Ha a vám megfogja lesz ejnyebejnye…
Há pont ezé, agyalok mi legyen vagy ne legyen. Nincs most erre külön büdzsé, hogy mivan ha bedől a dolog.
jövedéki termék, keményen fog a ceruza ha…
Ez már tényleg a ha csak minden kötél szakad kategória nálam.
Meg egyébként is 1000-es nik…nem tudom hozzá mernék-e nyúlni…az azért már nem tréfa meg kacagás.
Van ott 100as is. 1000est én se vennék, attól már kopik a tetkó is.
1000 es nic
Az nálam is félős. Igaz, én amúgy is ilyen gumikesztyűs kis félős vagyok
Más meg az ujjával kutyulja
Az anti… az emlékeim szerint Bulgáriából jön , de az oldalukra ez van kiírva"European orders are shipped from our European partners ( Europe to Europe Transition ) with courrier, delivery time 24 hour"
már nem…utoljára görögből
az is Eu, végül is az a lényeg.
az ingyen szállítást eltörölték 80€ felett
A cukrászboltos glicerin az vg ?
Csak annyit írnak, hogy 99,9 %. Viszont ugyanott árulnak Propilénglikolt is. Nem tudom, miből készül. Akkor vásárold a Floravitásat, az biztos hogy VG.
Én is szegedi vagyok, nem mindegy hogy szállítási költség nélkül is lehet-e jót kapni
Milyen sűrű a 99.9%-os? Ha neked bevált lehet kipróbálnám.
Majdnem olyan a tiszta 100%-os vg, mint a méz. Állagra…
Amíg volt az eliquidvg.eu a szlovákoknál, addig mindig onnan rendeltem. Ott még jó ára volt az alaplének 3e. Ft körül bekeverve. Azóta az Aromamestert jelölték meg magyarországi örökösüknek, de ott már ugyanez háromszor annyiba kerül, csak a nic. éri meg. Érdekes módon az nem lett drágább annyival. Azóta veszem a cukrásdiszkontost, harmadszorra vettem meg ott a kilós kiszerelést, egyetlen dolog fura, hogy vödörben van, de átöntöm palackba. A tiszta glicerin az majdnem méz sűrűségű, de víztiszta, átlátszó. PG-vel összekeverve nem veszek észre semmi különbséget a saját keveréseim és innen a fórumról mások által küldött kóstoló likvidek állaga között. Egy a hátránya, hogy csak kilós kiszerelésben árulják mind a kettőt. De ha marad ki PG, a legközelebb csak VG-t veszek. Nálam egy negyed évig elég ennyi folyadék. Innentől már csak a nikotinos alapot és az aromákat kell rendelni.
nincs 100%
Akkor a full vg , nem 100%? Csak kérdezem…
99.99% nem nincs…