Szia! Nem is gondoltam volna,h ott a hiba. De már működik,ez a lényeg!
Negyed tanknál nem szállít levest a sodrony. Kezd idegesíteni.
A régi vagy a tartalék? VG többletet szívsz?
A tartalék. 50:50
Ok. Köszönöm!
Csomót agyaltam most ezen, de nem jövök rá. Talán a vatta? Vagy túl erősen fonták a sodronyt?
Negyed tankik semmi gond,ha újratöltöm megint jó. Azért a vattát megnézem. Ami benne volt gyárilag,vizet szállítja,levest nem. Én is arra gondoltam,h szorosra fonták.
És hogy tetszik a gőz-okádó műfaj?
Szia! Gőzben szuper! Ízben mit tapasztaltál? Fused clapton adta rendesen vagy a gőz rovására ment?
Köszi a választ! Akkor a konklúzió, hogy halványabb ízek jöttek ugyanazon huzallal mint szűkebb AFC-vel MTL-ben?
Még nem mertem. Szerintem visszafolyna.
Nekem az Avocado ha nem kértem is visszafolyott. Passzentosra kell kitölteni a levezetést, csak az a baj, hogy ha összeesik a vatta akkor borul az elmélet.
A cotton bacon sem esik össze elvileg. Hogy gagyi e azt nem tudom.
Ja én úgy értettem, hogy van akinek a cotton bacon gagyi. Ergo megoszlanak a vélemények. Én nem tudom CB ügyben nyilatkozni, mert nem használtam. Próbálni próbáltam azzal kitömött DL tankot, de az nem sok mindent mond el. Max annyit, hogy jól hozta a vártat.
De mintha azon már túl lenne. Vagy tévedek?
Én a saját tapasztalatairól tudok nyilatkozni, még nem próbáltam még csak vattával, sodronyt nélkül.
Ha végig gondolom a dolgot, szerintem megoldható, csak nagyon sok vattát kell atküldeni a tekerésen. Az biztos, hogy a vatta csere idő legalább 3x annyi lesz tőle.
Figyu, majd küldöm az utazó dl Hildát, aztán ki is tudod próbálni!
Szervusz Druszám !
Én kivettem a sodronyokat ! 2mm es magra 0.25 kanthal 4 menet 1 ohm . 1.4-es afc , a vattát csak épp, hogy bele lógatva a furatokba, tökéletesen teszi a dolgát ! Majdnem elfelejtettem 6.5 - 7 watt elég neki , és a levessel is jobban spórol.
Attila, én még egy kis türelmet kérnék, ma hajnalban merült fel az ötlet , a megvalósítás azonban nem csak rajtam múlik. Amint sikerül keresztülvernem ötletem a “tulajon”, jelentkezem az eredménnyel.