Alaplével kapcsolatos kérdések, spekulációk

Mert itt van olyan doboz analóg ami 15 euró. Hogy hány szál van benne, nem tudom, de hogy 2szer akkora mint egy normál doboz, az is biztos.

Elvesztettem a fonalat már most drága ,nem drága.,van lobbi vagy nincs,leszarjuk mivan máshol okosba oldjuk meg jó az ,nem jó az, :thinking:Inkább hagyjuk… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Manapság jó áron annyit érdemes venni amennyit a szav.idő lejártáig el lehet éppen fogyasztani…olcsóbb szerintem nem lesz leginkább semmi a jövőben

Szerintem rossz topicot nyitottam, ígérem többé nem fordul elő…:slightly_smiling_face:
Szerk. @Vaperina_Kinga zárd le kérlek, amig rossz vége nem lesz.
Köszönöm.

jó ez…legalább “kevésbé érezzük” nyomorultnak az itteni vape szitut, egyelőre

Az s-es női kesztyű nagy rám :smiley: Nekem minden bejön, ami nem úgy néz ki a kezemben, mint egy féltégla :smiley: Egyébként meg legalább csajos :slight_smile:

Így már értem a matekot! :wink: Nem Puret nem használtam amíg be lehet szerezni a magyar bevizsgált alapot normál áron, addig nem is áll szándékomban!

Miért lenne rossz vége? Mindenki tud kulturáltan válaszolni. Szerintem
És nem kell mindenben egyetérteni, de a véleményét mindenki elmondhatja

3 kedvelés

Szerintem a te kezedben tetszeni fog nekem is. Tényleg jó döntést hoztál, pláne ennyiért. :+1:

Most akartam csúnyát írni…Kedves Eva

Kedves János. Nekem? :thinking:

Dehogy csak úgy bele a vaperina bugyraiba…

Tudom, nem is erről van szó, csak kissé most furcsán érzem magam, mert ,őszintén, nem volt semmilyen hátsó szándékom, ezzel, csupán elmeséltem, hogy a tegnapi vásárláskor mit hallottam.:grin:

2 kedvelés

Mi meg elmondjuk a véleményünk…

Nekem lett volna címezve, de itt vagyok. Állok elébe…:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Én olyankor megirom valakinek privibe, nem csak úgy bele a bugyorba :joy:

Na te is itt vagy…azt hittem dolgozol már…

Nekem még eddig nem jött semmi privibe…igy hát nagy baj nincs…még eddig…:sweat_smile::rofl::rofl:

már néztem azt is, de mivel a szélte vastagsága mindenhol 42x25, mint az Uram pico-a így az én óriási markomhoz sajnos nagy.

Hát…pedig a héra nagyobb…akiránál már csak a dani micro kisebb.

image

Vagy egy sbs…

1 kedvelés