Alaplével kapcsolatos kérdések, spekulációk

Akkor viszont gyorsan nézegesd, mert eléggé lefogyott az ottani készlet. Máshol meg csak az angoloknál találtam.

A patika nekem bevált, de persze nem véletlen írtam, hogy ismerős. Annyi előnye van, hogy ált. helyben van és nem kell 1 l/kg-ot egyszerre beszerezni és mivel gyógyszeripari alapanyag így az eu-s jövedéki mizéria (már persze ha az alap posztban szereplő áremelés ennek a következménye) nem fogja érinteni nagy valószínűséggel, mint ahogy a flórát sem.

2 kedvelés

jön is szép kis rózsaszín színben :slight_smile:

1 kedvelés

Nos, erről próbáltam beszélni (írni) nektek…ezek szt mégsem kamu…

Hát ez csak belemagyarázás. Ha már a pénzről beszélünk. AP-n ingyenes szállításhoz kell 15k És az 3l VG/1l PG vagy 2-2 liter. Ez esetben is szállítással -2k Florának! És akkor a minőségről még nem beszéltünk.

Én is ugyanannyit fizettem tegnap 1 liter alaplé-ért…

Nehogy a végén rád romoljon az egész…:rofl:

1 kedvelés

Nem fog :wink:én használom tudod​:rofl:

3 kedvelés

Mert neked nagy fogyasztású Rta.-id vannak ugyanúgy mint nekem…bezzeg… :slightly_smiling_face:

Nem csak a szívási technikán múlik mi a jó:grin:

Nyugi srácok…ne igyunk előre a medve bőrére, meglátjuk majd mit hoz a jövő…kiskapuk mindig is lesznek…

Én nem voltam ideges eddig se… :joy:

Te kezdted… :joy::joy::thinking:

és a Hera legalább biztosan nem kopik…akinek bejön az a stílus jó vétel

Én csak akkor mikor elszakadt a redőnygurtnim itthon :rofl::rofl::rofl:mert ahhoz nem értek ,de köpködés után jobban működik mint 4 éve​:grin:

Mert, elmegy a német f@szi a boltba, és vesz 1 liter alapelvet, tegyük fel 350 euróért, ha éppen dual-ban vagy tripla tekeréssel hajtja, akkor neki az 50-60 ml simán elmegy egy nap alatt, ami ugye 25-30 euró lenne. Az se lenne bolond, h el gőzöljön annyit, mikor fele áron megvehet egy doboz analógot ,amit 2 napig szívhat…:confused::confused::confused:

Ügyes vagy te ismered a technikát nedvesen kell tartani a puskaport meg szárazon… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Én csak elmondtam amit hallottam, mert ide tartozik

Oké!

Számodra.
Miért vegyek 4 litert? Nekem elég, 1-1 liter , és veszek aromákat ami nekem kell.
Vegyél 100 litert úgy még olcsóbb!!! Használtál PURE-t, neked volt gond a minőségéve?

Tisztelettel

1 kedvelés

Ajánlom az akirát. :wink:

Ha tudsz még szerezni…kis kézbe is jó.