Ordering Stock, Help Request

sziasztok!

Új vagyok itt, próbáltam keresni de sikertelenül. Vagy nem tudom használni az oldalt, ezért elnézést. 1 éve használom a gőzölést. Sajnos ahonnan eddig rendeltem, vaperstore.eu oldal, nem működik. Hiába használok VPN, illetve fake location. Szeretnék rendelni alaplét, de sajnos nem tudom honnan lenne érdemes rendelni, nikotin alaput. Vagy ti nagyok hogy csináljátok? Külön vesztel PG és VG és utánna raktok bele, nikotin boostert?

8 Likes

Szia!

Nagyon jól írtad a folyamatot. Alapot (PG-VG) behúzod kis hazánkból+boost. Itt az oldalon a keverdét használva beállítod a kívánt levest és kiszámolja neked miből mennyi kell. Ha figyelmesen olvasgatod az oldalt az elérhető forrásokat is megleled. Sok sikert!

10 Likes

@gilbert tud segíteni.:slightly_smiling_face:

7 Likes

Szia ! Ahogy már előttem írták , kénytelen leszel saját magadnak összeállítani az alaplevet ..
Amit te vásároltál előre bekevert alaplé , már rég illegális az egész európai unióba..

Pg-Vg kapható itthon is Floravita oldalárol
Nikotint lehet venni a dohányboltban ( amelyikben nincs kérésre tudnak rendelni , ha akarnak ) , vagy saját felelősségére rendelni külföldről. 3. Opció, hogy ki utazol érte pl a Szlovák oldalra …

8 Likes

köszönöm szépen a segítséget. Akkor irány a net, és rendelem az alaplének valót!:thinking: :saluting_face: :grinning_face:

6 Likes

Szia, lenne egy kerdésem, az általad adott linken, megrendeltem a PG és VG löttyöt. Írtad hogy dohányboltba rendelnek nikotint. Abba tudsz segíteni, hogy esetleg van 100mg/ml nikotin is? Mert 1L PG és VG kevernék be összessen, ahhoz elvileg a 100mg/ml jobban jönnék ki, mint a 10ml-es 20mg-os nikotinnal, amit webáruházakban láttam. Köszönöm a segítséged!

3 Likes

Európai unióban a 20mg/ ml az engedélyezett .. minden egyébb illegális

9 Likes