Nem megy ez nekem…
Nagyon sok problémám van a Berserker-el
Többször is csinál olyat,hogy megtekertem,nem látok semmi gebaszt…tekerés nem mozog,nincs nagyon lent a tekerés,szerintem pont jó a vatta a gátba,nem sok,nem tömör a vatta a tekerésben…tehát minden jól néz ki.Nem ugrál az ellenállás…összeszerelem,felöntöm,nem nagy W-on megy…kb6.szívásnál nincs hangja…nem porlaszt…de azért szívok még bele hátha…és csak az iszonyú égett íz…elsötétedik a liquid…szétszedem.Nem látom,hogy kimozdult volna a tekerés(de lehet)a gátakban megigazítom a vattát,ha nem látom a magban nagyon égettnek.Utána már minden ok.
Amikor megég ilyenkor a vatta de nagyon,akkor új tekerés,vattázás…ha szerencsém van működik rendesen.De olyan is van,hogy ilyen nem fordul elő és 2 tankot is simán el tudok pöfékelni gond nélkül.
Tehát egyszer így,másszor úgy…mikor,hogy sikerül.
Ugyan azt a huzalt,magot,vattát…használom mindig.
A másik,ami most az igazi gondom(és lehet innen ered minden,mégha esetleg nem is veszem mindig észre),lehet,hogy tönkretettem,mert nagyon meghúztam mindig a csavarokat?Mert nem akarja a csavar soxor megfogni a tekerést?Elmeséltem tegnap sógornak,akitől kölcsönkaptam a Berserker-t…és azt mondta,hogy elbactam…
Sajnos 10-ből 8x nem fogja meg az egyik csavar a lábat.Mostmár utoljára 1ik sem.Majd 3 órát szenvedtem vele…1xűen kimozdul.Ahogy pl.emelnék a magon vagy csak kicsit erre-arra igazítanék rajta mikor úgy látom,hogy minden rendben,mert hosszabbra hagyom a lábakat,hogy meg tudjam mozgatni izzítás előtt,…tehát úgy látom végre megfogta a csavar és utána igazgatnám még,vagy a láb mozgósodik ki vagy a csavar elkezd kifelé tekeredni.Nekem ez fura.Mert még,hogy a láb,a huzal kilazul…d,hogy a csavar elkezdjen kifelé tekeredni…na akkor száll el minden kedvességem
Az Istennek nem tudtam megfogatni.Már kínomban mindkét lábát rátekertem a csavar köré…igazgatnám,mert úgy néz ki minden ok,de a csavar tekeredik kifelé…tehát elbactam???Kész,vége,ennyi volt?
Még 1et nem próbáltam ki…mindig 1fele tekerek(mert itt ugye mind1,hogy merre),így a lábak is mindig a csavarok ugyan arra az oldalára kerülnek.Legközelebb meg fogom próbálni amarra a tekerést,hátha a csavar másik oldalán megfogja.De előre kétlem,hogy ez be fog jönni,mert sógor szerint tönkrevágtam az anyát(jól írom,annak anya a neve?)
Valami praktikát szeretnék,hogy amíg nem tudok másik tankot venni,tudjam ezt használni.Hogy a csavar fogja meg a lábakat.(Sajnos semmi pót nincs hozzá.Használtan vette sógor anno és vagy nem kapott hozzá pótokat vagy csak nem találja.A lényeg,hogy semmim nincs)
Kérlek benneteket,ötletekjetek