Száguldó árak

Nem tudom, hogy észre vette-e valaki, de a külföldi webshopokban eszméletlen áremelések történtek. A sajnos megszünt liquidhall-tól eddig 500ml 6-os 50/50 alaplevet 8000ft-ért vettem, most szinte mindenhol a 100ml 40-50 eur között mozog ami durván számolva 15-20e Ft.Alig találtam elérhető áron alaplevet. de még az is egy kicsivel drágább a megszokotnál, mert ott 240ml 8000Ft. Teljessen megbolondult a világ, ha esetleg valaki tud megbízható és elérhető árú shop-ot , akkor jelezze PLZ :(,. Egyébként az elvileg még elérhető , természetessen külföldi webshopokban találkoztam ezekkel az árakkal. utoljára még június elsö hetében kaptam még rendelésemet a liquidhall-tól és ott még 500ml 50/50 6mg-os kaptam 8000-ért, most akartam megint rendelni és sajna ők már nincsennek és körbe néztem a neten és akkor láttm az árakat, de az itt reklámozott müncheni vaperbolt weboldalán is a rettenet árak vannak. Ahol még épeszű árakat láttam ott mindenhol készlethiány van a szerintem tömeges felvásárlás miatt.

3 kedvelés

Szia ( először is )

Hol találtál te alap levet 100ml / 40-50 euró … Furdal a kíváncsiság

7 kedvelés

Szia, már bocsánat, nem bántásnak szánom, DE nem olvasod a híreket, egy éve téma mindenhol, hogy adókötelesek lesznek, lettek a mannák, minden országban más, más időpontokban! :thinking:
Na látjátok, ezért mondom én mindig, hogy de szép az élet…! :rofl: :joy:

11 kedvelés

Amúgy igen az árak felfelé mennek

Magyar viszonylatban 500ml 6 mg-os nikotinos alaple 25000 Ft ért kapható vagy is csinálható … Hozzá teszem hogy ez még mindig töredéke az analóg cigarettának amire persze sosem sajnáljuk és mindig megvettük ..

11 kedvelés

Na igen, de az 500ml 12 mg-os, az sajna már 45k-ban van :sad_but_relieved_face:, de sebaj az élet szép… :sweat_smile: :waving_hand:

10 kedvelés

Most számoltam ki. Nekem 11200ft-ra jönne ki 1L 50/50-es 6-os alaplé. Engedd el a kész alapokat mert ha valami akkor az nem gazdaságos. A kényelem drága dolog. De a leleményesség kifizetődő :blush:

9 kedvelés

Én is most kiszámoltam 12300ft jött ki egy liter 50/50 6mg-os :open_mouth::open_mouth:

UI: tegnapelőtt olvastam egy cikket, hogy több mint valószínű bevezetik az eu-s jövedéki adót a cigire kb 1000ft-al lesz drágább. Ami azt jelenti, hogy kb 3200ft körül lesz egy doboz cigi ára.

10 kedvelés

ha ennyire számít az ár és a nik bevitele a fő szempont akkor aroma sem kell okvetlenül. A 70+ VG-s alaplé bőven szívható önmagában is.

7 kedvelés

Szia Zsolt! Bár már írtam korábban, hogy én inkább előbb mondok le a nikotinról, mint az aromáról. Ez nálam azóta sem változott.

8 kedvelés

Aki kicsit raktározott az 10000 ből kihozza!!

8 kedvelés

Én a mostani árakkal számoltam :wink:

8 kedvelés

Persze , értettem!!

7 kedvelés

De nem a magyar árakkal

6 kedvelés

A nagyobb része magyar, a lepkefing nem :joy::joy::joy::joy:

7 kedvelés

Mert csak a magyar lepkefing 24 K magyar dollár

5 kedvelés

én meg úgy vélem, hogy nik nélkül az egész vape totál felesleges.

10 kedvelés

Az indiános 30db lepkefing 24euró

7 kedvelés

Én ha lehet egyikről sem mondok le .. aroma nélkül nekem xart sem ér … A nikotin meg kell a hülye fejembe a tudhatnak. :rofl:

8 kedvelés

Egyenlőre még én is, de próbálom lassan lejjebb szorítani a nicket!!

6 kedvelés

Én meg be fogom a számat mert 3db aromáért kifizettem 20200ft-ot :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

11 kedvelés