Alaplével kapcsolatos kérdések, spekulációk

Ha a vám megfogja lesz ejnyebejnye…

slap flirt GIF by The Sims

1 kedvelés

Há pont ezé, agyalok mi legyen vagy ne legyen. Nincs most erre külön büdzsé, hogy mivan ha bedől a dolog. :woman_shrugging:

jövedéki termék, keményen fog a ceruza ha…
Ez már tényleg a ha csak minden kötél szakad kategória nálam.

1 kedvelés

Meg egyébként is 1000-es nik…nem tudom hozzá mernék-e nyúlni…az azért már nem tréfa meg kacagás.

1 kedvelés

Van ott 100as is. 1000est én se vennék, attól már kopik a tetkó is. :face_with_crossed_out_eyes:

1000 es nic :thinking:

Az nálam is félős. Igaz, én amúgy is ilyen gumikesztyűs kis félős vagyok :rofl:
Más meg az ujjával kutyulja :rofl:

spy kids jeremiah GIF

Az anti… az emlékeim szerint Bulgáriából jön :slight_smile:, de az oldalukra ez van kiírva"European orders are shipped from our European partners ( Europe to Europe Transition ) with courrier, delivery time 24 hour"

már nem…utoljára görögből

az is Eu, végül is az a lényeg.

az ingyen szállítást eltörölték 80€ felett :sad_but_relieved_face:

A cukrászboltos glicerin az vg ?

Csak annyit írnak, hogy 99,9 %. Viszont ugyanott árulnak Propilénglikolt is. Nem tudom, miből készül. Akkor vásárold a Floravitásat, az biztos hogy VG.

Én is szegedi vagyok, nem mindegy hogy szállítási költség nélkül is lehet-e jót kapni :blush:
Milyen sűrű a 99.9%-os? Ha neked bevált lehet kipróbálnám.

Majdnem olyan a tiszta 100%-os vg, mint a méz. Állagra…

Amíg volt az eliquidvg.eu a szlovákoknál, addig mindig onnan rendeltem. Ott még jó ára volt az alaplének 3e. Ft körül bekeverve. Azóta az Aromamestert jelölték meg magyarországi örökösüknek, de ott már ugyanez háromszor annyiba kerül. Érdekes módon az nem lett drágább annyival. Azóta veszem a cukrásdiszkontost, harmadszorra vettem meg ott a kilós kiszerelést, egyetlen dolog fura, hogy vödörben van, de átöntöm palackba. A tiszta glicerin az majdnem méz sűrűségű, de víztiszta, átlátszó. PG-vel összekeverve nem veszek észre semmi különbséget a saját keveréseim és innen a fórumról mások által küldött kóstoló likvidek állaga között. Egy a hátránya, hogy csak kilós kiszerelésben árulják mind a kettőt. De ha marad ki PG, a legközelebb csak VG-t veszek. Nálam egy negyed évig elég ennyi folyadék.

1 kedvelés

nincs 100%

1 kedvelés

Akkor a full vg , nem 100%? Csak kérdezem..

99.99% nem nincs..

2 kedvelés