A Nagy Brunhilde kibeszélő!

Na az meg a másik :grin:vezetés közben …az durva lenne tölteni​:rofl:

Meglátom mi lesz a vége. Itt nálunk romániában, nem nagyon értenek hozzá, csak kevesen. Ahhoz h hozzátok küldjem át, sok a posta költség. Igy többe kerül a leves mint a hús…

1 kedvelés

Nem akarok beleszólni nekem nincs ilyen csajom még a neve se jön be.Viszont rdta-m van egy pár darab…ha szar íze volt én sodronyt vettem bele jobb fajtát .ínséges időben kivettem a közepét a sodronynak ha úgy se volt jó vattával használtam a sodrony helyet.Vékony 0.25 kanthal 7-8 menet 10w-alatt…

4 kedvelés

Itt minden véleményt szívesen fogadunk… :smiling_face::smiling_face::smiling_face:Legalábbis én… Biztosan… :+1::wink:

3 kedvelés

köszi Robi ! vékony huzalt ajánlok a melegedés ellen…3ohm-ig mehetsz viszik a modok…

4 kedvelés

Sima 28ga ni80 huzallal a tökéletes nekem. És így is marad…
Igy most már nem melegszik. Lehet az én brünci kazánom nem ismeri a fused clapton huzalt… :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

ugye,hogy ugye :rofl:

2 kedvelés

De… Azért… Mindenkinek köszönöm a segítséget… :smiling_face:Jó érzés, h van aki támogat, tanácsokkal, ötletekkel… Köszönöm h itt vagytok a “közelben” …

6 kedvelés

A Hildánál gyárilag igy oldották meg a pinét ,az más kérdés :thinking: hogy miért sejtésem van max arra tudok gondolni hogy lehető legtöbb modon használhato legyen ,azaz érzékelje magát az rta-t, nekem volt már három …én Kanthalal hajtottam melegedet de csak csekélyen

5 kedvelés

Ilyen tankom nincs amin ennyire kiállna furcsa…

2 kedvelés

Igen eléggé szembetűnően kijjebb van a megszokottnál…

4 kedvelés

Akkor ezek szerint nem csak nekem áll ki az a pin

2 kedvelés

Nem a Hildáknál igy van megoldva sőt a dl rta-n is

4 kedvelés

Az is pihenőn van nálam :blush:nem tudtam úgy építeni hogy ne kelljen neki 50-70 watt hogy érezzek valamit

3 kedvelés

Szervusztok ! Jó reggelt !

Látod Robi ! Nem figyelsz oda ! :wink: :grin: :innocent:

3 kedvelés

Kettes magon nem tudok annyi vattát beletenni h elég legyen bele. Mert az építési felület is elég nagy a hildában…
Hacsak nem hagyom hosszabbra a vatta végét…

2 kedvelés

Ha nekem sikerült akkor bárkinek is ! Igaz kicsit hosszabbak a lábak de az nem érdekes ! Jah és én 0.25 kanthalt raktam bele ! :rofl: Kettes magon már bele tudod lógatni a furatba sodrony nélkül ! Egészen le az aljáig ! :wink: :hugs:

5 kedvelés

Most viszont elég jól el találtam az építést. 2.5 magon… És… Hála az égnek… Nem melegszik. Vagyis egy szikrát, de az természetes… Sztem.

4 kedvelés

Úgy igen. 2-es magon, igen…

Most már csak óvatosan… Itt a főnök nő…:smiling_face:Szép jó reggelt @Vaperina_Kinga

1 kedvelés