Sziasztok! Teljesen új vagyok a csoportban, annyira, hogy még készülékem -ha nem túl ostoba dolog így említeni at e-cigit- sincs. Van pipás, múltam, jelenleg vizipipázom, cigarettát csak napi néhány szálat szívok. Ezt szeretném végleg leváltani. Az aromák világa amelett, hogy szubjektív, -amennyire próbáltam elmályülni benne- teljesen átláthatatlan számomra. Szeretnék kezdésként valamilyen pipadohányhoz illathoz-ízhez hasonló, nikotin mentes keverést készíteni. Létezik valamilyen aroma, vagy kombináció, ami nikotin mentes?
Szia!
Teljesen a te egyéni szubjektív döntésed lessz,hogy nikotinos vagy mentes alaplevet keversz be az adott aromával a webáruházakban mind nikotinos és mentes alapleveket is megtalálod!Ha mentes alapot akarsz keverni ajánlom figyelmedbe a Floravita webáruházát vagy akár személyesen is vásárolhatsz náluk Soltvadkerten,pg és vg amire neket tőlük szükséged lessz,aromákat egyéb oldalakról fogsz tudni rendelni.
Azhad s Elixir -nek vannak egész jó dohányos ízei(dohánykivonatos java részt),de Tpa és Inawera aromákból is tudsz válogatni dohányos aromákat,vagy snv-ből az Al Carlo és Don Cristo esetleg Saint Cloud amik elérhetőbb árúak,amit mindenképpen számításba kell venni,hogy dohányos arománál az érlelés minimum 2 hét,de inkább 3-4,csak mielött még időnap elött a lefolyóba kötne ki,mert még nem éret be és nem jó az íze
Ami kimaradt az Egoist snv-k
Szia Köszi a segítséget! ! Alapvetően elég sok infót gyűjtöttem már. Amikor vizipipázni kezdtem, ott is azt tapasztaltam, hogy egy kicsit túl van a fórumokon misztifikálva a sztori, alapvetően egyszerűbb csinálni a dolgot, mint beszélni róla. Azt hiszem itt sem leszek elveszve. Egyébként nikotin mentes alapot keverek majd, mert a napi pár szál cigit nem nevezném nikotin-függésnek. A pipadohány íz-illat izgat igazán, talán tud valaki jó és kipróbált aroma kombinációt ajaánlani.
Köszönöm! Az érlelési idő megdöbbent, bár már olvastam róla, korábban, hogy nem szabad a dohányos ízekkel kapkodni.
Szép estét!
Említve lett az azhads elixire aromacsalád tőlük ami általam kipróbált és van is itthon amiöta felfedeztem a kentucky és a latakia.
Ezeket tudom ajánlani jó szívvel
Szia és üdv itt!
Arra érdemes odafigyelni, hogy a dohány kivonatos aromák fokozottan kokszolnak, azaz hamar elhasználódik a tekercs. Ez akkor érdekes, ha porlasztós tankot használsz, mert nagyon sokba fog kerülni, ha 1-2 tankonként porlasztót kell cserélni. Ha ilyen aromákban gondolkodsz, érdemes egyből rta-val kezdeni, az sem az ördögtől való.
Szia! Szilárd és a többiek gyakorlatilag mindent leírtak . Nézz szét a TNT, Journey, Omerta aromák között is. Ha adsz egy kicsivel több támpontot az ízlésedről: gyümölcs, desszert, hűsítő, mentol stb mi is közelebbi találatokat tudunk adni Neked.
Na erről pont nem, de szívesen olvaslak!
Köszönöm!
Nem, éppen, hogy nem. Eddig is csak szociális bagós voltam, napont néhány szállal. Teljesen el vagyok nikotin nélkül.
Nekem finom pipadohány aroma hiányzik inkább.
Szia! Ezek édeskés, aromásabb ízek, vagy inkább “cigarettás” ízek? …ha érted mire gondolok…
Alapvetően egy pipadohányhoz hasonló íz-aroma érdekelne. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a pipadohány édeskés illatát érezzük, úgy, hogy nem mi szívjuk.
Esetleg valami ilyesmi? Próbálom konkrétabban…
https://www.aromaparadise.hu/azhads-elixirs-signature-bahamas-10ml-aroma
https://www.aromaparadise.hu/tnt-booms-classic-10ml-aroma
Azt hiszem ilyesmire gondoltam. Ezek a kivonatos aromák tartalmaznak nikotint?
Nálam speciel MTL-nél is jelentkezett, igaz közrejátszott az állandó hörghurut… De többeknek okozott gondot ez a jelenség a környezetemben. Sokan elbagatellizálják, de első “élménynek” nem épp kellemes.
Az rta-t nem értem…
A latakia az markáns száraz pipadohány a kentucky lágyabb ezek szerintem lefedhetik amit keresel de ez szuvjektív megkóstolod és eldöntöd én bátran ajánlom.