyat :joy:valamit…valamiért :wink:

3 kedvelés

Sajna nincs másik 24-ese a sógornak.Kérdeztem tegnap.Ott derült ki számára,hogy lehet elbactam a tankját​:slightly_smiling_face:
Amikor kezdtem és mutattam @Andras_Barton -nak a készleteket…választottunk.Elvettem.Majd másnap kereste is.És visszavette​:cry:

Az már meg van.Nem adtam neki enni.Megcsináltam amit ő szeretett volna,mi mást ettünk a lánnyal,és nem szedtem neki.Így járt.Szedjen magának​:joy:

2 kedvelés

Csak keményen :slightly_smiling_face: :+1:

2 kedvelés

Nem az egészről szerettem volna tőled videót @Vaperina_Kinga ,csak,hogy-hogy kell a lábakat a segédre…:wink:

Úgy kipróbálnék azonnal mindent IS,amiket tanácsoltatok,de nappali fényben sem látok már rendesen,néha kell a zseblámpa is a szemüge mellé…de már olyan sötét van.Ezzel azuram által vett távirányítós car égővel meg tiszta romantika van a konyhában(ahol szoktam gyártani),hogy azorromig sem látok.(Hiába mondom neki,hogy cserélje vissza a régi izzót(amit persze nem tudok,hogy hol van) mert így főzni sem látok rendesen,lexarja…mert szerinte soha nem oltom le magam után a villanyt.Hiába ígértem fűt-fát,hogy eztán inkább mindig lekapcsolom,mert ez car)

A sógor a ludas. Már agyonra koptatta. Ilyen eszközökkel nem is tudhattad a csavarmenetet megszakítani. Még én sem szakítottam meg egyszer sem, pedig gyilkos erővel húzom meg néha. A Siren2 tankomban sem kellett még csavart cserélni, pedig azt adtak hozzá egy párat, az a szarvacska tört le, amihez a csavar vége a huzalt odaszorítja.
Siren2
Az Ares2 szinte ugyanaz a hülyeség:
Ares2
Látom, közben, hogy a téma megoldódott. Tényleg?

2 kedvelés

Ilyen munkához asztali lámpa kell. A suliban neonfénynél sem szerelek apró dolgokat. Azokat inkább otthon csinálom meg.

2 kedvelés