Én tudtam, hogy megcsinálod. Gratulálok!
Na akkor veszek most mar én is egyet tele van veletek a hócipőm
Lehet az agyadra megyek… de, ha szörcsög olyan Watton ahol az íz viszont már jó, akkor még mindig sok a vatta?
Akkor sajna picit kevés.
Ugye hogy itt mindíg talál valamit az ember
ez,most így marad legalább holnapig.
Pont most olvastam, hogy volt már téma, úgyhogy bocsi! Legközelebb előbb rákeresek mielőtt kérdezek
Az a jó a keresésben, hogyha még lett oldva egy probléma, akkor ott a megoldás is. De kerdezhetsz is nyugodtan, mert már én sem tudom mi van az oldalon, annyi mindenről beszéltünk. Én nem foglak elkuldeni, ettől nem kell félned.
Köszönöm!
Nem én találom ők találják tisztara mint a volt csajom a cipő boltban én csak fizetek
Alakul a kapcsolatom Brunhilde-vel
Nem bírtam magammal és este még újra vattáztam. Izre nem volt tökéletes, de azt már tudom, hogy kell neki idő.
Most reggelre az íze is megjött, nem szörcsög
Szóval jó lesz ez
Csak betörőd a kicsikét végül . Most még biztos makacskodd ik megszelídül majd a kicsi kacsodban, és olyan lesz mint egy kezes bárány
Lekapom a brunhilde mtl topcap-et es liquid van benne… Es a deck resz tetején is áll a liquid… Ez mitol lehet? Esetleg normális ez a jelenség? Pár perce töröltem le…
Ez nálam is ilyen volt. Lecsapódott a pára. Normális jelenség.
Jaja,ez alap,sima kondenz.Abban a topcap-ben van boven anyag,ami visszahuti a goztSzerintem minel alacsonyabb watton hajtjuk ,annal tobb keletkezik.Legalabbis nalam vodorszamra all benne,de nem zavar
Szia! Nekem van kettő is (már csak volt mert egyet eladtam) nekem mind a kettő dl volt mert az mtl-t ugyan próbalgattam de soha sem fogott meg. Az egyiket nagyon sokat használtam és az bizony el is kezdett folyni az üveg és a fém összeérésénél, de ez simán cserélhető csak ott el tud fáradni a gumi, ezen kívül folyást nem tapasztaltam csak akkor amikor kapkodva késésben megtöltöttem aztán nyitva maradt a betöltő nyílás akkor viszont a zsebembe is belefolyt, szóval erre oda kell figyelni. Tisztitásban nem mondanám macerásnak csak egy kicsit időigényesebb mert áll egy pár elemből. Amit nagyon kiemelnék benne az a levegőzés, nagyon jól személyre és igényre szabható és jól állítható. Én az építését is szerettem, jól hozzáférhető minden irányból és tényleg könnyen építhető. A mérete szerintem a legkérdésesebb dolog, nem egy kis darab és ezt szerintem választásnál figyelembe kell venni hogy ez kinek fér bele és kinek nem, én egy Aegis X-en használtam és a kettő együtt azért egy robosztusabb látvány amit azért a szemnek szokni kell egy kicsit.
Mtl Brunhilderől kérdezném,hogy aki esetlegesen használta afc nélkül,milyen setup vált be úgy nála?És bírták e az iramot a sodronyok?
Hali, én most szerzem be az első DL Hildám, előtte sosem használtam coilt stb… a gyári porisról szoktam át a mesh lapra, és most akarok gyári tekerést használni később majd sajátot tekerni, az lenne a kérdés hogy dualba milyen előre tekerést rendeljek ? gondolok itt az átmérőre meg kb mindenre xD
AFC nélkül 3as a levegőző, szerintem 3as magon egy sima claptonból 6-7 menet bőven jó lehet, hogy fél DL állapotba kerüljön a Brünci.
Szia @Kornis Üdv köztünk
Személy szerint nem volt DL Hildám, de amit próbáltam még régebben, abban sima SS clapton volt, 3as magon 6 menet. Nem kell szerintem túlmisztifikált clapton bele, a sima is tökéletes. Különben csak nyúzná az akkut.
Szia @Vaperina_Kinga
Te egyébként mekkora afc mérettel használtad és milyen setup volt benne?
Csak azért érdeklődök,mert hozzám került egy Hilda igencsak hiányos állapotban egy db jó szűk afc-vel ami már nekem is szűk,de mivel egyébként is szűk dl-re szánnám,így holnap fúrnám is fel az afc-t,csak nehogy túl fúrjam,afc nélkül nekem sok ma próbálltam.