De azért kár, hogy nincsenek Shopjaink! Vagy?
Azt példának írjak
Így is 19.90 szinte a legolcsóbb vape alaplé literje Legalábbis amit én találtam itt boltban
Persze egyéb forrásból megtudod venni mint otthon flavoritan olcsóbban 7,50/liter
Oké, ha így lenne 01.07.2022 óta 160 euró alatt nem lehetne venni alapot.
Ennyi
Tehát, ha jól értelmezem, ez csak a jövedéki adó bevezetését jelenti az adott e-cigis folyadékokra, amelynek mértéke fokozatosan fog emelkedni. Ennek alapján felvetődik bennem a kérdés, hogy akkor eddig miért került annyiba amennyibe a cucc? Persze ez csak költői, bizonyos szempontból.
A szövegezésben egyébként benne van, hogy ez csak a dohánytermékekre vonatkozik. az egyéb, pl. élelmiszeripari, célra felhasznált termékekre nem alkalmazzák.
Attila!
Szerintem ez a lényeg, minőségben nincs különbség,
össze meg csak össze tudjátok keverni.
Persze nem öröm, de ez van alkalmazkodni kell
az élelmes ember ilyen, aki meg nem hát…
Tisztelettel
Ez szerintem nem az alapfolyadekra vonatkozik, hanem a dohanyboltokban kaphato liquidekre. Azokra 10ml-es liquidekre, amiket megveszel betoltesz es szivod.
Hirtelen ennyit találtam olcsóbban német shopokban-ban:
https://www.oxyzig.de/my-aid-base-1-liter.html
Azokra az alapokra is vonatkozik, amelyeket e-cigis célra adnak el. Vagyis, a dohányboltok, shopok, web-shopok csak olyan árut adhatnak el, amelyet zárjeggyel láttak el.
és akkor még a német borászati shop-okra rá sem kerestünk
Mondjuk magyarorszagon is majdnem 2* dragabb vape boltban venni pgvg-t mint a borászati boltból.
Én nem is fogok,mert holnap Kecskeméten leszek és onnan nincs messze Soltvadkert hamár 360 euró lesz egy liter,akkor bevásárolok
Azért csak ésszel nem németben vagyunk
Persze ha időben odaérekez meg nálam nem olyan biztos ahová megyek mindíg találok valami boltocskát
Az a baj hogy én meg Békéscsabán
Jöttök még erre?(Kecskemét)
Bármikor vendégem vagy(tok) egy kávéra is
Tisztelettel
Csabára is szoktam Kezsablakhoz
Én meg nem nagyon Most is csak beugró vagyok mert Covidos lett a srác,
én csak kisegítem.
Tisztelettel
Pontosan mondjuk én csak VG-et veszek így legegyszerűbb a szak vape boltok meg sokszor inkább csak SOS -re jók arra se nagyon sajnos profile x hez kerestem coilméretezöt hát 3. Boltba küldtek át ahol nagynehezen sikerült szerezni … az egyikben meg mondta az emberke hogy nem is látott meg olyat …
Jó hogy vannak de jobb lenne ha kicsit jobban értene hozzá aki árulja remelem csak itt ez a pár bolt ami ilyen és a többi boltban jobb a felhozatal meg hozzáértés
Én se értek hozza de nem is dolgozom benne
Na ez az igazi hozzáállás!!!
Büszkék vagyunk rád (én biztos)
Tisztelettel
Tudod hogy van ez ez a hivatalos 5éves terv szerencsére eddig nem működik