Sziasztok!
Én egy hónapja lettem ecigi függő,a dohányzás már nem volt az igazi,most váltam el és gondoltam mindent változtatok az életembe
Tudtok segíteni hol lehet profi aromákat nem horror áron beszerezni?
Szia Flóra
Üdvözöllek a Közösségben
Milyen ízekben gondolkozol?
Szia Donát!Köszönöm szépen!Még nehéz eligazodnom
Én a kávé,dohány aromákat kedvelem
Én legutóbb amit próbáltam a Liquidhall Pompei nevű aromája, ami bejött. Dohányos kicsit karamellás beütésű még talán a kávé is fellelhető benne, egész nap szivható.
Vannak itt jópáran akik a dohányos vonalat kedvelik megemlítem a @dohanyos_csoport - ot ők biztos jobban, többet tudnak ajánlani neked.
3 bejegyzést új témára osztott fel: Segítségkérés az oldal használatához
Szia @Flora51 ,
ajánlom a journey longfilljeit, elég jó az áruk és elég népszerűek. A classic és a discovery sorozatban.
Szia Flóra Üdv a Vaperinán, érezd jól magad!
Ha nem csak a Shake and Vape játszik nálad, hanem a sima aroma illetve koncentrátum is akkor ajánlanám a TPA, Flavor West, Liquidhall (saját márkás), Flavour Art, Inawera, Capella gyártók dohányos ízeit. Véleményem szerint kiválóak. A Liquidhall weboldalán találod ezeket.
Szia! Üdvözöllek itt.
Évek óta töretlenül szívom. Száraz dohány extrák nélkül, de kellemes ízvilággal. Rosszul vagyok, ha nincs itthon.
http://eliquidvg.eu/aromak/dohanyos-aromak/aroma-tobacco-symphony
A változatosság kedvéért a másik, ami már kicsit desszertes (karamell mellékízzel).
Nem annyira “száraz” mint a Symphony, van egy kis édeskés beütése, egész napra kellemes.
http://eliquidvg.eu/aromak/dohanyos-aromak?product_id=664
Előbb utóbb jólesik egy kis hűsítő:
http://eliquidvg.eu/aroma-EUCALYPTUS%20WITH%20MINT?search=mentol
Illetve néha kell egy kis brutális cseresznye, laza gyümölcsként:
http://eliquidvg.eu/index.php?route=product/product&product_id=681&search=cherry
Az ízeket nem ragozom, minden link oldalán ott vannak a felhasználói értékelések.
Még egy pár lehetőség.
Igen sokak által kedvelt, viszonylag népszerű, szintén a száraz dohány kategóriában:
Igazi dohányos desszert csemege: krémes dohányíz, konyakkal, kis kávéval:
Több kávé ízt kipróbáltam, de számomra ez überelhetetlen:
Azért veszélyes a kérdésed, mert mindenkinek más a szájíze. Amit leírtam, javasoltam az nekem szuper, de lehet, hogy neked nem fog ízleni. Hangsúlyozom: olvasd el a a termékeknél a hozzászólásokat, véleményeket.
További szép napot!
Szia! A kérdésedre válaszolva Aroma Paradise-on biztosan találsz profi aromákat nem horror áron. Kb. 2 doboz cigi áráért… Jól működik az oldal aroma keresője, tudsz szűrni többek között dohányosra is.
FP Kingside Tobacco a kedvencem,ilyen vagy hasonló liquideket keresek,olcsóbban
Szia, az oxygain-es aromáknál biztosan 1:1 a keverési arány? Amúgy dohányos aromáknál nálam ár-íz arányban az Inawera aromák jöttek be. Persze lehetetlenség végigkóstolni mindet…
Szia! Az elején nagyon elírták a “Keverési arány 1:1”-et, később jelölik a helyes értéket:
" Adagolás:
10%"
Szia Flóra!
Vapes életem első vásárlása párhónapja :
…és valóban 10% az arány, bár a kávésból még nekem sok is.
A mogyoró az meg nagyon bejövős. Végre tudom mi az a krémes íz amiről a tapasztalt vaperek beszélnek.
Az USAmix hangulat függő lett. Néha napján veri a Don Cristo-t, de csak néha, ha még mindíg egy kicsit a cigire gondolok, lassan meg-meg állva…
…egyépként jó kis mtl cucc.
Helló.
A minap beszélgettem munkatársammal. Ő régen a mellow dew aromákat vette dohányboltban. Rá kerestem a márkára és ezen a oxygain oldalon találtam. Látom te már rendeltél erről az oldalról. Gondolom akkor megbízható az oldal.
Szia! Igen, rendeltem. Megbízható bolt, de nem kapkodnak a küldéssel, 3-4 munkanap a szállítás.
A Nemzeti Dohányboltok egyik hivatalos beszállítója.
További szép napot, kellemes gőzölést!
Kösz, azért nekem egy 10 millis aromáért 4-5 ezer Ft elég horror ár, amikor az eliquidvg.eu-n ugyanenyit ezer-ezerkettő között megkaptam. De most vagyok bajban, hogy megszűntek: Kérdéseim a következőek lennének:
- Az általam legbarátságosabbnak tűnő árak a gandalfliquid.hu -nál lennének, de ahogy elnézem, azok mind 10 % - ban keverendőek, azaz fele hígak, mint az aromamester.hu -nál kaphatóak? Mint ahogy a Journey 1 - 2,5 % -osát sem tudom elhinni egyelőre. Ha az annyiszor erősebb, akkor talán megéri a 2700 Ft / 10 ml ár? Szóval egyelőre bajban vagyok a százalékokkal és a vételárakkal kapcsolatban, csak számolgatok, egyelőre még nem rendeltem sehol. Alaplevet már biztos, hogy nem az aromamester.hu - n fogok rendelni, mert az legalább a háromszorosa lesz így az eddiginek. Aroma ügyben is valószínűleg már máshová pártolok, csak azt nem tudom még egyelőre, hogy hová?
Ha nem hiszel nekünk miért kérdezel.
Hidd el pedig megéri az árát ! Ha találsz bármelyik shopban nyugodtan veheted ,de úgyis kell más is onnan majd.
Nézz szét bátran itt is vannak olcsóbb és drágább aromák is.
Az RY4 itt is a Solub - é a legolcsóbb, ugynannyi, mint a Gandalfé. Csak épp itt is 10 - 15 % arányban ajánlják. Úgy látszik, a Solub dolgok elég hígak akkor. A Jouney meg csak longfill van, azt akkor inkább a gyártótól? Milyen jó, hogy eddig nem tudtam, hogy mit ki gyárt? (eliquidvg nem írta oda.)
Ha kiszámolom durván 70 ft 1ml .
Ha 2% ban kevered 140 ft az aroma.
Plusz 120 ml alaplé 6-os niccel 2390 és gondolom elég egy hónapra …
Ez mindösszesen nincs 3000forint !
Ha ettől tudsz olcsóbbat ,akkor írj rám légyszives !