Fiúk segítene valaki az oldalakhoz lévő csatlakozással?sok jó téma van azt láttam,de a kezelés kicsit nehezen megy még
Szia Flóra! Üdv a Vaperinán! A csoportokat a profilodra kattintasz ott a csillagra azon belül pedig a csoportokra! És ahhoz csatlakozol amelyikbe szeretnél! Többet is választhatsz! A témákat pedig kategóriákként a bal oldalon találod!
@Flora51 szia.Üdv.itt.Igaz,hogy nem vagyok fiú,de tudok segíteni?Mi nehézkes?Ha kifejted,könnyebb segíteni bármelyikünknek Sok jó téma van igen…én mindbe belementem és mindent elolvastam.A tudástár volt az első,majd szépen tovább
Készülékek,ezek beszerzése,aromák.
Kezdő vagyok még
A jobb sarokban fent a fotód mellett van 3 csík…ott is elő lehet hozni mindent.
Itt alapvetően csak használt készülék adás vétel zajlik néha előfordul aroma, kiegészítők stb… Ezeket az Adok-Veszek kategóriában találod. Mi nem bolt vagyunk Csupán ajánlásokat, tanácsokat, segítséget nyújtunk egymásnak.
Ha új terméket (készülék, aroma, alapfolyadék stb) szeretnél beszerezni azt egy külön webshopban kell megtenned.
Ma Magyarországon ez az egyetlen járható út számunkra
Néhány megbízható webshop:
Köszönöm Bea,most pont azt nézegetem
1 bejegyzés egyesült egy létező témába: Aromák nem horror áron
Szeritem @Flora51 az irant erdeklodott h milyen keszuleket illetve azt hol erdemes beszerezni kezdesnek;) meg majd a lotyi/nikotin/stb
@anon88785338 mar elnavigalta a kezdopontra, ott talal majd sok feldolgozni valo infot
Ha esetleg ti is tudtok neki ajanlani valamit akkor itt a lehetoseg
Nekem most nincs illetve tul sok az otletem. Tulterhelni a legrosszabb otlet.
@Flora51 Ha atolvastad a tudastarat mar lesz elkepzelesed h mit is varsz el a vapelestol. addig tenyleg szornyen nehez “vakon” segiteni. Ha megvagy a tudastarral akkor inditsd el nyugodtan a kerdescunamit - hidd el, rengeteg kerdesed lesz - majd a tapasztaltak igyekeznek valaszolni (meg persze a kezdok is mint en )