Alaplével kapcsolatos kérdések, spekulációk

De azért kár, hogy nincsenek Shopjaink! Vagy? :thinking:

1 kedvelés

Azt példának írjak

Így is 19.90 szinte a legolcsóbb vape alaplé literje Legalábbis amit én találtam itt boltban :frowning:

Persze egyéb forrásból megtudod venni mint otthon flavoritan olcsóbban 7,50/liter

1 kedvelés

Oké, ha így lenne 01.07.2022 óta 160 euró alatt nem lehetne venni alapot.
Ennyi

1 kedvelés

Tehát, ha jól értelmezem, ez csak a jövedéki adó bevezetését jelenti az adott e-cigis folyadékokra, amelynek mértéke fokozatosan fog emelkedni. Ennek alapján felvetődik bennem a kérdés, hogy akkor eddig miért került annyiba amennyibe a cucc? Persze ez csak költői, bizonyos szempontból.
A szövegezésben egyébként benne van, hogy ez csak a dohánytermékekre vonatkozik. az egyéb, pl. élelmiszeripari, célra felhasznált termékekre nem alkalmazzák.

Attila!

Szerintem ez a lényeg, minőségben nincs különbség,
össze meg csak össze tudjátok keverni.
Persze nem öröm, de ez van alkalmazkodni kell:frowning:
az élelmes ember ilyen, aki meg nem hát…

Tisztelettel

Ez szerintem nem az alapfolyadekra vonatkozik, hanem a dohanyboltokban kaphato liquidekre. Azokra 10ml-es liquidekre, amiket megveszel betoltesz es szivod.

Hirtelen ennyit találtam olcsóbban német shopokban-ban:
https://www.oxyzig.de/my-aid-base-1-liter.html

Azokra az alapokra is vonatkozik, amelyeket e-cigis célra adnak el. Vagyis, a dohányboltok, shopok, web-shopok csak olyan árut adhatnak el, amelyet zárjeggyel láttak el.

és akkor még a német borászati shop-okra rá sem kerestünk

1 kedvelés

Mondjuk magyarorszagon is majdnem 2* dragabb vape boltban venni pgvg-t mint a borászati boltból.

Én nem is fogok,mert holnap Kecskeméten leszek és onnan nincs messze Soltvadkert :stuck_out_tongue_winking_eye:hamár 360 euró lesz egy liter,akkor bevásárolok​:joy:

2 kedvelés

Azért csak ésszel​:joy: nem németben vagyunk :slightly_smiling_face:

Persze ha időben odaérek​:smile:ez meg nálam nem olyan biztos :joy:ahová megyek mindíg találok valami boltocskát :grinning:

1 kedvelés

Az a baj hogy én meg Békéscsabán :frowning:
Jöttök még erre?(Kecskemét)
Bármikor vendégem vagy(tok) egy kávéra is :slight_smile:

Tisztelettel

1 kedvelés

Csabára is szoktam Kezsablakhoz :wink:

Én meg nem nagyon :slight_smile: Most is csak beugró vagyok mert Covidos lett a srác,
én csak kisegítem.

Tisztelettel

1 kedvelés

Pontosan :slight_smile: mondjuk én csak VG-et veszek így legegyszerűbb :slight_smile: a szak vape boltok meg sokszor inkább csak SOS -re jók arra se nagyon sajnos profile x hez kerestem coilméretezöt hát 3. Boltba küldtek át ahol nagynehezen sikerült szerezni … az egyikben meg mondta az emberke hogy nem is látott meg olyat …

Jó hogy vannak de jobb lenne ha kicsit jobban értene hozzá aki árulja remelem csak itt ez a pár bolt ami ilyen és a többi boltban jobb a felhozatal meg hozzáértés

Én se értek hozza de nem is dolgozom benne :man_shrugging:t2:

1 kedvelés

Na ez az igazi hozzáállás!!!
Büszkék vagyunk rád :slight_smile: (én biztos)

Tisztelettel

Tudod hogy van ez :slight_smile: ez a hivatalos 5éves terv szerencsére eddig nem működik :slight_smile: