Ez? Ez igen…
Nagyon ki áll ilyet még nem is láttam ami ennyire kiáll.
Pedig én ahhoz nem nyúltam egyáltalán…
KF Prime decken kicsit kilatult, egyből ugrált az ellenállás, illetve “No atomizer”.
Szerintem is kiáll durván.
Nekem is ennyire kiállt. Ez ilyen, mivel akkora a pin mint maga a tartály rész.
Egyébként akkor csa nekem nem volt gondom vele? Ni80as Vandy Vape Superfine MTL Fused Clapton. Ezen méretekkel rendelkező:
Ez könnyen visszahül. Ebből 2.5ös magon 5 menet, 2.1es AFC-vel, fullra nyitott külső levegővel és semmi melegedés nem volt! Ja és le kell ültetni a tekerést úgy, hogy a teteje kb egy síkban legyen a bekötőoszlopok tetejével! Ugyanezt javaslom szálhuzallal is! Esetleg kanthalt bele, de mindenképp kapjon elég levegőt!
1.5 évig megvolt, imádtam, amíg tartott!
Hát mindig lát az ember újat…
Ez tényleg új. Mert nekem 1.2 afc volt benne. Most tekertem 5jére ma este. 1.4 afc-re cseréltem. Nekem is van az a fused clapton huzal. De en a 2.1es afc-t soha nem tettem bele mert ugy túl levegős… De egy próbát megér. De azt majd csak holnap. Ma már nincs ki… De azért köszönöm…
Ahogy látom én a dolgokat, olyan ez mint egy motor. Ha nem kap elegendő levegőt, akkor lefullad…
Az a baj a Brüncivel, szerintem, hogy az már 1.2essel nem jól hűl. Azért kell a 2.1es, vagy az 1.8as (asszem az van előtte), hogy tóduljon a levegő a tekercsre. Másképp felforr. Ispynek totál igaza van, nem kezdőbarát tank. És ha nem a tág mtl-t kedvelném, akkor nem is szerettem volna meg. A nagy clapton úgyis a levegő útját fogja állni, nem lesz oly nagy mértékben levegős, bár tény, hogy nem lesz homlokhorpasztó…
Úgy úgy.
Ugyanaz a tekerés, az elobb 1.65 ohm, most meg 1.11, csupán elmostam a kazánt közben… Ezt már nem értem…
Jól meghuztad a csavarokat? Nem mutat nagyon mást a slukkok után? A százados vagy 1-2 tized eltérés nem baj, csak több ne legyen.
Nem. Most is 1.11 ohm
Akkor lehet most többet vagtal le a lábakból.
Holnap afc csere lesz. Beteszem a 2.5-öst is es lesz egy szűkebb dl. Ha más nem is…
Csak azért írtam, mert 1.5 évig minden napos tankom volt. Max kézmeleg szokott lenni láncslukkolás után. Kell neki a levegő
A lábakat tőben vágom le mindig…
Bocsi a késői zavarásért. Jó éjt neked, (nektek), és mindenkinek…
Nem zavarsz. Nyugodtan tedd fel kérdéseidet. Érdeklődj, vagy amihez épp kedved van. Én csak segíteni szeretnék. Elnézést, ha a szöveg más hangsúlyt kapott. Nem volt szándékomban okoskodni, csak szeretném, hogy csalódásmentes legyen. Ahogy nekem volt.
Jó éjt Neked is.