Teljes mértékben megértelek! Ja de előtte a driptipeket hozd át a szomszédtól
Már tuti ők is neked tárolják amennyi van!
Na még olyat nem vettem de nincs is késztetésem rá
Ja meg több ezres aromák!
Már…későés olcsóbb mint a …
Azt írták ha nem veszel ennyi féle "terméket"
de mindegyik jó valamiben max csak szép de azt üzembiztosan hozza
Csak halkan, még meghallja valaki!
Amúgy ebben igazad van, szerintem ebben a vapelésben az egyik ha nem a legfontosabb, hogy mit szívsz be a szervezetedbe! Én szeretem a minőségi, nem kotyvasztott aromákat! De ezen nem is vagyok hajlandó változtatni amíg vapelek!
Teljesen igazad van.Ha egyből valami finommal kezded,azután az analóg már rossz ízű lesz.Én elsősorban kényelmi okokból kész liquiddel kezdtem,és az az igazság,hogy olyat mint a gyári,sosem fogsz magadnak keverni.Aztán jöttek az SnV-k,amik szerintem szintén finomabbak a sima aromáknál.Aztán,én rátaláltam a kivonatokra,ami nekem hozza az analóg feelinget,és meg is voltam
Én már nem ajánlgatok. Ha valaki kinéz valamit, azt megvitatjuk miért jó, vagy épp miért rossz. Ha nem jó, akkor segítek keresni az ő ízlésének megfelelőt. Legyen az POD, vagy bármi más.
Mikor először belevágtam a vapelésbe (2009), az egy kórházi operáció és pár nap benntartózkodás.“kényszere” volt. (Akkor mar bevezették a teljes dohányzási tilalmat a kórházakban is pont).
E-health, majd Ego 650 szett. A hülye Clearomizer tankkal… Ha akkor egy közepes POD lett volna a kezemben helyette legalább, nem komolytalankodtam.volna el 2 évet.
Ez ilyen “adj egy katonát, hátha ízlik” feelingnek teljesen jó, hogy valaki próbára POD-ot vesz. A folytatás meg sokféle lehet.
Csak ugye ne csalódjon, mert akkor is visszaszokik, ha ingyen kapta az eszközt.
És, valóban rengetegen “csak” használni akarják, üzembiztosan.
Térítgetések folyamán hányszor elhangzott ez a mondat: hagyjál már, én biztos hogy nem tekergetek…
Részemről a POD egy kiváló próbaeszköz lehet, vagy a gyűjtemény egyik tagja, de erős dohányosnak átszokáshoz nem biztos, hogy végső megoldás.
Nekem 6 évembe került 30 év analógozás és két év IQOS után az átállás (megnyekkent a kütyü egy külföldi nyaralásnál és már évek óta velem volt az ecigi is … ) …
Sokáig el sem tudtam képzelni, hogy vattázok és tekerek
Két éve kaptam kölcsönbe egy podot. Utána egyből mélyvíz, cserélhető aksis mod, rta- val. A modot szétáztattam, így kissé elment a tekeréstől a kedvem. Visszajött az analog, de csak nem hagyott nyugodni. Lett egy pod, meg még egy, aminek csak a porlasztóját kell cserélni. Aztán lett egy mod, poris tank, utóbbiból még egy. Már megint kacsingatok az rta felé, főként, mióta a Vaperinát olvasom. Bár mostanra teljesen tanácstalan lettem, melyik rta legyen…
Jó helyen jársz kérdez, írd körül. Kapsz tanácsot javaslatot.
Ez itt a reklám helye, de szentigaz:
- “Mióta a Vaperina rendszeres olvasója vagyok, azóta nem gyújtottam rá egyetlenegy cigarettára sem.”
Jó olvasgatást és rta vásárlást!
Ej jónak írod DL ONLY . De tudom javasolni a márkából az AMMIT mtl. Ez spec dl ammit 25 de befogható mtl-re is
Haha…én pont mostanában fogtam munkára az Intake DL-t MTL-re is. Azt kell mondjam, hogy hosszas állítgatás, tekerés választás után már nehezen különböztetem meg ízben, TH-ban az Ammit RTA-tól…és a gőz is pariban van.

Ugyanúgy egy csepp aromát teszek a tartályba és ad olyan telt ízt, hogy nem kívánok töményebbet.
Jelenleg 0.8 Ohm a tekercsem így ha jól emlékszem DRL mert bármikor befoghatom mtl-re . Valahol olvastam 0.6 ohm-tól van ez a „kategóri" 1 ohm-ig.
Plusz a tank sajátossága jól szabályozható légáramlás . Kérem ha tévedek javítsatok ki.
Én 0.65-70-re tekertem ami 14-16 Watton oké…és kapaszkodj meg, ugyanezt a tekerést használom DL-re is 20-22 Watton …és működik Most pont MTL-ezek
De 3 mozdulattal DL a szett (drip tip csere, levegő állítás, watt ráadás…ez max 10mp) és voálááá
DL zsamo pontos érték 0.85, ss316 28ga márkát nem tudom, 5menet plus lábak, 2.5 magon, cotton cloud vatta 15-17 W. Tcr-t nem tudom állítani.
De jelenleg TC amiben nyúzom és kielégítő kiváló fenomenális.
enyém ss316l 28ga, 6 menet, 2.5mag, cotton clouds vatta
Veszek egyet ss ben