Sziasztok sehonnan nem tudok rendelni edig juicyvapor liuqvidhall volt, tudnátok valami oldalt linkelni ahonnan tudok rendelni?
Szia
Inkább Superman. Donát nem lézerezi szét az embereket.
Egyre többen fogjuk ezt kérdezni, ahogy szépen kifogyunk abból amink még maradt, nekem kb 5ml liquidem van, pár óra és viszlát gőz…
Ajánlom figyelmedbe az Aromapalotát!
Ha nem Pesti vagy, onnan lehet rendelni hivatalosan liquidet.
Nic meg dohanyboltból
Nekem teljesen érthetetlen ,hogy lehet egy olyan országban , ahol évek óta Sz..Pó ágon van a Vépelés nem figyelni arra ,hogy megfelelő mennyiségű készlet legyen otthon .. amikor még nem érdekelt ennyire akkor is a minimum alap készlet mértékegysége a liter volt
Ennek egyszerű az oka .. évek óta nincs az hogy csak úgy beszaladok ide vagy oda ezért vagy éppen azért ..
Nagyon fáájjjjj!!!
Furcsálom,hogy a google és az AI világában nem találnak az emberek beszerzési forrást. Konkrét linket hiába vártok,mert ez nem a facebook.
Csak lábujjhegyen megjegyzem, az Aromacenter teljesen legális bót.
Akinek nem inge, nem veszi magára.
Gondolom ugyanazért, amiért bemegy az ember a dohiba és csak egy doboz cigit vesz. Így megnyugtatja a lelkét, hogy nem költött sokat.
Szomszéd öregnek szoktam venni néha cigit, ha megkér rá.(2500Ft/doboz)
Elmúltak már azok az idők amikor az ember megvesz egy csík Pall Mall-t, csak azért mert lehet.
alaplevet honnan tudok szermányolni? vagy van az is itt az oldalon?
Ezt értem , de dohánybolt van .. minden sarkon 3 … Vape shop meg nincs ..
Vedd a fáradságot, és olvasd el Donát összefoglalóját feljebb, minden benne van. Megveszed a fentebb említett boltból a propilen glikolt, és a növényi glicerint, és összekevered. Ez az alaplé gyk. Ha szeretnél bele erősséget is, akkor pedig a kincstári mutyiboltból veszel boostert, és belerakod. Nem egy agysebészet.
Tisztában vagyok a dohányboltos árakkal. Attól, hogy valaki nem veszi meg csíkban, ugyanúgy elszívja azt a mennyiséget, csak többször megy dohányboltba. Egy biztos, nem vagyunk egyformák. Én mindig nagy mennyiségben vettem, mert az a bizonyos testrészem sem akart minden egyes nap menni oda.
És még esetleg annyi segítséget kaphatok, hogy pg-t és a vg-t hogyan kell kikeverni?