A Nagy Brunhilde kibeszélő!

Én tudtam, hogy megcsinálod. :smiling_face_with_three_hearts: Gratulálok! :kissing_heart:

6 kedvelés

Na akkor veszek most mar én is egyet :slight_smile: tele van veletek a hócipőm :heart_eyes: :rofl:

5 kedvelés

Lehet az agyadra megyek…:blush: de, ha szörcsög olyan Watton ahol az íz viszont már jó, akkor még mindig sok a vatta?

3 kedvelés

Akkor sajna picit kevés. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Ugye hogy itt mindíg talál valamit az ember :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

:joy::joy::joy: ez,most így marad legalább holnapig.

Pont most olvastam, hogy volt már téma, úgyhogy bocsi! Legközelebb előbb rákeresek mielőtt kérdezek :blush:

2 kedvelés

Az a jó a keresésben, hogyha még lett oldva egy probléma, akkor ott a megoldás is. De kerdezhetsz is nyugodtan, mert már én sem tudom mi van az oldalon, annyi mindenről beszéltünk. :blush: Én nem foglak elkuldeni, ettől nem kell félned. :hugs:

8 kedvelés

Köszönöm! :blush:

4 kedvelés

Nem én találom ők találják tisztara mint a volt csajom a cipő boltban :smiley: én csak fizetek :smiley:

4 kedvelés

Alakul a kapcsolatom Brunhilde-vel :blush:
Nem bírtam magammal és este még újra vattáztam. Izre nem volt tökéletes, de azt már tudom, hogy kell neki idő.
Most reggelre az íze is megjött, nem szörcsög :blush:
Szóval jó lesz ez :blush:

8 kedvelés

Csak betörőd a kicsikét végül . Most még biztos makacskodd :joy:ik megszelídül majd a kicsi kacsodban, és olyan lesz mint egy kezes bárány :innocent:

2 kedvelés

Lekapom a brunhilde mtl topcap-et es liquid van benne… Es a deck resz tetején is áll a liquid… Ez mitol lehet? Esetleg normális ez a jelenség? Pár perce töröltem le…

1 kedvelés

Ez nálam is ilyen volt. Lecsapódott a pára. Normális jelenség. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Jaja,ez alap,sima kondenz.Abban a topcap-ben van boven anyag,ami visszahuti a gozt​:grin:Szerintem minel alacsonyabb watton hajtjuk ,annal tobb keletkezik.Legalabbis nalam vodorszamra all benne,de nem zavar​:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Szia! Nekem van kettő is (már csak volt mert egyet eladtam) nekem mind a kettő dl volt mert az mtl-t ugyan próbalgattam de soha sem fogott meg. Az egyiket nagyon sokat használtam és az bizony el is kezdett folyni az üveg és a fém összeérésénél, de ez simán cserélhető csak ott el tud fáradni a gumi, ezen kívül folyást nem tapasztaltam csak akkor amikor kapkodva késésben megtöltöttem aztán nyitva maradt a betöltő nyílás akkor viszont a zsebembe is belefolyt, szóval erre oda kell figyelni. Tisztitásban nem mondanám macerásnak csak egy kicsit időigényesebb mert áll egy pár elemből. Amit nagyon kiemelnék benne az a levegőzés, nagyon jól személyre és igényre szabható és jól állítható. Én az építését is szerettem, jól hozzáférhető minden irányból és tényleg könnyen építhető. A mérete szerintem a legkérdésesebb dolog, nem egy kis darab és ezt szerintem választásnál figyelembe kell venni hogy ez kinek fér bele és kinek nem, én egy Aegis X-en használtam és a kettő együtt azért egy robosztusabb látvány amit azért a szemnek szokni kell egy kicsit.

5 kedvelés

Mtl Brunhilderől kérdezném,hogy aki esetlegesen használta afc nélkül,milyen setup vált be úgy nála?És bírták e az iramot a sodronyok?

1 kedvelés

Hali, én most szerzem be az első DL Hildám, előtte sosem használtam coilt stb… a gyári porisról szoktam át a mesh lapra, és most akarok gyári tekerést használni később majd sajátot tekerni, az lenne a kérdés hogy dualba milyen előre tekerést rendeljek ? gondolok itt az átmérőre meg kb mindenre xD

2 kedvelés

AFC nélkül 3as a levegőző, szerintem 3as magon egy sima claptonból 6-7 menet bőven jó lehet, hogy fél DL állapotba kerüljön a Brünci. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Szia @Kornis :blush: Üdv köztünk :hugs:

Személy szerint nem volt DL Hildám, de amit próbáltam még régebben, abban sima SS clapton volt, 3as magon 6 menet. Nem kell szerintem túlmisztifikált clapton bele, a sima is tökéletes. Különben csak nyúzná az akkut.

3 kedvelés

Szia @Vaperina_Kinga
Te egyébként mekkora afc mérettel használtad és milyen setup volt benne?
Csak azért érdeklődök,mert hozzám került egy Hilda igencsak hiányos állapotban egy db jó szűk afc-vel ami már nekem is szűk,de mivel egyébként is szűk dl-re szánnám,így holnap fúrnám is fel az afc-t,csak nehogy túl fúrjam,afc nélkül nekem sok ma próbálltam.

2 kedvelés