Berserker vs Én csak nem jövünk ki egymással

Nos igen, ez nem volt világos számomra. Elnézést. :heart:

1 kedvelés

Ez most egy pottyet eros volt, epp dietan vagyok, erre ilyen kepeket kell neznem… :stuck_out_tongue:

1 kedvelés

De jó akkor,hogy nem szoktad nézni a mit főztünk…vagy mi a rendes neve​:joy:
Magamnak diétásakat szoktam főzni a betegségem miatt,úgyhogy eljöhetsz és ehetsz te is,nem csak a többiek​:wink::heart:

1 kedvelés

@Mefeca ,hogy neked mennyi eszed van​:heart:Soha nem jöttem volna rá:joy:Nézd mit "loptam"ki a gyerek szobájából​:wink:

3 kedvelés

Kellett mellé a zseblámpa és a nagyító,de sokkal jobb volt így az asztali lámpa mellett​:slightly_smiling_face:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget​:heart:Összehoztuk​:bangbang:Életem legjobb,legegyszerűbb,legstresszmentesebb tekerésén vagyok túl​:bangbang::wink::kissing_heart:
Ha már tekertem,akkor a Kyfun-t is.Nem értem még mindig,hogy miért ilyen,hogy a mag kokszos,égett 3 nap után,de a vatta végei még szépek.Glas volt benne.Most újra Eleria,de attól is ugyan ilyen mindig.

Ezek egyáltalán csillag csavarok voltak valaha?

A BRHD így kokszol.
Szerintem szép is lett a tekerésem.Mindent IS úgy csináltam…kipróbáltam csak az egy kis darab huzalt befogatni.Azzal nem volt gond.Sima csavarhúzót használtam,nem a csillagot.Elhúztam oldalra a lábakat.Feltekerintettem a segédre ahogy kell.És gyönyörűen megfogta.Megfogta​:bangbang:Értitek?Egy icipicit szórakozott velem először,de vszínű az elsőt nem jól csináltam.Mikor kész lett a másik láb,akkor újracsináltam az elsőt is,és minden faszányos lett​:heart::heart::heart::bangbang:
Itt az eltulajdonított csavarhúzó:joy:Tuti holnap pont kelleni fog neki valamire.Nem a harmadik,hanem ez​:joy:

Gyorsan el is raktam a ládikámba​:wink:

A saját drip tipjét is kicseréltem,mert rettenetesen nehezen lehet betenni…így meg kissé groteszk lett,de most lexarom,olyan boldog vagyok​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::heart::kiss:

12 kedvelés

Ügyes vagy!Gratulálok!

1 kedvelés

2 napos Barehead alacsony W-on

1 kedvelés

Ez csak a koksz, illetve az aromában lévő édesítő és egyéb adalékok miatt van. Az enyém is mind ilyen. Ne aggódj. :slight_smile:

3 kedvelés

Nem aggódom…csak 2 napos és soha többet nem rendelek,pedig finom​:cry:

Nem kellett újratekernem,csak vattáznom.Most kipróbáltam az új Super Sorb-omat.:wink:
Tényleg nem kellett leszednem belőle semmit a 2.5-es maghoz.Nem is igazán ritkítottam meg.Remélem nem lesz dry hit vagy mi a neve… nekem eléggé kitömöttnek tűnik.

5 kedvelés

Lehet ritkítani kellett volna ahogy gondoltad

1 kedvelés

De még soha nem töltötte ki a vatta ilyen szépen a vájatot​:joy:Ha szar is,büszke vagyok magamra

5 kedvelés

Nem biztos,hogy meg ég de ha betömörödik megfog majd kiderül…

1 kedvelés

Valóban nagyon szép az a vatta. :heart_eyes:

2 kedvelés

Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.