Brunhilde Mtl tekerés

Sziasztok,

Kezdő építész vagyok, megtekertem első Brunhildamat majd egyből vattáztam is ujra mert túlritkítottam :sweat_smile: A masodik már jó lett viszont az miert lehet hogy elég sokszor “pukkan” egyet szívás közbem a cucc :grin: köszi a sehítséget! Ni80 VV fused clapton 8 tekerés 1,56 ohm lett. 13-14 w. Nem olyan szép teltek a kifújt gőzök sem -szerintem-

7 kedvelés

Szia az hogy pattan egyet nem jelent semmi rosszat . Ilyenkor a liquid et porlasztja szépen. Ennek halod a hangját :slight_smile: A gőz sok mindentől függ liquid töl például .Pg/vg arány . Ha több vg több a gőz Pg nél az ízek jobban jönnek .Bár én mtl ben 50/50 használok de ez tank és egyén függő. A pattogás miatt meg ne aggódj természetes jelenség. A nagy baj akkor van ha nem pattog ha nem gurgulázik ,szörcsög .Az már probléma .
1,56 ohm amúgy se lesznek amúgy nagy gőzök. Az mtl ilyen . A nagy gőzök a dl tank-ból jönnek .

6 kedvelés

Köszi a választ :slight_smile:
Igazából csak a pattogás zavar, szinte minden slukknál beledurran a számba, hát nem tudom ez normális e. Ezért kérdeztem. Beleszívok és pattan, melegszik a topcapem is

3 kedvelés

Szia @Dirk üdv köztünk :hugs:

Egy picikét több vattával dolgozz, akkor nem fog pattogni. Ha kevesebb a vatta, szinte áll rajta a liquid, azt nem tudja egyenletesen leporlasztani, ezért pattog. Ha a vatta mennyiség megfelelő akkor szépen serceg csak. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Szia!
Szerintem tegyél egy próbát a sima szál huzzallal is, nekem ebben a tankban jobban bejött! ni80, 28Ga 2,5-ös magon! :wink:

6 kedvelés

Köszi mindenkinek! :blue_heart:
Jelenleg csak úgy tudnék több vattával bíbelődni ha kisebb magot tekerek mert 2,5os magra tekertem eddig mert 2,5 os maggal jott hozzá az alap coil is és amit adnak hozzá Firebolt 3mm-es cipofuzo vattát vettem pluszba hozzá amiből nem tudok többet rakni. Nem értem hogy az alap cuccokkal miért nem jó :frowning: Lehet tényleg belerakom azt a coilt amit küldtek hozzá, abba hátha elég vastag ez a firebolt vatta. Köszi még 1x :v:

1 kedvelés

Szia. Üdv köztünk!!!
Szerintem az a watt egy picit sok lesz annak az ohm-nak amit írtál… Annak az 1.56 ohm-nak ne adj többet, mint 8-10 watt.
Amúgy én is azt mondom, h próbáld ki a sima szálhuzalt is. Nekem is van brunhilde mtl kazánom. És nekem kizárólag a sima szálhuzal jött be vele. Pedig próbáltam én is mindenféle huzallal. Egyedül ami nekem bejött, az SS316L 28ga-s sima szálhuzal. Nekem azzal tökéletes…SS316L 28ga, 2.5 magon, 8-10 menet, nagyjából 1.00 ohm körülre jön ki, és 10-13 watton… Ma lesz tekerve nekem is a brunhilde. Kesobb jövök még infókkal…

5 kedvelés

Sziasztok!
Köszi a tippeket!
Egyenlore sajnos tovabbra sem sikerult megoldani ezt, beleprobaltam azt a coilt amit adtak hozzá Ni80-as sima bem clapton, nem ritkitottam a 3mmes firebolt vattán és ugyan úgy pukkan talan kicsit kevesebbet

1 kedvelés

Ja és 0,85 ohm lett 10-12W és melegszik elegge a topcap

2 kedvelés

Bármit csinaltam nem volt jó benne nekem ,én elengedtem a csajost pedig tetszett mindkettő a dl is és az mtl is :rofl:

2 kedvelés

Szerintem az a 8-10 watt kicsit kevés lehet neki… Én 8-10 vatton hajtom amikor 1.4-1.5 ohm-ra tekerek…

2 kedvelés

Én, végig olvastam egy rakat tesztet és én , inkább a RIPLEY RDTA választottam :slight_smile: majd beszámolok én is :stuck_out_tongue_closed_eyes: (hétfőn )

2 kedvelés

Azért ez a Brünci neked elég top3 tank, nem? :+1: Minőség, megbízhatóság, design…
Meg eszerint kamionos stílusra is perfekt.

3 kedvelés

Igy van, igazad van ebben teljesen. Habár az elején nekem is okozott némi gondot, de aztán rájöttem, mi a nyitja és azóta nincs vele gond, iz/gőz tökéletes… Viszont most kicsit háttérbe szorult, amióta vettem a siegfried rta-t… :smiling_face:

1 kedvelés

Azaz, a Szigfrid. Az is hasonló dizájnos profi cucc.

3 kedvelés

De tudod miért…
Mindkettő vapefly cuccos… :grin:

2 kedvelés

Amúgy már a nejem is kezdi belátni, h ez a vépelés nem valami hóbort, hanem attól sokkal több nekem… :smiling_face:

3 kedvelés

4 bejegyzést új témára osztott fel: Brunhilde MTL és Pioneer V1.5 - Nem jönnek a gyümölcsös ízek