A Nagy Brunhilde kibeszélő!

Nah… Alakul ez lassan…

Viszont 4-6 másodperces slukkokat tolok vele… Lassan es hosszan… :wink:

És már nem is melegszik… :sunglasses:

7 kedvelés

Megvan a valodi ok, hogy miért melegszik a brüncim.
Volt 10 ml 50/50-es levesem. Szivhattam bárhogy, nem volt vele gond. Most viszont már csak 70vg/30pg levesem van. Ezzel ismét melegszik. Szoval akkor váltani kellene, és áttérni az 50/50-es levesekre. Igy több gond nem lesz. :grin:

5 kedvelés

50/50-nél meg az SS szálhuzal a baj. Akkor került elő a ni80as mtl clapton. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Még nem vettem ss szálhuzalt, viszont a ni80 és kanthal A1 28ga-s szálhuzaljaim már lassan kezdenek kifogyni. És mivel lehetséges h hónapokra távol leszek a melóm miatt, igy fel kell töltenem a készleteimet. Úgy rendesen.
De köszi az infót. Az mtl clapton huzal is része lesz így a rendelésnek… :smiling_face::wink:
Amúgy meg németben ilyen gond nincs. Google térkép, damfastore… És gond megoldva…

2 kedvelés

Dampfdorado-nak ha van boltja, az is jó hely. Illetve a Royal Vapor.

4 kedvelés

Passz? Nekem ugyanez volt teletömve, ráejtve a vatta…50-50,30-70 az összes féle drót ,bálakötöző madzag mindent bevetettem de nem adta.
Van más ,jobb már, pedig sokan dicsérik még sem adta magát.

1 kedvelés

Nekem sosem szörcsögött. De asszem a túl nagy vákuum elősegíti, hogy gyorsan szivod fel a liquidet is. Ezért lehet megtelik a vatta. Csak egy gondolat, biztosra nem tudom, mert én a 2.1es AFCvel toltam.

2 kedvelés

Én ugyanígy vagyok vele. Egyetlen egyszer tökéletes volt, soha többet. Feladtam és elajándékozom :blush:

3 kedvelés

Volt hildám de még azelőtt ment, hogy hozzányúltam volna, de olvasva ezt a topikot kicsit sem bánom. Pedig bitang dög, de látom csak a baj van vele. :smile:

4 kedvelés

Ez már nekem túl magas… Ma vettem 50/50-es liquidet és canna cotton vattát is. (az elobb osztottam meg a napi vapeben…) Megtekertem, ni80 28ga-s sima szálhuzal-al, 2.5 magon, 7 menet, 1.10 ohm, szokásos 13-14 watton. Ízre elég jó, viszont újra tűzesedik a kazán…

Tegnap tettem bele 50/50 liquidet, es egyáltalán nem melegedett. Ma meg tiszta forró az egész topcap

3 kedvelés

Ares2 ? az nekem is melegedett…

3 kedvelés

Nem. Hanem a brünci…

2 kedvelés

ahh azt nem ismerem… :slightly_smiling_face:mag méreten változtatnék…

2 kedvelés

Merre? 3ra vagy lefele 2re?

2 kedvelés

inkább felfelé 3-as ra…de ehez ismernem kéne…2tekerés az egész annyit megér egyet 3as on 1et 2-esen

1 kedvelés

elég nagy a deck a képen igy 3as

3 kedvelés

Vatta…szerintem ha az új

1 kedvelés

Már csak a te leírásaid alaján us úgy döntöttem, nem kell Brünci nekem. :neutral_face:De drukkolok, hogy összeálljon.
Ritka kényes pitsa egy pl. Kayfunhoz képest…
A melegedés az meddő teljesítmény, ha nem párosul extra gőzzel.

Belefáradtam.a mai nap egy kín szenvedés volt. 4szer tekertem meg a hildát és osszevissza megy. 2.5 magon 6 menttel 0.4 ohm volt. A modom be állt 40 wattra. Bele szívok, totál égett minden. Ujra tekerem 7 menettel. A huzal ni80 28ga sima szálhuzal. Most 1.63ohm-ot mutat.

Valami nagyon nincs itt rendben. Cseréltem modot, azon is ugyanígy van.

2 kedvelés

510-be a csavar jó?Megvan húzva.,

2 kedvelés