A Nagy Brunhilde kibeszélő!

Szia @blini80 :hugs: 2.1es AFC 2.5ös magon volt 5 menet Superfine MTL Fused Clapton, az a Vandy Vape felé. A levegőző teljesen nyitva volt és kb fél mm-re volt az AFCtől a tekercs alja. Ha feljebb emeltem melegedett a top cap, de feljebb opvashatsz is erről. Azt hiszem ez volt a témaindító probléma. :thinking:

3 kedvelés

Köszi @Vaperina_Kinga
Végül 2mm es furat mellett döntöttem kezdésnek,ha már afc-t kellett fúrkálnom,nehogy túlfúrjam és bumm pont betaláltam a saját elképzelésem vele kapcsolatba,köszi az infót​:+1::v:Pont tökéletesen hozza a desszert,gyümis vonalat éshát erre is gondoltam vele kapcsolatba​:thinking::slightly_smiling_face:

1 kedvelés

nagy tudatlanságomban én ezt a coilt rendeltem - VandyVape / Prebuilt Ni80 Tripple Fused Clapton Coil 0.41 Ohm aminek ha jól értettem 2,5mm az átmérője, ehez rendeltem egy 3mm-es wotofo vatátt, remélem jó lesz a dolog… ><

3 kedvelés

Én 3mm-nek látom, szóval pont jó bele :slight_smile:
Egy Triple-t nem is tekernék 2.5-re.

1 kedvelés

Most olvastam vissza :slight_smile: sry

1 kedvelés

Örülök, hogy sikerült. :hugs: Használd egészséggel. :kissing_heart:

2 kedvelés

Köszi @Vaperina_Kinga
Egy délután alatt megszerettem,annyi,hogy zavar hogy ilyen hiányos állapotban sikerült megszereznem afc-k hiányában(dobozát eltökítették),de ezt leszámítva teljesen rendben van,megis indoklom számomra miért,mert nem mondanám egy ízkazánnak viszont ameddig pl egy Taifunba túltolódik egy Biscuit Crakers kókusza addig ebből pedig teljesen kiegyensúlyozottan jönnek az ízek,szval valszeg az édes sem lessz túl édes ami számomra egy megváltás esetleges desszert vagy sütis netán gyümis ízeknél,még a végén megszeretek a dohányosok mellett más ízeket is,mondjuk részben nektek is köszönhetően​:hugs:

3 kedvelés

AFC csere volt tegnap, a 0.9-es lett a nyerő. Külső levegőzés, (mint ahogy te is írod) nyitva teljesen, es tekerés max 0.5mm-re az AFC-től, vandyvape superfine mtl fused clapton 30*2(=)+38ga. 2,5 magon, 6 menet, 0.80 ohm, 15 watt. Tökéletes lett. Jó szűk és rácuppanós mtl lett. És a topcap-em sem melegedik többé…
Köszi a tippet :wink:

2 kedvelés

Örülök, hogy bejött. Használd egészséggel. :hugs:

2 kedvelés

Brunhilde-t próbálta már valaki TC-hez való huzallal?
Ha igen, milyennel, és milyen hőmérsékletet érdemes beállítani?
TC-vel ez lesz az első próbálkozás, úgyhogy minden tapasztalat érdekelne :blush:

Sziasztok. 2-es magon, hogy rendezitek el azt a kevéske vattát, a hildában?

Nem olyan kevéske az…

3 kedvelés

3ik tekerés/vattázás ma. Afc csere 1.2-re. 28ga kanthal sima szálhuzal. 2 magon, 7 menet, 1.40 ohm, 10 watt. És láss csodát!!! Cseppet sem melegszik…

6 kedvelés

Szuper! És íz?

1 kedvelés

Elég jó. Fel emeltem 11 wattra. Igy most már nagyon jó.

3 kedvelés

Akkor még se adod férjhez? :blush:

2 kedvelés

Mihez kezdenék én nélkületek… :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

1 kedvelés

Ha megy jól akkor nem…:wink::smiling_face:

3 kedvelés

Na ugye hogy ugye​:slightly_smiling_face:mondtam én azt a Fused Claptont meg tartsd meg a nagyobb afc-hez,hátha egyszer úgy jársz mint én és elkezdesz tág mtl/szűk dl tolni​:v::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Már toltam dl-ben is De amióta rta-m van azóta nem is akarok hallani a másik fajtáról

1 kedvelés