Akkor már csak az marad, hogy élvezd munkád gyümölcsét.
Amúgy meg… nekem, még az 1.2-es afc is mintha eléggé levegős lenne. Az 1.2 afc-vel és külső levegőzés majdnem zárva. Igy is eléggé levegős. Több mint valószínű, h ki lesz próbálva a 0.9-es afc is, a következő építésnél…
Végül a 0.9-es afc lett nálam a nyerő. Ni80 28ga,2.5 magon, 9 menet, kissé szét húzva (spaced coil),1.55ohm, 9.5 watton, lassú hosszú slukkokkal, tökéletes.
Gőzben gazdag szép hétvégét nektek is
Brunhilde mtl kazán-nál, hogy lehet sok vattát bele tenni, mert a 2.5 magba eléggé kevés fér bele.
Megoldás lenne az, ha hosszabbra hagyom a vatta végét? Mert ha túl vastag a vatta a tekercsben akkor nem izzik át rendesen…
Előre is köszönöm a segítséget…
Igen! És terítsd szét amennyire tudod. Én is hosszabra hagytam mindig a Brünciben, és meg is borzoltam, hogy könnyebben vegye a liquidet. Abszolút bevállt nálam.
Segítség
Megjött brunhilde. Hogy lehet az eredetileg benne lévő drip tippet kiszedni? Lecsavarodik, de ki nem jön. Nem akarom egyből leamortizálni
Kéz csókolom !
Pedig elméletileg ugyanaz mint a többi ki kell jönnie húzásra !
Én papírzsepivel szoktam megfogni úgy könnyebb !
Köszönöm a tippet!
Miért nem jutott ez eszembe?!
Sikerült, de ez aztán passzentos
Ha legközelebb nem akarsz nagyon erőlködni, akkor vedd le a kupakot és belülről told ki valamilyen eszközzel (ceruza vagy mit tudom én)
Néztem azt is, de nem akartam tönkretenni
A zsebkendő teljesen jó megoldás volt!
Viszont amennyire vártam, hogy megérkezzen…nem.tudom szeretni fogom e
Kétszer tekertem újra, és egyre rosszabb
Kell neki a fused huzal
https://liquidhall.com/tekeresi-kellekek/kiszerelt-ellenallashuzal/vandy-vape-3/vandy-vape-superfine-mtl-fused-clapton-ka1-ellenalashuzal
valami ilyen huzallal érdemes !
Nálam a fiókban csücsül mert van jobb ! A flash - evapor V4.5 s aszem ez a neve.
https://vape42.hu/termek/coilology_ni80_mtl_fused_clapton_23040ga_3m.html
Inkább ez a huzal való bele !
Pont ilyen van benne
Elsőre az 1.2 afct tettem bele, és 5 menetes tekerés…túl levegős volt nekem, és nagyon melegedett,
Kicseréltem a 0.9 és afcre és hat menet. Most nem melegszik annyira, viszont a levegőző lyuknál idegesítő sípoló hangot ad…
Ráadásul most azt a vattát tettem bele amit adtak hozzá, és szerintem annak érzek valami.fura ízét.
Az 1.4 es afc-vel adja a legjobb ízeket amúgy 13,5 watton !
Csak nekem már az 1.2 is túl soknak tünt
Nem.tudom ismered.e gtx vagy zenith 2 tankokat, mindkettőnél egy max 2 lyuk volt nyitva
Sajnos nem használtam egyiket sem ! Igaz mondjuk én Kanthal A1 szálhuzallal is elég jóra megoldottam ! Csak ki kell kísérletezni.
Persze, tudom
Csak felbosszantot.
Holnap új nap, új tekerés
Tegnap megtekertem, Ni80 fused clapton 30*2(=)+38ga.2.5 magon, 5 menet. Afc 0.9. Aztán 3 órás használat után, kuka. Ízben semmit nem éreztem. Most az van benne amivel jött a dobozban. Eddig elmegy. Már azon is gondolkodtam h menesztem… Az ares 2 sokkal jobb ízeket ad… Viszont ez szubjektív…
Nekem akkor ad furcsa hangot a levegőzésnél amikor csak félig van nyitva a kulso levegőzés. Amikor teljesen nyitva van akkor semmi sem hallatszik. Nekem is a 0.9 afc van benne.
Én szerettem a Brünhilde-met, az oly sokat emlegetett, és az én ajánlásaimban is állandóan szereplő Vandy Vape Ni80 Superfine MTL Fused Claptonnal (30ga x 2 = 38ga) 5 menetet szoktam 2.5-ös magra tekerni. Amennyire lehet közel a levegőzőhöz, 2.1-es AFC-vel. Igaz, hogy elég tág, már-már fél DL, de véleményem szerint így adja a legjobb ízeket. Én ezzel a setuppal és AFC-vel építeném, és csak a külső levegőzőt zárnám el kicsit. Vattából pedig valami lágy szerkezetűt. Próbáltam tömörrel, de nem igazán tetszett az íze. És persze arra is kell ügyelni, hogy ne legyen túl sok vatta a vájatban. Minél hosszabb utat tesz meg a liquid a tekercsig, annál több esélye van tompulni az íznek. Bár már eladtam, de durván 1.5 évig minden nap használtam és hiszti volt, ha épp el volt mosva. Jó kis tank, csak érzéssel.