Este újra tekerem. Valószínűleg a 0.9 arc hez sok lesz amit tekertem. Megpróbálom 2-es magra
Hát igen, a vattát nem spóroltam ki
A kapilláris elv, amivel a sodronyok működnek lassú. Ezért alapból nem a legjobb a léellátása a tanknak. No de ez megoldható egy laza szerkezetű vattával, amit nem visz az ember túlzásba. Én csak ráültettem a vatta végeit a sodronyra, tökéletes volt. Vapefly Cotton Cloud’s. Ennél lazábbat nem tudok mondani, a piac DL irányba mozdult vatta kérdésben is.
Sajna csak a szűk mtl-t bírom. Ha túl levegős, olyan utána mintha…nem tudom jól megfofalamazni, torok szorító érzés szóval mintha nem tudnék utána nyelni. Lényeg, hogy 1.2-nél nagyobbat biztos.nem tudok próbálni, mert már úgyis sok kicsit
Szerintem van is otthon olyan vattám. Este kipróbálom!
Megértelek, akkor viszont a 2es mag amit írtál, az talán jó lesz bele, ha pedig letolod a tekerést közel az AFC-hez akkor az is a levegőt lassítja.
Kíváncsian várjuk beválik e.
Este kipróbálom, és persze kevesebb vattával
Csak üljön a sodronyon, lazán.
Egyébként szerinted lehet még lejjebb a tekerést, vagy így jó? Ez a tegnapi tekerés. A vatta nem látszik túl jól, hogy mennyi van benne…
A tekerés jól néz ki, szuper ügyes vagy. A vattát nem tudom megítélni, de megpróbálok keresni egy képet neked.
Az ares2-höz kapott hézagos segédet használtam hozzá
Amelyikeken látszik valami értelem, azokat ide teszem. Nincs túlvattázva, tényleg csak rá van ültetve a sodronyra. Ez abból látszik, hogy nem tölti ki a vájatot a vatta. A tekerősegéd jó dolog. De ha az ujjaddal megnyomod még magán a tekerősegéden akkor a huzal természetes rugózása pont annyi hézagot hagy amennyi kell.
Köszönöm Na én kínosan ügyeltem rá, hogy kitöltse a vájatot
Az mennyiségben jelent több vattát. A liquid mindig kitolti az összes vattát, a tekercs pedig mindig az összes vattából szeretné kiporlasztani azt. Ez gyerekesen hangzik, de ne értsd félre kérlek. Csak arra célzok, hogy a kevesebb vatta, kis utat jelent a liquidnek, ami viszont jót tesz az íznek.
Makogok ma csak… Elnézést.
Értem amit írtál
Figyelni fogok rá, hogy ne tömjem túl. Csak féltem, hogy különben valahol folyni fog, ha nem teszek bele eleget.
Nálam nem folyt sosem, pedig gyakran utazott fektetve. Szerintem Nálad sem fog.
https://vape42.hu/termek/super_sorb_cotton_cord.html
Nekem ö is nagyon bejött bár én 2.5 magon használom
Ilyenem is van, csak mikor beszereztem már a Brünci nem volt meg, így nem tudok ezügyben nyilatkozni. De cseppet tömörebb mint a Cotton Cloud’s.