Na az meg a másik vezetés közben …az durva lenne tölteni
Meglátom mi lesz a vége. Itt nálunk romániában, nem nagyon értenek hozzá, csak kevesen. Ahhoz h hozzátok küldjem át, sok a posta költség. Igy többe kerül a leves mint a hús…
Nem akarok beleszólni nekem nincs ilyen csajom még a neve se jön be.Viszont rdta-m van egy pár darab…ha szar íze volt én sodronyt vettem bele jobb fajtát .ínséges időben kivettem a közepét a sodronynak ha úgy se volt jó vattával használtam a sodrony helyet.Vékony 0.25 kanthal 7-8 menet 10w-alatt…
Itt minden véleményt szívesen fogadunk… Legalábbis én… Biztosan…
köszi Robi ! vékony huzalt ajánlok a melegedés ellen…3ohm-ig mehetsz viszik a modok…
Sima 28ga ni80 huzallal a tökéletes nekem. És így is marad…
Igy most már nem melegszik. Lehet az én brünci kazánom nem ismeri a fused clapton huzalt…
ugye,hogy ugye
De… Azért… Mindenkinek köszönöm a segítséget… Jó érzés, h van aki támogat, tanácsokkal, ötletekkel… Köszönöm h itt vagytok a “közelben” …
A Hildánál gyárilag igy oldották meg a pinét ,az más kérdés hogy miért sejtésem van max arra tudok gondolni hogy lehető legtöbb modon használhato legyen ,azaz érzékelje magát az rta-t, nekem volt már három …én Kanthalal hajtottam melegedet de csak csekélyen
Ilyen tankom nincs amin ennyire kiállna furcsa…
Igen eléggé szembetűnően kijjebb van a megszokottnál…
Akkor ezek szerint nem csak nekem áll ki az a pin…
Az is pihenőn van nálam nem tudtam úgy építeni hogy ne kelljen neki 50-70 watt hogy érezzek valamit
Szervusztok ! Jó reggelt !
Látod Robi ! Nem figyelsz oda !
Kettes magon nem tudok annyi vattát beletenni h elég legyen bele. Mert az építési felület is elég nagy a hildában…
Hacsak nem hagyom hosszabbra a vatta végét…
Ha nekem sikerült akkor bárkinek is ! Igaz kicsit hosszabbak a lábak de az nem érdekes ! Jah és én 0.25 kanthalt raktam bele ! Kettes magon már bele tudod lógatni a furatba sodrony nélkül ! Egészen le az aljáig !
Most viszont elég jól el találtam az építést. 2.5 magon… És… Hála az égnek… Nem melegszik. Vagyis egy szikrát, de az természetes… Sztem.
Úgy igen. 2-es magon, igen…
Most már csak óvatosan… Itt a főnök nő…Szép jó reggelt @Vaperina_Kinga…