Nem romlik meg? Mennyi a lejárati ideje ezeknek a cuccoknak?
Akkor azért írják h 99.5, 99,6…
Vg=vegetable glicerin=növényi glicerin. Te is vg-t veszel, csak máshogy van ráírva.
Én nem tárolom évekig, azonnal el kezdem használni, és 3 hó alatt elfogy. Van aroma, amelyiknek több, mint 1 hónap az érlelési ideje. Én ezt sokszor nem várom meg. Itt írta valaki, hogy az alaplevet lefagyasztja. Nálam ilyenre nincs szükség, mert elfogy.
Nem engem kérdeztél, de Kingának van egy jó kis irománya erről is.
1 év szokott lenni…mindig írtam floravitának megjegyzésben, hogy a legfrissebből adjanak mert egy év múlva fogy el.
Sötét, hűvös helyen van, lent a pincében.
Nikotin a fagyóban, amit használok a hűtőben.
Ne, magamnak válaszoltam
2 vagy 3. Ha gondolod kiások egy flakont a biztonsági tartalékból. Megromlani utána se romlik. Sokkal esélyesebb már a bontottat befertőznii, és onnan bacitelep
Ezért nem töltünk vissza soha semmit, ha már egyszer kivettük- inkább lefolyó, ha sok lett.
bakker akkor engem a floravita megviccelt. Most csekkoltam a kumulus-ost és 2024.09-ig oké. Ha ezt tudom +6 literrel vettem volna 8€-ért…fuck
Legközelebb meg már 360€ lesz 1Liter
Majdnem ilyen. Van vagy 4L…
Nézz rájuk, tegnap 90/10 levesük volt asszem 5.77€ akcióban (DIY Master?). Literes.
igaz, de ennek tuti lejár hamarosan a szav.ideje…lehet rákérdezek mert ennyiért ajándék lenne.
Csak álljon itt elrettentésül: 100% tisztaságú nincs, mint ahogy semmi másból sem. Technológia oldaláról gyakorlatilag kivitelezhetetlen. Ami nekünk kell, az a ‘gyógyszerkönyvi minőség/ analitikai tisztaságú’, ezt viszont ezek hozzák. 99.xx%
@Robertino_daf nagyon úgy néz ki hogy igazad lesz ezt most fotóztam egy német vape oldalon…
Akkor ha jól értem 350.000ft lesz 5l alap kb? Nonszensz…félek, hogy valamilyen szinten a környező országok is emelni fognak, így az aroma rendelést inkább hátrébb sorolom és februárban betárazok egy nagyobb adaggal én is a floravita-ról.
Én próbáltam szólni… csak hát…
De, hisz szóltál.
Ne a modot nézzétek, hanem amit felette ír kék alapon…
Felesleges ingerkeltésnek gondolom mint kis hazánkban jópár dolgot
Azt nehezen számolom ki de 70 ezer? Egy liter? Na ne vicceljetek