A Nagy Brunhilde kibeszélő!

Szia! Nem is gondoltam volna,h ott a hiba. De már működik,ez a lényeg!

3 kedvelés

Negyed tanknál nem szállít levest a sodrony. Kezd idegesíteni.

1 kedvelés

A régi vagy a tartalék? VG többletet szívsz?

A tartalék. 50:50

Ok. Köszönöm!

1 kedvelés

Csomót agyaltam most ezen, de nem jövök rá. Talán a vatta? Vagy túl erősen fonták a sodronyt? :thinking:

2 kedvelés

Negyed tankik semmi gond,ha újratöltöm megint jó. Azért a vattát megnézem. Ami benne volt gyárilag,vizet szállítja,levest nem. Én is arra gondoltam,h szorosra fonták.

3 kedvelés

És hogy tetszik a gőz-okádó műfaj? :slight_smile:

3 kedvelés

Szia! Gőzben szuper! Ízben mit tapasztaltál? Fused clapton adta rendesen vagy a gőz rovására ment?

5 kedvelés

Köszi a választ! Akkor a konklúzió, hogy halványabb ízek jöttek ugyanazon huzallal mint szűkebb AFC-vel MTL-ben?

3 kedvelés

Még nem mertem. Szerintem visszafolyna. :thinking:

3 kedvelés

Nekem az Avocado ha nem kértem is visszafolyott. :smiley: Passzentosra kell kitölteni a levezetést, csak az a baj, hogy ha összeesik a vatta akkor borul az elmélet.

3 kedvelés

A cotton bacon sem esik össze elvileg. Hogy gagyi e azt nem tudom. :smiley:

5 kedvelés

Ja én úgy értettem, hogy van akinek a cotton bacon gagyi. :slight_smile: Ergo megoszlanak a vélemények. Én nem tudom CB ügyben nyilatkozni, mert nem használtam. Próbálni próbáltam azzal kitömött DL tankot, de az nem sok mindent mond el. Max annyit, hogy jól hozta a vártat. :slight_smile:

2 kedvelés

De mintha azon már túl lenne. Vagy tévedek? :thinking:

3 kedvelés

https://vaperina.cc/t/ss-femszovet/2451/76?u=donat

4 kedvelés

Én a saját tapasztalatairól tudok nyilatkozni, még nem próbáltam még csak vattával, sodronyt nélkül. :slight_smile:
Ha végig gondolom a dolgot, szerintem megoldható, csak nagyon sok vattát kell atküldeni a tekerésen. :slight_smile: Az biztos, hogy a vatta csere idő legalább 3x annyi lesz tőle. :slight_smile:

5 kedvelés

Figyu, majd küldöm az utazó dl Hildát, aztán ki is tudod próbálni! :slight_smile:

5 kedvelés

Szervusz Druszám !

Én kivettem a sodronyokat ! 2mm es magra 0.25 kanthal 4 menet 1 ohm . 1.4-es afc , a vattát csak épp, hogy bele lógatva a furatokba, tökéletesen teszi a dolgát ! :relaxed: :+1: Majdnem elfelejtettem 6.5 - 7 watt elég neki , és a levessel is jobban spórol. :slight_smile:

3 kedvelés

Attila, én még egy kis türelmet kérnék, ma hajnalban merült fel az ötlet :wink:, a megvalósítás azonban nem csak rajtam múlik. Amint sikerül keresztülvernem ötletem a “tulajon”, jelentkezem az eredménnyel. :fist_right:

4 kedvelés