Nem tudom, hogy észre vette-e valaki, de a külföldi webshopokban eszméletlen áremelések történtek. A sajnos megszünt liquidhall-tól eddig 500ml 6-os 50/50 alaplevet 8000ft-ért vettem, most szinte mindenhol a 100ml 40-50 eur között mozog ami durván számolva 15-20e Ft.Alig találtam elérhető áron alaplevet. de még az is egy kicsivel drágább a megszokotnál, mert ott 240ml 8000Ft. Teljessen megbolondult a világ, ha esetleg valaki tud megbízható és elérhető árú shop-ot , akkor jelezze PLZ :(,. Egyébként az elvileg még elérhető , természetessen külföldi webshopokban találkoztam ezekkel az árakkal. utoljára még június elsö hetében kaptam még rendelésemet a liquidhall-tól és ott még 500ml 50/50 6mg-os kaptam 8000-ért, most akartam megint rendelni és sajna ők már nincsennek és körbe néztem a neten és akkor láttm az árakat, de az itt reklámozott müncheni vaperbolt weboldalán is a rettenet árak vannak. Ahol még épeszű árakat láttam ott mindenhol készlethiány van a szerintem tömeges felvásárlás miatt.
Szia ( először is )
Hol találtál te alap levet 100ml / 40-50 euró … Furdal a kíváncsiság
Szia, már bocsánat, nem bántásnak szánom, DE nem olvasod a híreket, egy éve téma mindenhol, hogy adókötelesek lesznek, lettek a mannák, minden országban más, más időpontokban!
Na látjátok, ezért mondom én mindig, hogy de szép az élet…!
Amúgy igen az árak felfelé mennek
Magyar viszonylatban 500ml 6 mg-os nikotinos alaple 25000 Ft ért kapható vagy is csinálható … Hozzá teszem hogy ez még mindig töredéke az analóg cigarettának amire persze sosem sajnáljuk és mindig megvettük ..
Na igen, de az 500ml 12 mg-os, az sajna már 45k-ban van , de sebaj az élet szép…
Most számoltam ki. Nekem 11200ft-ra jönne ki 1L 50/50-es 6-os alaplé. Engedd el a kész alapokat mert ha valami akkor az nem gazdaságos. A kényelem drága dolog. De a leleményesség kifizetődő
Én is most kiszámoltam 12300ft jött ki egy liter 50/50 6mg-os
UI: tegnapelőtt olvastam egy cikket, hogy több mint valószínű bevezetik az eu-s jövedéki adót a cigire kb 1000ft-al lesz drágább. Ami azt jelenti, hogy kb 3200ft körül lesz egy doboz cigi ára.
ha ennyire számít az ár és a nik bevitele a fő szempont akkor aroma sem kell okvetlenül. A 70+ VG-s alaplé bőven szívható önmagában is.
Szia Zsolt! Bár már írtam korábban, hogy én inkább előbb mondok le a nikotinról, mint az aromáról. Ez nálam azóta sem változott.
Aki kicsit raktározott az 10000 ből kihozza!!
Én a mostani árakkal számoltam
Persze , értettem!!
De nem a magyar árakkal
A nagyobb része magyar, a lepkefing nem
Mert csak a magyar lepkefing 24 K magyar dollár
én meg úgy vélem, hogy nik nélkül az egész vape totál felesleges.
Az indiános 30db lepkefing 24euró
Én ha lehet egyikről sem mondok le .. aroma nélkül nekem xart sem ér … A nikotin meg kell a hülye fejembe a tudhatnak.
Egyenlőre még én is, de próbálom lassan lejjebb szorítani a nicket!!
Én meg be fogom a számat mert 3db aromáért kifizettem 20200ft-ot