Sziasztok. Adott egy berserker v1.5 tudom nem mai darab de szerettem volna kipróbálni. Nos nem ez az egyeten mtl rta a készletemben, de így még nem jártam. Szóval már vagy 10x építettem újra de szinte soha nem az igazi. A gond, hogy dupla slukknál a második szinte mindíg égett ízű. 1ohm kürul van 2 es magon. 70vg 30pg vagy 60vg 40pg vel használom. A liquid a gond? 50vg 50pg kellene neki? Vagy mit rontok el? Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Szia,nekem is van egy a vatta a lényeg benne lehet nem szívja fel rendesen a levest én mondjuk 50/50 levessel használok szinte mindent.Volt olyan vatta benne normálisan ugye megtekertem és égetett nekem is,nem mindegy milyen a vatta legalábbis én erre jöttem rá.Ja meg 2,5 magon tekerem meg mindig és két lyuku levegő van benne nem rossz.
Szia a Berserker az egyik èpitèsre kènyes rta,ahogy az előttem szólalt a Barna ,igen a vattaèrzèkeny 2- es magon hasznàlod vagyis èpited ,nem a liquvidel van a gond hanem a vattàval ,ha nagyon tömören hagyod a vattàt akkor sajnos nem fogja kellőképpen szàlitani a liquvidel,ez azt eredmènyezi hogy beèg ,tehàt a szokásosnál kicsit jobban ritkitsad meg a vattàdat de neh brutàl modon mert akkor viszont meg fog folyni a levegözèsnèl ,vattàbol èn nem akarok neked màrkanevet adni mert felesleges ,ha jól eltalàlod a ritkitàst akkor egy jó ízvilágú rta egyèbkènt tehàt probàld meg a vattàval való kitapasztalàst…,.
Köszönöm. Mindenképp tovább kísérletezem. Még annyit, hogy a vattának le kell érnie a bill deck alján lévő kis vájatig.? Próbáltam ugy hogy teljesen leér vagy csak éppen hogy leér. Köszönöm
Köszönöm. Mindenképp tovább kísérletezem. Még annyit, hogy a vattának le kell érnie a bill deck alján lévő kis vájatig.? Próbáltam ugy hogy teljesen leér vagy csak éppen hogy leér. De valahogy sehogy nem jön össze.
Szia Zoltán
Sokat segítene egy kép a vattázásodról.
Egyébként leérhet a deck aljáig a vatta,de mindkét végét alaposan meg kell ritkítani.
Pár embernek már beletört a türelme ebbe a márkába Kitartást és sikert hozzá!
a vattát a tank szélénél vágom le de ne haragudjatok nekem a v2 van amugy most néztem meg most végeztem az éjszakávalnekem más a deck de itt vágom le
de próbáld meg ott le vágni a vattát ahol jelöltem most képen hátha jo lesz,anno volt hasonló tankom aminek ilyen volt a deckje
Semmi gond. Igen azt olvastam hogy a v2 nél ez elvileg már javítva van nem kell vele ennyit szenvedni. Meg sem gondoltam volna hogy így szívok majd vele.
Köszönöm nem adom fel. Egyenlőre
Próbálok kitartani.
Köszönöm szépen. Képet is küldök majd. De az elmúlt 2 napban 10x vattáztam és kezd fogyni a türelmem.
Tudjuk milyen érzés, ezen szerintem itt mi mind túl vagyunk. Kitartás kell hozzá, ha az ízlésedre akarod szabni a dolgokat, próbálkozz csak Persze van olyan, hogy egyáltalán nem sikerül, néha mellé nyúl az ember a hardverrel és akkor cseszhetjük a kitartást. Ilyenkor még egyet lépni kell előre. Itt vannak mesterek, lehet tanulni bőven
Nem az a baj hogy kinlódni kell vele hanem az hogy ennyit. Nem ma kezdtem járt a kezemben sok rta, rdta. Kayfun prime, kayfun lite. Dvarw mtl, dl. Brunhilde, kizoku. De ennyit mint ezzel soha nem szenvedtem. Nincs vele nagy gond csak hát a dupla slukk én meg dupla slukkos vagyok.
Szia jó jerggelt hàt a làncslukkot a Berserker nem szereti sajnos de ha vattàzàst jól eltalàlod akkor nem lesz vele gond,de viszont azért a levegőzèst is jól hozzá kell igazítani hogy mindkét dolog smakoljonv1,v2 ,v3 sajnos olyan szèria ami ha jól van építve akkor egy nagyon jó ízvilágú rta egyèbkènt mondható hogy ehhez az rta- hoz sokk türelem kell de meghàlàlja viszont ,sokk sikert kitartást hozzá
Még nem adom fel, de ha igen akkor ugyan itt van egy eladó berserker
Ez így van amúgy azt azért hozzá teszem hogy a vattàtt azt èn ugy oldottam meg hogy a vègeitt 45fokban vàgtam meg ritkitàst követően ès úgy helyeztem be a build deck aljàba de nem megrömöritve ez által jobban fel tudja venni a levestde ezt anno èn így oldottam meg de mindenki másképp csinálja tehát azèrt egy probàt tègy vele hàtha sikerül neked is
Nekem a tőled kapott berserker v2 van meg még mindig. Sosem volt vele ilyen jellegű gondom… viszont én csakis bpmods 2.5-es vattát használok bele.
Szia @Zolo85 üdv köztünk
Én anno 2es magra tekertem, kanthalból 4-5 menetet, és vagy ritkítsd meg a vattát, vagy tégy bele lazább szerkezetűt. Amúgy hamar ment tőlem, nem lettünk haverok, a V2 már sokkal jobb, ahogy a V3 is.