Mi a véleményetek az oil4vap alaplevekről? Ebből találtam csak jelenleg 100mles kiszerelést viszont még sose használtam.
Semmiben sem különbözik egy Floravitás alaplétől. PG és VG ha gyógyszerészeti tisztaságú ugyanaz.
Víz is például csak víz. Cserébe egyes gyártók szeretnek más címkét tenni rá és így magasabb áron tudják értékesíteni.
Deee a döntés a tied. Ha erre van szükséged bátran vedd max lehúznak
Csak ebből találtam juicyn 100mlst ami 30 70
Engedd el a dzsuszis rendelést … jóval olcsóbban kapsz bárhol
+pont a Floravita alapnak, kb.5k egy liternyi.
Vg, most 2000 Ft, a Pg pedig 3400 Ft.
Ha egészen pontosak szeretnénk lenni 2407 Ft ra jön ki 1 liter 70 vg/30pg
Talán így látszik a legjobban az az óriási lehúzás ami megy
Csak közelítettem. Nem szoktam számolni, ha elfogy veszek, de lényegesen olcsóbb.
Ennyire én sem … De talán így látszik,hogy mit vesznek még nagyon sokan mennyiért… és amúgy mit és mennyit kaphatnának jóval olcsóbban
igen. erre gondoltam. valóban ha literjének az árát vesszük figyelembe drága, viszont mint mondtam csak ebből találtam 100mlest.
Azért rendelek onnan mivel tudok csomagpontra rendelni ami nekem kolisként kedvező. (és nem ismerek másik oldalt ahonnan olcsóbban lehetne csomagpontra rendelni)
A Floravita MPL csomagpontra szállít, de szívesen segítünk egyébb oldalakkal is
Szia! Floravita is kiszállítja csomagpontra. Én is úgy szoktam mert sosem voltam otthon amikor jött a futi.
Ez is jó lehetne?
GLS-Packeta, amelyik szimpi.
Bevált bolt, soxor rendeltem tőlük. (alapot pont nem mondjuk ki nyíltan)
Ha minden egyébb is kell akkor az A&L francia vape webshop is szállít DPD csomagpontra
Az a baj városban nincs dpd box
Csomag pont biztos van … Melyik város ?
GLS-el mehet a koleszba is.
packettába szoktam rendelni
Glsel az a baj, hogy felénk 8-9 körül jár és nincs ki átvegye