Mert itt van olyan doboz analóg ami 15 euró. Hogy hány szál van benne, nem tudom, de hogy 2szer akkora mint egy normál doboz, az is biztos.
Elvesztettem a fonalat már most drága ,nem drága.,van lobbi vagy nincs,leszarjuk mivan máshol okosba oldjuk meg jó az ,nem jó az, Inkább hagyjuk…
Manapság jó áron annyit érdemes venni amennyit a szav.idő lejártáig el lehet éppen fogyasztani…olcsóbb szerintem nem lesz leginkább semmi a jövőben
Szerintem rossz topicot nyitottam, ígérem többé nem fordul elő…
Szerk. @Vaperina_Kinga zárd le kérlek, amig rossz vége nem lesz.
Köszönöm.
jó ez…legalább “kevésbé érezzük” nyomorultnak az itteni vape szitut, egyelőre
Az s-es női kesztyű nagy rám Nekem minden bejön, ami nem úgy néz ki a kezemben, mint egy féltégla Egyébként meg legalább csajos
Így már értem a matekot! Nem Puret nem használtam amíg be lehet szerezni a magyar bevizsgált alapot normál áron, addig nem is áll szándékomban!
Miért lenne rossz vége? Mindenki tud kulturáltan válaszolni. Szerintem
És nem kell mindenben egyetérteni, de a véleményét mindenki elmondhatja
Szerintem a te kezedben tetszeni fog nekem is. Tényleg jó döntést hoztál, pláne ennyiért.
Most akartam csúnyát írni…Kedves Eva
Kedves János. Nekem?
Dehogy csak úgy bele a vaperina bugyraiba…
Tudom, nem is erről van szó, csak kissé most furcsán érzem magam, mert ,őszintén, nem volt semmilyen hátsó szándékom, ezzel, csupán elmeséltem, hogy a tegnapi vásárláskor mit hallottam.
Mi meg elmondjuk a véleményünk…
Nekem lett volna címezve, de itt vagyok. Állok elébe…
Én olyankor megirom valakinek privibe, nem csak úgy bele a bugyorba
Na te is itt vagy…azt hittem dolgozol már…
Nekem még eddig nem jött semmi privibe…igy hát nagy baj nincs…még eddig…
már néztem azt is, de mivel a szélte vastagsága mindenhol 42x25, mint az Uram pico-a így az én óriási markomhoz sajnos nagy.
Hát…pedig a héra nagyobb…akiránál már csak a dani micro kisebb.
Vagy egy sbs…